evet burada şiddetli bir patlama oldu
üniversite yakınında hemen girişi ve askeri garnizon yakını izinli askerler varmıs içinde vede ögrenciler
otobüse soldan bomba yüklü arac carpıp patlaşmıs kendini
heryer paramparca
diyecek bişey bulamıyorm.Allah bildiği gibi yapsın hepsini
Canlar gunaydin....dün hayatımın neredeyse en zor gününü atlattimölümlerden döndüm resmn..sabaha karşı yoğun bi karın ağrısı,bulanti ve ateşle hastaneye koştuk gittik, acil Dr baktı ve bebeğin kalp atışları duyulmadı..sonra hemen doktorum geldi kontroller vs derken maalesef bebegimizin kalp atışları sonlanmış hemen doğum servisine yatırıldım..17 haftalık olduğu için Dr kesinlikle ameliyat yapamayız suni sancı ile doğum olacak..bir suru ilaç verdiler ve başlandı sancı beklenmeye...3 kez ameliyathaneye alinmanacragmen bi turlu gerçekleşmedi doğum ağrı,sizi,ustune moralman yikilmislik perişan olduk eşim ve annemle...akşam 22.00 civariydi doğum gerçekleşti..hemen ameliyata alındim, içeride kalan plesanta vs ameliyat ile alındı... inanılmaz bir gündü..tarif etmemin imkanı yok yaşadığım üzüntü ve acıyı su an hastaneden yazıyorum bugün cikacam sanırım ...melegimizi cennetine uğurlamak durumunda kaldık keşke her şey başka türlü olsaydı..yaşananlar cehennem gibiydi ...tahammülu çok zor Rabbim sabır, sağlık versin.. @latiyya merak etmissin, Allah razı olsun tatlim
Canım senin kadar olmasada inan çok üzüldüm allah dayanma gücü versin. Yavrun cennette sana şefaat edecektir. Allah tez vakitte güzel bir bebekle seni sevindirdin inşallah.Canlar gunaydin....dün hayatımın neredeyse en zor gününü atlattimölümlerden döndüm resmn..sabaha karşı yoğun bi karın ağrısı,bulanti ve ateşle hastaneye koştuk gittik, acil Dr baktı ve bebeğin kalp atışları duyulmadı..sonra hemen doktorum geldi kontroller vs derken maalesef bebegimizin kalp atışları sonlanmış hemen doğum servisine yatırıldım..17 haftalık olduğu için Dr kesinlikle ameliyat yapamayız suni sancı ile doğum olacak..bir suru ilaç verdiler ve başlandı sancı beklenmeye...3 kez ameliyathaneye alinmanacragmen bi turlu gerçekleşmedi doğum ağrı,sizi,ustune moralman yikilmislik perişan olduk eşim ve annemle...akşam 22.00 civariydi doğum gerçekleşti..hemen ameliyata alındim, içeride kalan plesanta vs ameliyat ile alındı... inanılmaz bir gündü..tarif etmemin imkanı yok yaşadığım üzüntü ve acıyı su an hastaneden yazıyorum bugün cikacam sanırım ...melegimizi cennetine uğurlamak durumunda kaldık keşke her şey başka türlü olsaydı..yaşananlar cehennem gibiydi ...tahammülu çok zor Rabbim sabır, sağlık versin.. @latiyya merak etmissin, Allah razı olsun tatlim
Çok geçmiş olsun canımSelam kızlar
Cımbızlanmalara doyamadım
Artık üyeliğimi iptal etmezler diye düşünüyorum
Geçmiş olsun diyen, gerek foruma yazan gerek özel mesaj atan tüm arkadaslarıma teşekkür ederim.. hepiniz çok iyisiniz..
bugün dikişlerimi aldırmaya gittim
Doktorum kantaron yağını kullanabilirsin ama sağlık bakanlığı ve tarım bakanlığı onayı olmayan hiçbirşeyi sürme yüzüne dedi. Hala verdiği contractubex in etkili olacağını söylüyor ama açtım kolumu gösterdim iz kaldı diye sustu.. 2 hafta sonra krem sürmeye başlayacağım yüzüme.. umarım düzelir
Çileği meşhur Ama çilek mevsimi değilKızlar yarin zonguldağın nesi meşhur?
Yarın oraya yolculuk var ereğli ye.
Bolçi çikolata..Çileği meşhur Ama çilek mevsimi değil
Bi arkadasım ordan bana bolçi çikolata getiriyor çok mutlu oluyorum.. aslında Bolu çikolatasıymış ama bana ilk defa Ereğli'den geldi.. içi karamelize edilmiş Antep fıstıklı bolçiyi tavsiye ederim
3defa gittim.Kızlar yarin zonguldağın nesi meşhur?
Yarın oraya yolculuk var ereğli ye.
O derece diyorsun :) hmmm3defa gittim.
Sahili guzel.
Köyune cikmistim manzarasi guzeldi.
Piknik alanida vardi guzel(hava malum suanlik olmasada)
Avm si vardi adini unuttum orayi gezdim
Meshur nesi var onu bilmiyorum ama
Akcakocayi ben daha cok svmistim magra falan vardi.
Ereglide de kalemi surlar mi biyer vardi ama gitmedik.
Vaktimiz yoktu.
Yazin aksam sahili cok hos oluyo
gece hayat var orda.
Herkes sahilde
Ooo yazin gece hayat sahilde kankiO derece diyorsun :) hmmm
Bi ara bende gideyim bari :) yerinde inceleme olsunOoo yazin gece hayat sahilde kanki
Okeyler tavlalar yer bulunmuyo sahildeki cafelerde.
Saat 2.5 kadar takilmistik insan hic sıkılmiyo
Taki,oyuncak satanlar falar sira sira ablalar diziliyo sahile.
Ben sevmistim.
Yani yasanilabilir yer sevimli yer
Gelismis kesinlikle
Ayy çok heyecanlandım bakalım nasıl olacakOoo yazin gece hayat sahilde kanki
Okeyler tavlalar yer bulunmuyo sahildeki cafelerde.
Saat 2.5 kadar takilmistik insan hic sıkılmiyo
Taki,oyuncak satanlar falar sira sira ablalar diziliyo sahile.
Ben sevmistim.
Yani yasanilabilir yer sevimli yer
Gelismis kesinlikle
Tabi tabi olay yeri inceleBi ara bende gideyim bari :) yerinde inceleme olsun
Canim cok üzüldüm,Dua ediyordum sonuclarin iyi ciksin diye...kaderden öteye gecilmiyor..Allah sabir ,güc versin..Canlar gunaydin....dün hayatımın neredeyse en zor gününü atlattimölümlerden döndüm resmn..sabaha karşı yoğun bi karın ağrısı,bulanti ve ateşle hastaneye koştuk gittik, acil Dr baktı ve bebeğin kalp atışları duyulmadı..sonra hemen doktorum geldi kontroller vs derken maalesef bebegimizin kalp atışları sonlanmış hemen doğum servisine yatırıldım..17 haftalık olduğu için Dr kesinlikle ameliyat yapamayız suni sancı ile doğum olacak..bir suru ilaç verdiler ve başlandı sancı beklenmeye...3 kez ameliyathaneye alinmanacragmen bi turlu gerçekleşmedi doğum ağrı,sizi,ustune moralman yikilmislik perişan olduk eşim ve annemle...akşam 22.00 civariydi doğum gerçekleşti..hemen ameliyata alındim, içeride kalan plesanta vs ameliyat ile alındı... inanılmaz bir gündü..tarif etmemin imkanı yok yaşadığım üzüntü ve acıyı su an hastaneden yazıyorum bugün cikacam sanırım ...melegimizi cennetine uğurlamak durumunda kaldık keşke her şey başka türlü olsaydı..yaşananlar cehennem gibiydi ...tahammülu çok zor Rabbim sabır, sağlık versin.. @latiyya merak etmissin, Allah razı olsun tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?