Küçük Düşün Büyük Olsun!

canımm neler yaşamışsın.. şu an yanında olup elini tutmayı çok isterdim.. meleğin seni cennette bekliyor olacak.. sen sağ salim çıktın ya operasyondan çok şükür.. allah yardımcın olsun canım benim.. allah sabır versin, inşallah çabuk toparlanırsın..

Zeytinyağlı olduğu için günde 3-4 saatte bir surebilirsin. Aktalarda satilir. Tekrar cok gecmis olsun.

kavun kokussu
M mandalina
banlanmışsınız görebiliyor musunuz bilmiyorum ama dr.a sormadan sürmeyin derim
Bu arada çokgeçmiş olsun inşaAllah kısa sürede toparlanırsınız ..
Kırıklar çatlaklar da varmış , bir kurban kesebilirsiniz hem daha beteri olmadığı için şükür amaçlı hem de canı canınıza bedel olsun diye ..

Allah razı olsun canım arkadaşlarım...çok ama çok zordu..az önce doktorum geldi amniyosentez sonucu bekliyordum biliyorsunuz, sonucumuz çıkmış %100 down sonucu vermiş test... perinatolog kalp ritmi bozuk kalp yapısı gelişmemiş gibi bir raporda ekleyerek kalp atımı 6. Ayı gormez demiş...tıp yanilmiyr demek ki.. ne yaparız diye düşünürken bazen tamamen farklı bir şey gelir insanın başına Rabbim dusmanima yasatmasin, dün resmen cehennemimi yaşadım..çok sukur bugün daha iyiyim.Allahtan gelen Allaha gidecek sonuçta, hepimiz gibi...

gecmiş olsun Allah yüregine ferahlık versin
senin cokkk güçlü bir bayan oldugun belli
Her yeni gün yeni umutlar doğacak elbet

allah başka acı göstermesin.. yarın daha da iyi olacaksın inşallah canım benim. yaşadıkların kolay değil biliyorum, ama allaha sığınmaktan başka yapacak bişey yok. allah kulları için en hayırlısını ister, demek ki vadesi bu kadarmış meleğinin.. gelişmelerden haberdar et ben akşama girebilirim ancak tekrar, olur mu canım. öpüyorum tatlış yanacıklarından kuzumm

gecmiş olsun Allah yüregine ferahlık versin
senin cokkk güçlü bir bayan oldugun belli
Her yeni gün yeni umutlar doğacak elbet
Allah razı olsun kuzum..hayat güçlendiriyor insanı sen de tez zamanda ikinci bebeğine sağlıkla kavuş inşallah tatlim, prensesine bi kardeş gelsin inşallah...

Allahım umutlarimizi hiç bitirmesin inşallah

Çok saol birtanem çıkış işlemlerini yapıp eve geceriz biz de.. değişiklik olursa yazarım elbet, çok optum ben de seni

Çok çok üzüldüm cnm okurken tutamadim gözyaşılarimi Allahım sabır versin hayırlı zamanda yeniden sağlıkla gebe kalirsin ınş cümleler yetersiz kalıyor (

no_name_ cok gecmis olsun her serde bir hayir vardur ne desek senin icin yeterli olmayacak cok uzuldum rabbim sana saglik versin insallah

kayseride patlama olmus kizlar sehit ve yaralilar varmis
evet burada şiddetli bir patlama oldu
üniversite yakınında hemen girişi ve askeri garnizon yakını izinli askerler varmıs içinde vede ögrenciler
otobüse soldan bomba yüklü arac carpıp patlaşmıs kendini
heryer paramparca
diyecek bişey bulamıyorm.Allah bildiği gibi yapsın hepsini

kızlar Aranızda Erzurumda oturan varmı
yol durumu nasıl bana bilği verebilirmi acıkmı yollar acaba
eşim gidecek yarın lütfen bilği verin

Allah sana dayanma gücü versin canım. Biliyorum çok zor ne desek boş. Zaman herşeyin çaresi.

Geçmiş olsun.

Allah razı olsun kuzum..hayat güçlendiriyor insanı sen de tez zamanda ikinci bebeğine sağlıkla kavuş inşallah tatlim, prensesine bi kardeş gelsin inşallah...

Allahım umutlarimizi hiç bitirmesin inşallah
Ayni durumu bende yaşadım. Benimki 19 haftalikti. Cok zor durum. Geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun cnm. Başın sağolsun. Cennette bir meleğin var artik sana şefaatçi olacak. Allah dayanma gücü versin

Günaydın kızlar
no_name_ çok çok gelmiş olsun. Başın sağolsun meleğin cennette seni bekliyor olacak.
Rabbim sabırlar versin.

Çok çok üzüldüm cnm okurken tutamadim gözyaşılarimi Allahım sabır versin hayırlı zamanda yeniden sağlıkla gebe kalirsin ınş cümleler yetersiz kalıyor (

no_name_ çok üzüldüm çok geçmiş olsun Allah sabır versin lütfen kendini birakma zaman herseyin ilaci

no_name_ cok gecmis olsun her serde bir hayir vardur ne desek senin icin yeterli olmayacak cok uzuldum rabbim sana saglik versin insallah

kayseride patlama olmus kizlar sehit ve yaralilar varmis

Allah sana dayanma gücü versin canım. Biliyorum çok zor ne desek boş. Zaman herşeyin çaresi.

no_name_ çok ama çok üzüldüm canım. Allah sabır versin.

Ayni durumu bende yaşadım. Benimki 19 haftalikti. Cok zor durum. Geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun cnm. Başın sağolsun. Cennette bir meleğin var artik sana şefaatçi olacak. Allah dayanma gücü versin

Kızlar çok ama çok teşekkür ederim hepinize, o güzel yureklerinizden Rabbim gani gani razı olsun..o kadar ozelsiniz ki sanki hepiniz su an yanımda ve elimi tutuyorsunuz..çok seviyorum hepinizi, iyi ki varsiniz. Evimdeyim nihayet çok şükür..ilaçlarımı içip bi sure yatak istirahati yapacağım.. Allahım kimseye yasatmasin çok zormus çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…