canımm neler yaşamışsın.. şu an yanında olup elini tutmayı çok isterdim.. meleğin seni cennette bekliyor olacak.. sen sağ salim çıktın ya operasyondan çok şükür.. allah yardımcın olsun canım benim.. allah sabır versin, inşallah çabuk toparlanırsın..Canlar gunaydin....dün hayatımın neredeyse en zor gününü atlattimölümlerden döndüm resmn..sabaha karşı yoğun bi karın ağrısı,bulanti ve ateşle hastaneye koştuk gittik, acil Dr baktı ve bebeğin kalp atışları duyulmadı..sonra hemen doktorum geldi kontroller vs derken maalesef bebegimizin kalp atışları sonlanmış hemen doğum servisine yatırıldım..17 haftalık olduğu için Dr kesinlikle ameliyat yapamayız suni sancı ile doğum olacak..bir suru ilaç verdiler ve başlandı sancı beklenmeye...3 kez ameliyathaneye alinmanacragmen bi turlu gerçekleşmedi doğum ağrı,sizi,ustune moralman yikilmislik perişan olduk eşim ve annemle...akşam 22.00 civariydi doğum gerçekleşti..hemen ameliyata alındim, içeride kalan plesanta vs ameliyat ile alındı... inanılmaz bir gündü..tarif etmemin imkanı yok yaşadığım üzüntü ve acıyı su an hastaneden yazıyorum bugün cikacam sanırım ...melegimizi cennetine uğurlamak durumunda kaldık keşke her şey başka türlü olsaydı..yaşananlar cehennem gibiydi ...tahammülu çok zor Rabbim sabır, sağlık versin.. latiyya merak etmissin, Allah razı olsun tatlim
Zeytinyağlı olduğu için günde 3-4 saatte bir surebilirsin. Aktalarda satilir. Tekrar cok gecmis olsun.
markası ne?
ayyy canım yaa çok geçmiş olsun
biliyorum bu acıyı bende 7 haftalıkken kalp atımı durdugu için bebeğim alındı
o operasyona giderken ki üzüntü keder çok kötü bişey 5 dk yattım uyandım hersey bitmişti
hamileydim o duygularım elimden alınmıstı sanki
çokkk üzgün perişan halde eve döndük
benim kızım var bu bizim ikinci bebkti
kızım o kadr istiyorduki kardes ona hastalandı dedik bebğimiz
çok canım yanmıstı
sonra öteki gün oldu yine ayaga kalktım kızımı okuluna göderdim
hayat devam etti eşim ve kızım için
seninde eşin için hayat devam edecek kendini bırakma sakın
kalp atısını duydugumda nasıl agladım doktor ilk bebginizmi dedi hıckırdım resmne
cıktım karnımı seve seve yavrum dedimburnum sızladı resmen iş yerindeyim göz yaslarım döküldü sua an
AMA ama hayat devam edecek unutma güçlü ol sen güçlüsün.
sen zaten anne oldun yavrunu kucagına alamasanda o senin sefaatçin bekleyecek seni annesi
her bebeğin annesini beklediği gibi
canımm neler yaşamışsın.. şu an yanında olup elini tutmayı çok isterdim.. meleğin seni cennette bekliyor olacak.. sen sağ salim çıktın ya operasyondan çok şükür.. allah yardımcın olsun canım benim.. allah sabır versin, inşallah çabuk toparlanırsın..
gecmiş olsun Allah yüregine ferahlık versinAllah razı olsun canım arkadaşlarım...çok ama çok zordu..az önce doktorum geldi amniyosentez sonucu bekliyordum biliyorsunuz, sonucumuz çıkmış %100 down sonucu vermiş test... perinatolog kalp ritmi bozuk kalp yapısı gelişmemiş gibi bir raporda ekleyerek kalp atımı 6. Ayı gormez demiş...tıp yanilmiyr demek ki.. ne yaparız diye düşünürken bazen tamamen farklı bir şey gelir insanın başınaRabbim dusmanima yasatmasin, dün resmen cehennemimi yaşadım..çok sukur bugün daha iyiyim.Allahtan gelen Allaha gidecek sonuçta, hepimiz gibi...
allah başka acı göstermesin.. yarın daha da iyi olacaksın inşallah canım benim. yaşadıkların kolay değil biliyorum, ama allaha sığınmaktan başka yapacak bişey yok. allah kulları için en hayırlısını ister, demek ki vadesi bu kadarmış meleğinin.. gelişmelerden haberdar et ben akşama girebilirim ancak tekrar, olur mu canım. öpüyorum tatlış yanacıklarından kuzummAllah razı olsun canım arkadaşlarım...çok ama çok zordu..az önce doktorum geldi amniyosentez sonucu bekliyordum biliyorsunuz, sonucumuz çıkmış %100 down sonucu vermiş test... perinatolog kalp ritmi bozuk kalp yapısı gelişmemiş gibi bir raporda ekleyerek kalp atımı 6. Ayı gormez demiş...tıp yanilmiyr demek ki.. ne yaparız diye düşünürken bazen tamamen farklı bir şey gelir insanın başınaRabbim dusmanima yasatmasin, dün resmen cehennemimi yaşadım..çok sukur bugün daha iyiyim.Allahtan gelen Allaha gidecek sonuçta, hepimiz gibi...
Allah razı olsun kuzum..hayat güçlendiriyor insanıgecmiş olsun Allah yüregine ferahlık versin
senin cokkk güçlü bir bayan oldugun belli
Her yeni gün yeni umutlar doğacak elbet
Çok saol birtanem çıkış işlemlerini yapıp eve geceriz biz de.. değişiklik olursa yazarım elbet, çok optum ben de seniallah başka acı göstermesin.. yarın daha da iyi olacaksın inşallah canım benim. yaşadıkların kolay değil biliyorum, ama allaha sığınmaktan başka yapacak bişey yok. allah kulları için en hayırlısını ister, demek ki vadesi bu kadarmış meleğinin.. gelişmelerden haberdar et ben akşama girebilirim ancak tekrar, olur mu canım. öpüyorum tatlış yanacıklarından kuzumm
Çok çok üzüldüm cnm okurken tutamadim gözyaşılarimi Allahım sabır versin hayırlı zamanda yeniden sağlıkla gebe kalirsin ınş cümleler yetersiz kalıyorCanlar gunaydin....dün hayatımın neredeyse en zor gününü atlattimölümlerden döndüm resmn..sabaha karşı yoğun bi karın ağrısı,bulanti ve ateşle hastaneye koştuk gittik, acil Dr baktı ve bebeğin kalp atışları duyulmadı..sonra hemen doktorum geldi kontroller vs derken maalesef bebegimizin kalp atışları sonlanmış hemen doğum servisine yatırıldım..17 haftalık olduğu için Dr kesinlikle ameliyat yapamayız suni sancı ile doğum olacak..bir suru ilaç verdiler ve başlandı sancı beklenmeye...3 kez ameliyathaneye alinmanacragmen bi turlu gerçekleşmedi doğum ağrı,sizi,ustune moralman yikilmislik perişan olduk eşim ve annemle...akşam 22.00 civariydi doğum gerçekleşti..hemen ameliyata alındim, içeride kalan plesanta vs ameliyat ile alındı... inanılmaz bir gündü..tarif etmemin imkanı yok yaşadığım üzüntü ve acıyı su an hastaneden yazıyorum bugün cikacam sanırım ...melegimizi cennetine uğurlamak durumunda kaldık keşke her şey başka türlü olsaydı..yaşananlar cehennem gibiydi ...tahammülu çok zor Rabbim sabır, sağlık versin.. latiyya merak etmissin, Allah razı olsun tatlim
evet burada şiddetli bir patlama olduno_name_ cok gecmis olsun her serde bir hayir vardur ne desek senin icin yeterli olmayacak cok uzuldum rabbim sana saglik versin insallah
kayseride patlama olmus kizlar sehit ve yaralilar varmis
Allah sana dayanma gücü versin canım. Biliyorum çok zor ne desek boş. Zaman herşeyin çaresi.Allah razı olsun canım arkadaşlarım...çok ama çok zordu..az önce doktorum geldi amniyosentez sonucu bekliyordum biliyorsunuz, sonucumuz çıkmış %100 down sonucu vermiş test... perinatolog kalp ritmi bozuk kalp yapısı gelişmemiş gibi bir raporda ekleyerek kalp atımı 6. Ayı gormez demiş...tıp yanilmiyr demek ki.. ne yaparız diye düşünürken bazen tamamen farklı bir şey gelir insanın başınaRabbim dusmanima yasatmasin, dün resmen cehennemimi yaşadım..çok sukur bugün daha iyiyim.Allahtan gelen Allaha gidecek sonuçta, hepimiz gibi...
Geçmiş olsun.Canlar gunaydin....dün hayatımın neredeyse en zor gününü atlattimölümlerden döndüm resmn..sabaha karşı yoğun bi karın ağrısı,bulanti ve ateşle hastaneye koştuk gittik, acil Dr baktı ve bebeğin kalp atışları duyulmadı..sonra hemen doktorum geldi kontroller vs derken maalesef bebegimizin kalp atışları sonlanmış hemen doğum servisine yatırıldım..17 haftalık olduğu için Dr kesinlikle ameliyat yapamayız suni sancı ile doğum olacak..bir suru ilaç verdiler ve başlandı sancı beklenmeye...3 kez ameliyathaneye alinmanacragmen bi turlu gerçekleşmedi doğum ağrı,sizi,ustune moralman yikilmislik perişan olduk eşim ve annemle...akşam 22.00 civariydi doğum gerçekleşti..hemen ameliyata alındim, içeride kalan plesanta vs ameliyat ile alındı... inanılmaz bir gündü..tarif etmemin imkanı yok yaşadığım üzüntü ve acıyı su an hastaneden yazıyorum bugün cikacam sanırım ...melegimizi cennetine uğurlamak durumunda kaldık keşke her şey başka türlü olsaydı..yaşananlar cehennem gibiydi ...tahammülu çok zor Rabbim sabır, sağlık versin.. latiyya merak etmissin, Allah razı olsun tatlim
Ayni durumu bende yaşadım. Benimki 19 haftalikti. Cok zor durum. Geçmiş olsunAllah razı olsun kuzum..hayat güçlendiriyor insanısen de tez zamanda ikinci bebeğine sağlıkla kavuş inşallah tatlim, prensesine bi kardeş gelsin inşallah...
Allahım umutlarimizi hiç bitirmesin inşallah
Çok geçmiş olsun cnm. Başın sağolsun. Cennette bir meleğin var artik sana şefaatçi olacak. Allah dayanma gücü versinCanlar gunaydin....dün hayatımın neredeyse en zor gününü atlattimölümlerden döndüm resmn..sabaha karşı yoğun bi karın ağrısı,bulanti ve ateşle hastaneye koştuk gittik, acil Dr baktı ve bebeğin kalp atışları duyulmadı..sonra hemen doktorum geldi kontroller vs derken maalesef bebegimizin kalp atışları sonlanmış hemen doğum servisine yatırıldım..17 haftalık olduğu için Dr kesinlikle ameliyat yapamayız suni sancı ile doğum olacak..bir suru ilaç verdiler ve başlandı sancı beklenmeye...3 kez ameliyathaneye alinmanacragmen bi turlu gerçekleşmedi doğum ağrı,sizi,ustune moralman yikilmislik perişan olduk eşim ve annemle...akşam 22.00 civariydi doğum gerçekleşti..hemen ameliyata alındim, içeride kalan plesanta vs ameliyat ile alındı... inanılmaz bir gündü..tarif etmemin imkanı yok yaşadığım üzüntü ve acıyı su an hastaneden yazıyorum bugün cikacam sanırım ...melegimizi cennetine uğurlamak durumunda kaldık keşke her şey başka türlü olsaydı..yaşananlar cehennem gibiydi ...tahammülu çok zor Rabbim sabır, sağlık versin.. latiyya merak etmissin, Allah razı olsun tatlim
Günaydın kızlar
no_name_ çok çok gelmiş olsun. Başın sağolsun meleğin cennette seni bekliyor olacak.
Rabbim sabırlar versin.
Çok çok üzüldüm cnm okurken tutamadim gözyaşılarimi Allahım sabır versin hayırlı zamanda yeniden sağlıkla gebe kalirsin ınş cümleler yetersiz kalıyor(
no_name_ çok üzüldüm çok geçmiş olsun Allah sabır versin lütfen kendini birakma zaman herseyin ilaci
no_name_ cok gecmis olsun her serde bir hayir vardur ne desek senin icin yeterli olmayacak cok uzuldum rabbim sana saglik versin insallah
kayseride patlama olmus kizlar sehit ve yaralilar varmis
Allah sana dayanma gücü versin canım. Biliyorum çok zor ne desek boş. Zaman herşeyin çaresi.
no_name_ çok ama çok üzüldüm canım. Allah sabır versin.
Ayni durumu bende yaşadım. Benimki 19 haftalikti. Cok zor durum. Geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun cnm. Başın sağolsun. Cennette bir meleğin var artik sana şefaatçi olacak. Allah dayanma gücü versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?