Canim hiç sıkma o tatlı canını..kadın olarak hepimize dokunan bir yanı var yazının..çok sukur ki Rabbim bizleri güçlü kadinlar olarak yaratmis, bazen de kulağımızı gözümüzü kapatmamız gerek belkideGünaydın güzel bayanlar. Bu yazı tam da beni anlattı. Ben 1.yazıdaki karakterim. İnsanlar bilip bilmeden sadece konuşurlar. Sen
Benim ne yaşadığımı ne hissettiğimi neler çektiğimi nasıl yol izlediğimi nerden bileceksin....Ben anne olmayı istemiyormuyum. Sanki ben düşünemiyorum.ben istemezmiyim geniş aile olmayı. Kusura bakmayın kızlar sabah sabah bu makale bahanem oldu benim çenem düştü iyice sizler beni anlıyorsunuz. Hakkınızı helal edin. Bu gün herşey üst üste geldi.
Yazıyı okudum. Benim de bir kızım var ve 3,5 yaşında. Çevremdeki herkes sanki anlaşmış gibi artık 2. nin zamanı geldi, geç kalma, araları çok olmasın vs. diye konuşuyor. Ben de çok bunaldım bu durumdan. Bi de çevredeki eş dost, akrabayı geçtim, işyerindeki koca koca adamlar da bu şekilde konuşuyor.
Geleyim sanaBana gelebilirsin, ama çocuğunla beklerim. Benim kızlarım büyüdü artık evde bir çocuk evin havasını da değiştiriyor. Beklerim.
Aaa bak benim hiç seker pancarindan uretilmistir ibaresi aklima gelmedi bakmadim bile bir tek konya şekere bakip aldim bundan sonra ben de dikkat edeceğimben 15 gün önce 5 kğ şekerini aldım migrosun, geldim eve evhamlandım üstünde şeker pancarından üretilmiştir ibaresi yoktu
gerimi götürsem falan neyse üzerindeki adrese girdim baktım konya şeker torkunun fabrikası yani
iç,m rahatladı
Yazıyı okudum. Benim de bir kızım var ve 3,5 yaşında. Çevremdeki herkes sanki anlaşmış gibi artık 2. nin zamanı geldi, geç kalma, araları çok olmasın vs. diye konuşuyor. Ben de çok bunaldım bu durumdan. Bi de çevredeki eş dost, akrabayı geçtim, işyerindeki koca koca adamlar da bu şekilde konuşuyor.Deliriceğim yahu zamanı geldi mi gelmedi mi ben karar veririm ki bu ne izansızlık! Ben de cevap olarak, şu an ikinci çocuk için paramız yok. Masraflarını siz üstlenirseniz neden olmasın? diyorum. Yüzlerde şaşkınlık ve derin bir sessizlik
Neticede bu çocuk sex yapılarak oluyor, size ne benim sex hayatımdan..çok ayıp yaa, büyük densizlik...insanı çileden çıkarıyorlar.. hele ki erkekler...Aynı dertten bende muzdaribimelecda 2.çocuk baskısı
daha dün tuvalete girdim işyerinde bi abla solgun görünüyorsun 2. bebek mi geliyor dedi
tabi devamında arayı çok açma yaşın 35 olmadan yap bir tane kardeş şart baskıları
valla kafam karışıyor
oğlan daha 2 yaş 2 aylık geceleri uyku düzenimiz oturmadı
ben hiç hazır değilim çalışıyorum maddi durumda önemli
bi de dediğin gibi erkeler bile yorum yapıyor yuh pes
bi de ben mesafeli konuşurum erkeklerle ama tecrübeleriymiş falanmış izah ediyorlar
Seninki daha küçük bence. Adem Güneş 2 çocuk arasında olması gereken yaş farkının en idealinin minimum 4 yaş olduğunu söylüyor. Öbür türlü hem sana hem de ilk çocuğuna yazık oluyor.Aynı dertten bende muzdaribimelecda 2.çocuk baskısı
daha dün tuvalete girdim işyerinde bi abla solgun görünüyorsun 2. bebek mi geliyor dedi
tabi devamında arayı çok açma yaşın 35 olmadan yap bir tane kardeş şart baskıları
valla kafam karışıyor
oğlan daha 2 yaş 2 aylık geceleri uyku düzenimiz oturmadı
ben hiç hazır değilim çalışıyorum maddi durumda önemli
bi de dediğin gibi erkeler bile yorum yapıyor yuh pes
bi de ben mesafeli konuşurum erkeklerle ama tecrübeleriymiş falanmış izah ediyorlar
Neticede bu çocuk sex yapılarak oluyor, size ne benim sex hayatımdan..çok ayıp yaa, büyük densizlik...insanı çileden çıkarıyorlar.. hele ki erkekler...
Ben de cok utanıyorum, bazen bu ay sex hayatımız çok aktif belki tutar haber veririm diyesim geliyorOnlar adına ben utanıyorum valla. O kadar büyük densizlik ki yaptıkları. Bi de sorsan çocukları küçükken hep çalışmış, çocukları ile vakit geçirmemiş babalar. Dolayısıyla bi çocuğun nasıl büyüdüğünden haberleri de yok aslında.
Evet koton danKotondan mı aldınız
cok şükür daha ıyı canım evde bakımı yapılıyor ablalarım sagolsun bakıyorlar bende ıyıleşeyım gıdıcem bende bakıcam ınsallahsağol canım tamam. baban nasıl oldu ?
Neticede bu çocuk sex yapılarak oluyor, size ne benim sex hayatımdan..çok ayıp yaa, büyük densizlik...insanı çileden çıkarıyorlar.. hele ki erkekler...
Canimsin sen hep gül inşallahcok şükür daha ıyı canım evde bakımı yapılıyor ablalarım sagolsun bakıyorlar bende ıyıleşeyım gıdıcem bende bakıcam ınsallah
vallahı yuzumu guldurdun Allah ta senı guldursun canım benım.
SertSessiz yazı ıcın teşekkurler bırıncı kadın benım işte hatta bazen katıla katıla aglayasım gelıyo
bende ıstıyorum cocugum olsun hatta sonraıkıncıyı yapayım ama yok Allah vermıyor ne yapabılırım tedavı olacam baska seyler cıkıyor hastalık vs. bununla ılgılı yorum yapanlar ıcın yanımda SANA NE!!! yazılı bir kagıt bulundurcam baktım susmuyorlar cebımden cıkarıp gosterıcem. ben ıstemez mıyım bebegım olsun onu pamuklara sarayım, ben ıstemez mıyım bebegımı sabah uyandırayım mısler gıbı koksun, ben ıstemez mıyım ona mıniş miniş kıyafetler alayım, ben ıstemez mıyım bu ay hamıleyım dıyeyım... sorarken bı durun düşünün yahu bu nedır bı kendınızı karsınızdakının yerıne koyun. bıde demesınler mı yapın artık gec kalmayın
dogru dıyosun mıllet sormaya utanmıyor sende anlat ateşlı gecelerınızı boşver canım ya bende anlatcam az kaldı hemde detaylıCanimsin sen hep gül inşallahama doğru değil mi, vallahi ben anneme söylerken bile çekiniyorum sonuçta nasıl oldu o bebek ? Ateşli gecelerden bahsediyor gibi hissediyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?