• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

bu tarifi biliyorumm. boğazımız ağrıyınca yapardık. bizim burda buna "paluza" derler. ama bunun içinde sahlep yok ki:/ %100 sahlep vardır dimi aktarlarda. kesin çok pahalıdır.
:KK57::KK57:aa sahlep dıye bır bıtkı mı var canım resmen bır yasıma daha gırdım:KK70:
ben bılmıyodum canım ben bunu sahlep dıye bılıyorum :D kandırıldım resmen :D

Hayırlı akşamlar hanımlar. . Çok fazla yazamasamda yazdıklarızi hep okumaya çalışıyorum no_name_ no_name_ geçmiş olsun Rabbim sana sağlıklı kuzucuklar nasip etsin insallah Allah aynılarını yaşatmasın bi daha .. ben bugün evdeydim 0 harcama. .420 TL fazla mesai ucretim yatmış çekip nakit olarak koycam kenara evde kenarda nakit olunca rahat ediyorum ben

:KK57::KK57:aa sahlep dıye bır bıtkı mı var canım resmen bır yasıma daha gırdım:KK70:
ben bılmıyodum canım ben bunu sahlep dıye bılıyorum :KK70: kandırıldım resmen :KK70:
ciddi misin sen :KK70: kız hiç hazır sahlepin içeriğini okumadın mı. %2 sahlep yazar. allah iyiliğini versin :))

Canım çok geçmiş olsun diyecek söz bulamıyorum bu durumda
Hayırlısı buymuş diyelim inşallah Rabbim nasip eder canım Sana tekrar

Canım senin kadar olmasada inan çok üzüldüm allah dayanma gücü versin. Yavrun cennette sana şefaat edecektir. Allah tez vakitte güzel bir bebekle seni sevindirdin inşallah.

no_name_ no_name_ canım sana çok geçmiş olsun.. zor günler geçirdin umarım herşeyi unutturacak güzellikler yaşarsın..

no_name_ no_name_ kelimelerin öldüğü anlar vardır. RAbbim bu acını unutturacak acı yaşatmasın, kalbini serinletsin İnşallah.

Rabbim şehitlerimizin de anne babalarına sabırlar versin. Çok üzgünüm.

no_name_ no_name_ canım cok gecmis olsun
Sözun bittigi yer veren Allah alan Allah.

3defa gittim.
Sahili guzel.
Köyune cikmistim manzarasi guzeldi.
Piknik alanida vardi guzel(hava malum suanlik olmasada)
Avm si vardi adini unuttum orayi gezdim
Meshur nesi var onu bilmiyorum ama
Akcakocayi ben daha cok svmistim magra falan vardi.
Ereglide de kalemi surlar mi biyer vardi ama gitmedik.
Vaktimiz yoktu.
Yazin aksam sahili cok hos oluyo
gece hayat var orda.
Herkes sahilde

no_name_ no_name_ sabırlar diliyorum canım
Başın sağ olsun

no_name_ no_name_ .. Çok geçmiş olsun ..
Kolay şeyler yasamadin.
Rabbim yüzünüzü guldurecek bu acilarinizi unutturacak mutluluklar versin inşallah .
Dinlenmeye toparlanmaya bak lütfen.

Canim cok üzüldüm,Dua ediyordum sonuclarin iyi ciksin diye...kaderden öteye gecilmiyor..Allah sabir ,güc versin..

k a h v e k a h v e canim cok gecmis olsun insallah arkadaslarin soyledigi yagla duzelir.ama canini sikma olur mu.
no_name_ no_name_ canim ne soylesek bos ama gercekten cok uzuldugumu senin gibi canimin yandigini hissettim.Allahtan sabir dilemekten baska caremiz yok canim. Sanki cok yakinimda birisinin boyle bir durumu olmus gibi oldum gercekten. @sempatik_kiz senin soyledigin seyleri bende hissediyorum. Buradan birisine bisey olunca benimde canim aciyor sevindiginiz biseye bende seviniyorum. Hepiniz iyi ki varsiniz canlarim.

Hayırlı akşamlar hanımlar. . Çok fazla yazamasamda yazdıklarızi hep okumaya çalışıyorum no_name_ no_name_ geçmiş olsun Rabbim sana sağlıklı kuzucuklar nasip etsin insallah Allah aynılarını yaşatmasın bi daha .. ben bugün evdeydim 0 harcama. .420 TL fazla mesai ucretim yatmış çekip nakit olarak koycam kenara evde kenarda nakit olunca rahat ediyorum ben

Kızlar çok sağolun, Rabbim güzel gonullerinizin ne muradı varsa versin, Allah hepinizden razı olsun...Çok hirpalanmisim tüm gün yattım, atlatamiyorum hala..Çok bitik hissediyorum kendimi.toparlayacagim inşallah, çok öpüyorum hepinizi...

Teşekkür ederim canım benim
1 hafta daha evdeyim raporluyum böyle güzel seyler deneyeyim en azından :KK50:
:rapci::rapci:

ciddi misin sen :KK70: kız hiç hazır sahlepin içeriğini okumadın mı. %2 sahlep yazar. allah iyiliğini versin :))
ya ben oyle faydalı şeyler yapmam hıc ıcerık okumaka falan hıc yapmadıgım seyler ama suan resmen aydınlandım :D :D

Topikçe aydınlanma yaşıyoruz o_O
:-)

Kızlar çok sağolun, Rabbim güzel gonullerinizin ne muradı varsa versin, Allah hepinizden razı olsun...Çok hirpalanmisim tüm gün yattım, atlatamiyorum hala..Çok bitik hissediyorum kendimi.toparlayacagim inşallah, çok öpüyorum hepinizi...
canımmm benım dınlen sen... zaman her seyın ılacı Allah yardımcın olsun

Allah razı olsun canım arkadaşlarım...çok ama çok zordu..az önce doktorum geldi amniyosentez sonucu bekliyordum biliyorsunuz, sonucumuz çıkmış %100 down sonucu vermiş test... perinatolog kalp ritmi bozuk kalp yapısı gelişmemiş gibi bir raporda ekleyerek kalp atımı 6. Ayı gormez demiş...tıp yanilmiyr demek ki.. ne yaparız diye düşünürken bazen tamamen farklı bir şey gelir insanın başına :KK43: Rabbim dusmanima yasatmasin, dün resmen cehennemimi yaşadım..çok sukur bugün daha iyiyim.Allahtan gelen Allaha gidecek sonuçta, hepimiz gibi...

Allah sabır versin
Daha hayırlı bir bebiş nasip etsin
Alkol ve sigara kullanıyor muydunuz hamilelik öncesi ?
Eğer kullanıyorduysanız beden temizliği yapmanızı tavsiye ederim
"Aidin salih" i araştırmanızı öneririm ..

bu gün benden sıfır harcama
bu ay harcamalara dikkat etmişiz hesap kitap yaptım da biraz

ama eşimden haberim yok
kv hastaydı onun yanına gitmişti
ameliyat yatış parası özel hastane bayağı tutmuş
10 gündür yatıyor
bayağı zorlayacak o para bizi

ben bılmıyodum canım ben bunu sahlep dıye bılıyorum :KK70: kandırıldım resmen :KK70:

canım sahlep bitkisi var bir çiçek kökü de soğanlı sümbül, lale gibi o soğandan yapılır sahlep
bende görev yağtığım bir yerde görmüştüm köye doğru yürüyüşe çıkmıştım
baktım öğrenciler çıktı ormanlık alandan ne yapıyorsunuz dedim
sahlep topluyoruz dediler
satıyorlarmış
ilaç yapımında da kullanılıyor dondurma yapımında falan
çiçeğide güzel morlu pembeli

k a h v e k a h v e bende kızıma kullanıyorum beni vardı aldırdık
dr bir ilaç verdi ama izi kalabilir dedi
bide plastik cerrahi düşün yani
bir arkadaş da da kantaron vardı
verdi biraz
sabah dr nin verdiği kremi sürüyorum akşamda kantaronu