Küçük Düşün Büyük Olsun!

valla hatırlamıyorum desem :)) markalara çok takılmam belli bir fiyat aralığının üstündekilerin hepsi iyi. İsviçre yapımları süper
yok canım marka değil kalite açısından sordum. dünden beri araştırmaktan gözlerim pörtledi:) swatch'a bakayım o zaman. sağol :)

günaydın sağol canımm:) öyle yapacam kardeşime veririm artık. dediğin gibi iyisini alıp uzun yıllar kullanmak var.
dün de yazmanı bekledim acaba naptı diye:) bişey almasan da olur gezmiş oldun işte ne güzel:)

Erkekler garip oluyorlar, biz eşimle kışın evlendik, daha öncesinde de ne giydigine hiç dikkat etmemisim nedense, yaza doğru sürpriz olsun diye gittim bi suru kısa kollu gömlek aldım, eşim bunları gördüğünde oldukça bozuldu, ben emekli öğretmen miyim hiç kisa kollu gömlek giymedim diye surat astı bin yıl düşünsem böyle bi tepki beklemezdim..gittim hepsini uzun kollularla degistirdim farklı bi algı yapıları var..belki arkadaş ortamlarındaki muhabbetlerden kaynaklanıyordur..erkekleri anlamak zor açıkçası :)

D un garip bi gündü, hep okudum ama bi turlu yazamadım, biraz kostur kostur geçti...

onlar da bizim için aynı şeyi düşünüyorlar emin ol :))

günaydın kızlar
latiyya aldıklarını güle güle giy inşallah
tr_lelli eski arkadaş iyidir umarım en yakın zamanda daha da iyi kaynaşırsınız
bir yudum mutluluk bende maaşı bekledim aylık alışveriş için benimde bakliyat vs alacağım var bakalım bugün halledebilecek miyim

bir de keşke bugün cuma olsaydı

yazıyı okudum kadını ve toplum baskısını ne güzel anlatmış
aynı şeyi geçen gün ben de düşündüm
tanıdığım kariyer sahibi bir kadın 3. çocuğunu doğurdu ve etrafında çoğu insan tarafından eleştiriye maruz kaldı
sanki çocuğa onlar bakıyor
bazen avazım çıktığı kadar
SİZEEEE NEEEE!!!!! demek istiyorum her b... karışan insanlara

Dün farkedememisim şimdi okudum yazıyı..gerçekten çok doğru, bir çoğunu yaşıyorum su an..ve beni çok mutsuz eden durumlara da maruz kalıyorum, ozelden hiç tanımadığım kişilerden onlarca mesaj geliyor, test kotu çıkarsa aldırma sakın, cinayet bu vs diye..bu zaten yaralı içimi daha da yaralıyor..insanlar maalesef bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayı ve akıl vermeye çalışmayı çok seviyorlar..bir çoğunu okumuyorum artık.bu çok zor ve özel bi durum, sadece esimle beni ilgilendirir, bu kadar üzüntünün içinde bir de abuk sabuk mesajlarla içim acıyor..belki kötü niyetli değiller ama kapatmaya çalıştığım yaramı sürekli kanatıyorlar bu tarz cumlelerle... insanlar çok düşüncesiz maalesef, çok güzel ve doğru bi yazı olmuş...

:) :)
Eşinizin "emekli öğretmen miyim?" tavrı gülümsetti :)
Gerçekten onları anlamak zor...gerçi onlar da aynı şeyi bizler için söylüyor ya neyse

:) :)
Eşinizin "emekli öğretmen miyim?" tavrı gülümsetti :)
Gerçekten onları anlamak zor...gerçi onlar da aynı şeyi bizler için söylüyor ya neyse
Beni de çok şaşırtmıştı bu tavır...tüm hevesim kursağımda kaldı, hava sıcak pufur pufur giysin demiştim :)

Ekmekler gramaja göre ve taş fırın normal fırın olmasına göre değişiyor
Misal 1 tl olan 300 gr, 75 krş olan 250 gr gibi
Böyle bir fark var mıydı acaba
Bilmiyorum...aldığım bir ekmek...gramajı ya da taş fırın mı değil mi hiç araştırmıyorum...bakkaldan aldığımız ekmeğin aynısıydı, ben fark göremedim...kalabalık aileler ve çok ekmek tüketen aileler için ucuz olması bir avantajdır o bakımdan yazdım...

Günaydın kızlar...
Bugün yine yoğun bir gün olacak...Birazdan adliyeye gideceğim işim kaçta biter hiç belli değil...
Şehir dışından gelecekler var...
Bugün büyük oğlumun yarın küçük oğlumun veli toplantısı var...Çok şükür derslerimiz güzel iyi şeyler duymaya gidiyor olacağım inşallah...lise 2'ye gidenin ortalaması 95, Fen lisesine bu yıl başlayanın ortalaması 97.
Ben işlere başlayayım. Allah herkese kolaylıklar versin.
Bereketli bir gün olsun...

Günaydın güzel bayanlar. Bu yazı tam da beni anlattı. Ben 1.yazıdaki karakterim. İnsanlar bilip bilmeden sadece konuşurlar. Sen
Benim ne yaşadığımı ne hissettiğimi neler çektiğimi nasıl yol izlediğimi nerden bileceksin....Ben anne olmayı istemiyormuyum. Sanki ben düşünemiyorum.ben istemezmiyim geniş aile olmayı. Kusura bakmayın kızlar sabah sabah bu makale bahanem oldu benim çenem düştü iyice sizler beni anlıyorsunuz. Hakkınızı helal edin. Bu gün herşey üst üste geldi.

yok canım marka değil kalite açısından sordum. dünden beri araştırmaktan gözlerim pörtledi:) swatch'a bakayım o zaman. sağol :)
canım tekrar yazıyorum eşinin saate ihtiyacı varsa amerikadan o markaları çok ucuza alır ve sen boşuna bir ton para dökme. bunun yerine kazak, cüzdan, ihtiyacı varsa şişme mont, giyiyyorsa şişme yelek vs alabilirsin
benim eşim de iwatch (apple) saat istiyor, 3500 tl fiyatı. bana göre çok gereksiz ve şık da değil. çok saati var üstelik. tr de böyle pahalı, amerikan bir arkadaş falan gelecek olursa, oradan aldırmayı düşünüyorum. henüz araştırmadım ama orada daha ucuz oluyor bu tür şeyler. boşuna far vermek istemiyorum.
ben de fossil, nine west (bunu çok beğeniyorum gold ve zebra desenli, fiyatı da uygundu), casio ve ucuz marka bir saatim var. ancak takıp çıkarmak zor geliyor. eşimin saati benimkinden de çok ancak o takıntılı bir insan olduğundan, her gün aynı saati takar, halbuki renk renk kordonlu saatleri var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…