• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

aslında bı suru kıyafet alabılırım bu 6500 tl ıle eşimde hıc karışmaz
ama onumuzde ınsallah sonucu hayırlı ama zorlu bı surec bızı beklıyor
tüp bebek dedı dr. eşimin sonucları negatıf cıkarsa
nasıl olacak bılmıyorum. Allaha dua etmekten başka caremız yok bıze gül kokulu bır bebek vermesi için işte bu da bır kadar alnına bebiş yazıldıysa oluyor yoksa malesef olmuyor içim acıyor... buraya yazarak sızı de kotu etkıyorsam soyleyın olur mu yazmam bı daha sadece ıçimi dökmek istedım...

Rabbim gönlünüze göre versin canım....

her şeyin bir vakti, saati var... demek ki henüz zamanı gelmedi....

tüp bebek olayını da gözünde büyütme... benim bir elemanım şu an tüp bebek tedavisi görüyor, her şey yaklaşık bir ayda oldu bitti, sonuç bekliyor şimdi... ki bir oğlu var, normal yolla olan, ama ardından neredeyse on yıldır olmuyordu bebekleri, hem de hiç bir sorun yokken, en son tüp bebeğe karar verdiler...

hakkınızda hayırlısı olsun... en kısa ve hayırlı zamanda gül kokuluna kavuşursun inşallah....:KK19:

Rabbim gönlünüze göre versin canım....

her şeyin bir vakti, saati var... demek ki henüz zamanı gelmedi....

tüp bebek olayını da gözünde büyütme... benim bir elemanım şu an tüp bebek tedavisi görüyor, her şey yaklaşık bir ayda oldu bitti, sonuç bekliyor şimdi... ki bir oğlu var, normal yolla olan, ama ardından neredeyse on yıldır olmuyordu bebekleri, hem de hiç bir sorun yokken, en son tüp bebeğe karar verdiler...

hakkınızda hayırlısı olsun... en kısa ve hayırlı zamanda gül kokuluna kavuşursun inşallah....:KK19:
evet meyra inşallah bıze de kısmet eder Rabbım saglıkla sıhhatle bende senın dedıgın gıbı zamanımı beklıyorum...
gözum korkmuyor da sadece sonuc nasıl olacak onu merak edıyorum dr.a gıttıgımde hep endişeli yuzlu anne adaylarıyla dolu oluyor bekleme salonu... yada hamıle olanlarla... o kadar özenıyorum kı hamılelere...

Ben sizleri çok sevdim kızlar allah herkesten (sizlerden) razı olsun. Birbirimizi görmesek de bana çok yakın oldunuz desteğinizi esirgemediniz.yıllardır dostum dediğim insanların nasıl oldukları gerçek yüzleri ortaya çıkıyor. Canımı yakmak için adeta birbirleriyle yarış eder hale gelmişler.

evet meyra inşallah bıze de kısmet eder Rabbım saglıkla sıhhatle bende senın dedıgın gıbı zamanımı beklıyorum...
gözum korkmuyor da sadece sonuc nasıl olacak onu merak edıyorum dr.a gıttıgımde hep endişeli yuzlu anne adaylarıyla dolu oluyor bekleme salonu... yada hamıle olanlarla... o kadar özenıyorum kı hamılelere...
İnşallah tez zamanda isteyen tüm arkadaşlar sağlıklı bebelere hamile kalsinlar ;) fakat ben de 10 aydır bebek diye deli gibi uğraşan biri olarak itiraf etmeliyim ki hamile kalmaya çalışmak hamile olmaktan çok daha keyifli ve kolay bi surecmis..hamilelik demek hep kaygı hep endişe :(

inşallah en kısa zamanda buradan, yok basenlerim çıktı, yok göbeğimden kıyafetlerim olmuyor, sabah bulantılarım, mide yanmalarım vee nihayetinde, sabaha kadar uyumadı, gazı var galiba, geceyi gündüzü karıştırıyor, uyumak istiyoruuuuum, gibi şikayetlerini dinler ve sana bu özenti hallerini hatırlatırız canım, inşallah... :)

bunu tüm kalbimle diliyor ve söylüyorum....

İnşallah tez zamanda isteyen tüm arkadaşlar sağlıklı bebelere hamile kalsinlar :KK66: fakat ben de 10 aydır bebek diye deli gibi uğraşan biri olarak itiraf etmeliyim ki hamile kalmaya çalışmak hamile olmaktan çok daha keyifli ve kolay bi surecmis..hamilelik demek hep kaygı hep endişe :KK43:

inşallah en kısa zamanda buradan, yok basenlerim çıktı, yok göbeğimden kıyafetlerim olmuyor, sabah bulantılarım, mide yanmalarım vee nihayetinde, sabaha kadar uyumadı, gazı var galiba, geceyi gündüzü karıştırıyor, uyumak istiyoruuuuum, gibi şikayetlerini dinler ve sana bu özenti hallerini hatırlatırız canım, inşallah... :)

bunu tüm kalbimle diliyor ve söylüyorum....

canlarım... yazdıklarınızı gözlerım dolu dolu okuyorum...
hiç hamıle kalmadıgım ıcın nasıl olur ne yaparım bılemiyorum...
şikayet eder mıyım onu da bılmıyorum suankı halımle etmem dıyorum...
offfffff gercekten zor...

canlarım... yazdıklarınızı gözlerım dolu dolu okuyorum...
hiç hamıle kalmadıgım ıcın nasıl olur ne yaparım bılemiyorum...
şikayet eder mıyım onu da bılmıyorum suankı halımle etmem dıyorum...
offfffff gercekten zor...
Canim bu asla isyan ya da şikayet değil hamileliğin zorlukları.o kadar çok test yapıp anneyi hirpaliyorlarki insan tadını çıkaramıyor, hep korku endişe oluyor icinde

anlıyorum ben senı no_name_ no_name_
meyra 'bize sonra şikayetlerle gelme' dıye yazmış ya bende ıkınızın yazdıklarına aynı anda cevap verınce sankı sana yazıyo gıbı olmuşum kusura bakma
doğru dıyorsun bırde o kısmı var işte canım zor seyler ama ınsallah sonuclarımız ıyı olacak ben ınanıyorum ;)

anlıyorum ben senı no_name_ no_name_
meyra 'bize sonra şikayetlerle gelme' dıye yazmış ya bende ıkınızın yazdıklarına aynı anda cevap verınce sankı sana yazıyo gıbı olmuşum kusura bakma
doğru dıyorsun bırde o kısmı var işte canım zor seyler ama ınsallah sonuclarımız ıyı olacak ben ınanıyorum :KK66:
Allahtan umut kesilir mi hiç , umudunu kesen yaşamıyor demektir. Rabbim büyük verecek elbet mukafatini emeklerimizin

Canim bu asla isyan ya da şikayet değil hamileliğin zorlukları.o kadar çok test yapıp anneyi hirpaliyorlarki insan tadını çıkaramıyor, hep korku endişe oluyor icinde

kesinlikleee... benim kızımın hamileliğinde, 9 ayı burnumdan getirdiler tabiri caizse.... ilk aylar farklı, son aylar farklı farklı sıkıntılar... şükürler olsun ki sorunsuz kavuştum kızıma, ama 9 ay ne çektiğimi bir ben bilirim, bir de Rabbim....

çok zor bir süreç hamilelik, doğum, sürekli endişe hali... ama zahmetsiz rahmet olmuyor....her zorluğun ardından, bir kolaylık veriyor Yaradan...... yoksa gerçekten zor....başlı başına bir mucize....

eskiden ne kolaymış.... kolaymış derken, bizim çektiğimiz , fuzuli sıkıntıları çekmiyorlardı... anneannem hep, 6 tane doğum yaptım, kimse bir yerimi görmedi.... siz sürekli hastanelerde, yok test, yok tahlil, yok ultrason, yok risk, canınızı çıkarıyorlar, der...haksız da değil hani... :)

Allahtan umut kesilir mi hiç , umudunu kesen yaşamıyor demektir. Rabbim büyük verecek elbet mukafatini emeklerimizin
aynen bende oyle dusunuyorum her gun yenı bır umutla uyanmazsak yaşayamayız... bızler cok guzel anneler olacagız ınsallah ( daha bende bebegın kırıntısı bıle yok ama ben moda gırdım bıle :KK53::KK53:) bak buraya yazınca turlu duygulardan gecıp en sonunda yuzum guluyor neşelenıyorum ıyı kı varsın, varsınız...

kesinlikleee... benim kızımın hamileliğinde, 9 ayı burnumdan getirdiler tabiri caizse.... ilk aylar farklı, son aylar farklı farklı sıkıntılar... şükürler olsun ki sorunsuz kavuştum kızıma, ama 9 ay ne çektiğimi bir ben bilirim, bir de Rabbim....

çok zor bir süreç hamilelik, doğum, sürekli endişe hali... ama zahmetsiz rahmet olmuyor....her zorluğun ardından, bir kolaylık veriyor Yaradan...... yoksa gerçekten zor....başlı başına bir mucize....
ah canım sana da cok ozenıyorum saklayamam 3 tane evladın var Allah uzun saglıklı ömürler versın bahtlarını acık etsın...
ne guzel dedin gercekten mucize...

mesaim 1 saat sonra bıtıyor
eve gıdıcem bıraz dınlenır sonra kv. ıle yemek işine gırısırız.
sütcüm aradı kv.ede soyledım sutumu aldırdım

pazartesı yıne bir taş kırdırma işlemım var
ondan sonra bebek işleri için start verıcez ınsallah eşiminde o zamana kadar sonucları cıkmış olur

aynen bende oyle dusunuyorum her gun yenı bır umutla uyanmazsak yaşayamayız... bızler cok guzel anneler olacagız ınsallah ( daha bende bebegın kırıntısı bıle yok ama ben moda gırdım bıle :KK53::KK53:) bak buraya yazınca turlu duygulardan gecıp en sonunda yuzum guluyor neşelenıyorum ıyı kı varsın, varsınız...

ah canım sana da cok ozenıyorum saklayamam 3 tane evladın var Allah uzun saglıklı ömürler versın bahtlarını acık etsın...
Canimsin sen de ve hepiniz iyi ki varsiniz...konustukca dertler uçup gidiyor

eskiden ne kolaymış.... kolaymış derken, bizim çektiğimiz , fuzuli sıkıntıları çekmiyorlardı... anneannem hep, 6 tane doğum yaptım, kimse bir yerimi görmedi.... siz sürekli hastanelerde, yok test, yok tahlil, yok ultrason, yok risk, canınızı çıkarıyorlar, der...haksız da değil hani... :)
Aynen canım ya anneme diyorum yata yata dogurmusunuz,ultrason yok, test yok...tek ekşın karınlarının ustunde alyans sallayıp durmak cinsiyeti tahmin etmek için ;)

amin, Allah razı olsun canım...

senin de olacak inşallah mucizelerin, boy boy... :KK39:ve isteyen herkese versin Rabbim, o mucizelerden.....

Back
X