• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Markete gitmem gerekti ama usendim.
Birde hersey pahali pahali moralim bozulmasin aksamustu aksamustu.
Esimden isticem bir kac parca bisi gelirken alsin.
Esimin ceket dolabini duzeltirken 40tl buldum yani iki 20lik
Kısa gunun kârı indiregandi :)
Ceket toparlama,duzeltme,asma parasi olarak hesabima aktardım dicim akşam.
Kumbara vardi kullanilmayan birine bozuk paralar birine kagit paralar giriyo artik.
Bozuklar nekadar bilmiyorumda
65tl var suan kagit olanda.
(Zulam ayri tabiki)
Yarin pazara cikmayi dusunmuyorum ama pazar parasi istemeyi dusunuyorum
Pazar parası = kumbara.

Yavas yavas basladim bakalim devamlı olur umarım.

Yemeklerimi yaptim evimi supurdum.
Camasir astim ve topladim.
Toz almadim bugun dert oldu.
2dk bi onuda halledim
Yarin kapilari silicem nede olsa.

Evde olmak ,para harcamamak uzerine kenara para koymak en sevdigim canımmss ev.

Ayrica supurgemin ust haznesini yani kablo giris yerinin vidalarini acti esim kablonun kopan yerini kesip ekledi.
Suan calisiyo umarimbkacak bisey cikarmaz.
Sevindim bi an en azindan bir surede daha idare eder beni nasil yavas dikkatli kullandim.
Bozulunca anlasiliyo degeri

iyi akşamlar canlar.
422 liradan yarım altın aldım. dün alabilseydim daha düşüktü. sağolsunlar misafirlerden gidemedim :110:
olsunnn hayırlı olsun banaa:) altın çok fena alışkanlık yaptı ya her ay almazsam krize girerim hee

latiyya latiyya bereketli olsun
Spordan dönerken hep gördüğüm ama hiç girmediğim kuruyemişciye girdim. Allahım herşey var. Kuru sebzeden tutun da kurutulmuş mangoya kadar. Çok sevdim çok.
Ama sadece kuru kayısı ve hurma aldım. 15 TL verdim.

k a h v e k a h v e canim cok gecmis olsun insallah arkadaslarin soyledigi yagla duzelir.ama canini sikma olur mu.
@Am I Mad canim ne soylesek bos ama gercekten cok uzuldugumu senin gibi canimin yandigini hissettim.Allahtan sabir dilemekten baska caremiz yok canim. Sanki cok yakinimda birisinin boyle bir durumu olmus gibi oldum gercekten. sempatik_kiz sempatik_kiz senin soyledigin seyleri bende hissediyorum. Buradan birisine bisey olunca benimde canim aciyor sevindiginiz biseye bende seviniyorum. Hepiniz iyi ki varsiniz canlarim.

Sabah kahvaltimizi yaptik
Gecmis olsuna arkadaslarimiz geldi sagolsunlar bir bebisleri var Allahim nasil tatli masallah bende onunla oynayarak kendimi avuttum :(
Sonra bi gezelim dedik sahlep icip geldik kp.ismarladi
kizlar ben evde sahlep yapiyorum bilmeyen varsa yazabilirim tarifi cok kolay bir ayni disaridakiler gibi oluyor mis gibi

latiyya latiyya bereketli olsun
Spordan dönerken hep gördüğüm ama hiç girmediğim kuruyemişciye girdim. Allahım herşey var. Kuru sebzeden tutun da kurutulmuş mangoya kadar. Çok sevdim çok.
Ama sadece kuru kayısı ve hurma aldım. 15 TL verdim.
teşekkürler. afiyet olsun çok faydalı şeyler almışsın

teşekkür ederim canım. evet yılbaşında burda olmaya çalışacak inşallah. sen nasıl oldun? pzartesi bi işlem daha vardı galiba?
hatirliyorsun latiyya canimmm gozlerim doldu gercekten hassasiyetine...
pazartesi doluymus sali olacam canim tas kirma islemi yapilacak ama onceki gibi uyku hali hastahanede yatis falan olmayacak daha kolay bir islem. Sagolasin
insallah tez zamanda gelir esin canim...

Selam kızlar
Cımbızlanmalara doyamadım
Artık üyeliğimi iptal etmezler diye düşünüyorum
Geçmiş olsun diyen, gerek foruma yazan gerek özel mesaj atan tüm arkadaslarıma teşekkür ederim.. hepiniz çok iyisiniz..
bugün dikişlerimi aldırmaya gittim
Doktorum kantaron yağını kullanabilirsin ama sağlık bakanlığı ve tarım bakanlığı onayı olmayan hiçbirşeyi sürme yüzüne dedi. Hala verdiği contractubex in etkili olacağını söylüyor ama açtım kolumu gösterdim iz kaldı diye sustu.. 2 hafta sonra krem sürmeye başlayacağım yüzüme.. umarım düzelir
etkili değilse kullanma o kremi? papatya sana ne yapman gerektiğini söyliyecekti bilmiyorum konuştunuz mu. bak susam yağı da çok iyi. tabi yine doktoruna danış da. Kantaronu ihmal etme ben şahidim bir tanıdığımda işe yaramıştı. keşke doğalını bulabilseydin.

pazartesi doluymus sali olacam canim tas kirma islemi yapilacak ama onceki gibi uyku hali hastahanede yatis falan olmayacak daha kolay bir islem. Sagolasin
inşallah iyi geçer de tamamen kurtulursun taşlardan. tektaş yaptıracaktık onlardan unutma:)) saol canım aminn hazırlık yapıyorum işte yavaş yavaş. sahlepin tarifini çok isteriim. zaten kışın bi kestane bi sahlep:)

sagolasın M maviduvar1
inşallah iyi geçer de tamamen kurtulursun taşlardan. tektaş yaptıracaktık onlardan unutma:)) saol canım aminn hazırlık yapıyorum işte yavaş yavaş. sahlepin tarifini çok isteriim. zaten kışın bi kestane bi sahlep:)
ınsallah canım saklıyorum daha oncekı operasyondan kalanları zaten tektaş yaptırcam dıye :D
sahlep tarıfını verıyorum cok guzel oluyor dısardan boşuna almayın 1 ltresı 5 lıra cok fazla
4 kişilk ıcın tarıf
Evde Salep Yapımı Tarifi İçin Malzemeler
  • 3 su bardağı süt
  • 1 su bardağı su
  • 4 tatlı kaşığı nişasta
  • 5-6 tatlı kaşığı şeker
  • 1 çay kaşığı tarçın
Evde Salep Yapımı Tarifi Yapılışı
Bir tencerenin içerisine süt, su ve şekeri alıp çırpma teli ile güzelce çırpıyoruz.Daha sonra birer tatlı kaşığı birer tatlı kaşığı nişastayı ekleyip sürekli çırpıyoruz. Ocağımızı orta ateşte yakıp tenceremizi ocağa koyuyoruz ve karıştırmayı hiç bırakmıyoruz. Daha sonra bir çay kaşığı tarçını ekleyip tekrar çırpıyoruz. Salep kaynamaya başlayınca altını kapatıp fincanlara doldurup arzuya göre üzerine tarçın serpip servis ediyo
(Ben bu malzemeler ile 4 kişilik yaptım. Siz kişi sayısına göre malzemeleri arttırıp veya eksiltip de yapabilirsiniz)
Afiyet olsun…

kızlar bu tarıfteki şekerı kendı damak tadınıza gore ayarlayın ben 4 kişi ıcın 6 tatlı kaşıgı yapıyorum
bırde ıstersenız 3 bardak sut 1 bardak su yerıne, 4 bardagı da sut olarak koyabılırsınız daha yogun olur ben cok yogun sevmıyorum.

İnşallah kolaylıkla atlatırsın
Topikçe zor günler geçiriyoruz resmen
Sahlep çok severim tarifine talibim

sagolasın M maviduvar1
ınsallah canım saklıyorum daha oncekı operasyondan kalanları zaten tektaş yaptırcam dıye :KK70:
sahlep tarıfını verıyorum cok guzel oluyor dısardan boşuna almayın 1 ltresı 5 lıra cok fazla
4 kişilk ıcın tarıf
Evde Salep Yapımı Tarifi İçin Malzemeler
  • 3 su bardağı süt
  • 1 su bardağı su
  • 4 tatlı kaşığı nişasta
  • 5-6 tatlı kaşığı şeker
  • 1 çay kaşığı tarçın
Evde Salep Yapımı Tarifi Yapılışı
Bir tencerenin içerisine süt, su ve şekeri alıp çırpma teli ile güzelce çırpıyoruz.Daha sonra birer tatlı kaşığı birer tatlı kaşığı nişastayı ekleyip sürekli çırpıyoruz. Ocağımızı orta ateşte yakıp tenceremizi ocağa koyuyoruz ve karıştırmayı hiç bırakmıyoruz. Daha sonra bir çay kaşığı tarçını ekleyip tekrar çırpıyoruz. Salep kaynamaya başlayınca altını kapatıp fincanlara doldurup arzuya göre üzerine tarçın serpip servis ediyo
(Ben bu malzemeler ile 4 kişilik yaptım. Siz kişi sayısına göre malzemeleri arttırıp veya eksiltip de yapabilirsiniz)
Afiyet olsun…

kızlar bu tarıfteki şekerı kendı damak tadınıza gore ayarlayın ben 4 kişi ıcın 6 tatlı kaşıgı yapıyorum
bırde ıstersenız 3 bardak sut 1 bardak su yerıne, 4 bardagı da sut olarak koyabılırsınız daha yogun olur ben cok yogun sevmıyorum.
bu tarifi biliyorumm. boğazımız ağrıyınca yapardık. bizim burda buna "paluza" derler. ama bunun içinde sahlep yok ki:/ %100 sahlep vardır dimi aktarlarda. kesin çok pahalıdır.

etkili değilse kullanma o kremi? papatya sana ne yapman gerektiğini söyliyecekti bilmiyorum konuştunuz mu. bak susam yağı da çok iyi. tabi yine doktoruna danış da. Kantaronu ihmal etme ben şahidim bir tanıdığımda işe yaramıştı. keşke doğalını bulabilseydin.
Konuştuk canım M maviduvar1 ile.. sağolsun her sorumu yanıtladı, ilgilendi, moral verdi.. Allah bin kere razı olsun..
doktora danıştım, eczaneye danıştım.. hepsi farklı konuşuyor.. ama kantaron yağı içim kimseden kötü bişey duymadım..
bide kantaron için gündüz süremezsin dedi eczane M maviduvar1 çok kolay etkileşimde oluyormuş gündüz sürersen lekelenme yaparmış sadece gece sürmeliymişim.. sen ne düşünüyorsun bu konuda?

Konuştuk canım M maviduvar1 ile.. sağolsun her sorumu yanıtladı, ilgilendi, moral verdi.. Allah bin kere razı olsun..
doktora danıştım, eczaneye danıştım.. hepsi farklı konuşuyor.. ama kantaron yağı içim kimseden kötü bişey duymadım..
bide kantaron için gündüz süremezsin dedi eczane M maviduvar1 çok kolay etkileşimde oluyormuş gündüz sürersen lekelenme yaparmış sadece gece sürmeliymişim.. sen ne düşünüyorsun bu konuda?
benim görümcem bitki ve doğal ilaç uzmanı. dur ben ona sorayım

Back
X