Yok yavrum yaaa hep aynı şeyler..farklı bir şey bulamadım alacak ..belki psikolojim uygun değildi..karnım sis, ödem var vücudumda, zaten denemedim bile hiç bir şeyi...oysa ben seni elinde mağaza poşetleriyle hayal etmiştim
Kolay gelsin canimmofff yine bir iş günü. ben çıkıyorum kızlar hepinize güzel bir gün dilerim.
Önemli olan niyetGünaymadı Günaydın desem mi demesem mi bilemedim :)
yok canım marka değil kalite açısından sordum. dünden beri araştırmaktan gözlerim pörtledi:) swatch'a bakayım o zaman. sağol :)valla hatırlamıyorum desem :)) markalara çok takılmam belli bir fiyat aralığının üstündekilerin hepsi iyi. İsviçre yapımları süper
günaydın sağol canımm:) öyle yapacam kardeşime veririm artık. dediğin gibi iyisini alıp uzun yıllar kullanmak var.latiyya güle güle giy tatlim elbiseni, ceketini, mutlu günlerde sağlıkla kullan inşallah...benim de eşimin cakma saat gözlük, ayakkabı..ne bileyim. Kaban gibi eşyalarda takıntısı vardır..bunlara çok önem verir.. çok para verir alır uzun yıllar da kullanır..çok içine sinmediyse önümüz yılbaşı, abi,kardes baba gibi yakın bi akrabaya da hediye edebilirsin...sıkma canını...
D un garip bi gündü, hep okudum ama bi turlu yazamadım, biraz kostur kostur geçti...günaydın sağol canımm:) öyle yapacam kardeşime veririm artık. dediğin gibi iyisini alıp uzun yıllar kullanmak var.
dün de yazmanı bekledim acaba naptı diye:) bişey almasan da olur gezmiş oldun işte ne güzel:)
onlar da bizim için aynı şeyi düşünüyorlar emin ol :))Erkekler garip oluyorlar, biz eşimle kışın evlendik, daha öncesinde de ne giydigine hiç dikkat etmemisim nedense, yaza doğru sürpriz olsun diye gittim bi suru kısa kollu gömlek aldım, eşim bunları gördüğünde oldukça bozuldu, ben emekli öğretmen miyim hiç kisa kollu gömlek giymedim diye surat astıbin yıl düşünsem böyle bi tepki beklemezdim..gittim hepsini uzun kollularla degistirdim farklı bi algı yapıları var..belki arkadaş ortamlarındaki muhabbetlerden kaynaklanıyordur..erkekleri anlamak zor açıkçası :)
Haklisin canim, neyseki yıllar geçtikçe insan tanıyor, artık rahat rahat her şeyi alabiliyorum eşimeonlar da bizim için aynı şeyi düşünüyorlar emin ol :))
Dün farkedememisim şimdi okudum yazıyı..gerçekten çok doğru, bir çoğunu yaşıyorum su an..ve beni çok mutsuz eden durumlara da maruz kalıyorum, ozelden hiç tanımadığım kişilerden onlarca mesaj geliyor, test kotu çıkarsa aldırma sakın, cinayet bu vs diye..bu zaten yaralı içimi daha da yaralıyor..insanlar maalesef bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayı ve akıl vermeye çalışmayı çok seviyorlar..bir çoğunu okumuyorum artık.bu çok zor ve özel bi durum, sadece esimle beni ilgilendirir, bu kadar üzüntünün içinde bir de abuk sabuk mesajlarla içim acıyor..belki kötü niyetli değiller ama kapatmaya çalıştığım yaramı sürekli kanatıyorlar bu tarz cumlelerle... insanlar çok düşüncesiz maalesef, çok güzel ve doğru bi yazı olmuş...
:) :)Erkekler garip oluyorlar, biz eşimle kışın evlendik, daha öncesinde de ne giydigine hiç dikkat etmemisim nedense, yaza doğru sürpriz olsun diye gittim bi suru kısa kollu gömlek aldım, eşim bunları gördüğünde oldukça bozuldu, ben emekli öğretmen miyim hiç kisa kollu gömlek giymedim diye surat astıbin yıl düşünsem böyle bi tepki beklemezdim..gittim hepsini uzun kollularla degistirdim farklı bi algı yapıları var..belki arkadaş ortamlarındaki muhabbetlerden kaynaklanıyordur..erkekleri anlamak zor açıkçası :)
:) :)
Eşinizin "emekli öğretmen miyim?" tavrı gülümsetti :)
Gerçekten onları anlamak zor...gerçi onlar da aynı şeyi bizler için söylüyor ya neyse
Bilmiyorum...aldığım bir ekmek...gramajı ya da taş fırın mı değil mi hiç araştırmıyorum...bakkaldan aldığımız ekmeğin aynısıydı, ben fark göremedim...kalabalık aileler ve çok ekmek tüketen aileler için ucuz olması bir avantajdır o bakımdan yazdım...Ekmekler gramaja göre ve taş fırın normal fırın olmasına göre değişiyor
Misal 1 tl olan 300 gr, 75 krş olan 250 gr gibi
Böyle bir fark var mıydı acaba
Günaydın güzel bayanlar. Bu yazı tam da beni anlattı. Ben 1.yazıdaki karakterim. İnsanlar bilip bilmeden sadece konuşurlar. Sen
canım tekrar yazıyorum eşinin saate ihtiyacı varsa amerikadan o markaları çok ucuza alır ve sen boşuna bir ton para dökme. bunun yerine kazak, cüzdan, ihtiyacı varsa şişme mont, giyiyyorsa şişme yelek vs alabilirsinyok canım marka değil kalite açısından sordum. dünden beri araştırmaktan gözlerim pörtledi:) swatch'a bakayım o zaman. sağol :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?