- 1 Mart 2010
- 45.476
- 116.275
- 1.123
Yaa çok şükür bende buralara geçim bir an önceEşim artık evde annemden biliyorum evde erkek zor diyordu evet zormuş ama adam ne yapsın nereye gitsin evde dün pazara çıktık salçalık domates ve biber aldık onları doğradık kaynattık sabah da blenderdından geçirdik tarhana yoğurmuştu eşim yani ben nasıl yapıcağını söylüyorum oda yapıyor onuda az önce rondodan geçirip kurumaya bıraktık. Yine kayısı reçeli incir reçeli yaptım eşimin demir eksikliği çıktı ona iyi gelen karadutmuş 5 kilo reçel aldık sabahları yiyor. Açıkcası ben de önceki yıllar gibi hazırlık yapmak istemiyorum az az birşeyler yapıcam tamam. Pazar çok pahalı meyve zaten hep pahalıydı canım pazara gitmek istemiyor eşimde ben senin gibi yapamam diyor gidiyorum. Pazarda ne kadar harcadığımızı önceden hesaplardım şimdi hiç hesaplamıyorum çünkü ne alırsak 100 tl taze fasulye börülce tek fiyat her ikisindende yarım kilo alıyorum kendimce akıllı davranıyorum. Yazlıkta ki bazaları ve başlıkları attım çok örümcek oluyor onun yerine demir karyola aldım en azından altını siliyorum yataklarıda değiştirdim şimdi alezlerini ve çarşaflarını değiştiricem kredi kartı kesilsin halledicem. İnternetten indirimli deterjan yumuşatıcı buldummu alıyorum hele tuvalet kağıdı hiç kaçırmamaya çalışıyorum. Artık kış gelince biraz altın alırım şuan hem emekli maaşı ile geçiniyoruz yetmediği zaman da birikimden yiyoruz bu saatten sonra kendimi kasamam dedim eşime çocukların artık bize masrafları yok herkes kendine bakıyor bizde kendimizede bakıcaz dedim. Hazırdan yemek hiç istemiyor ama bende kendimi şartlandıramam.
Oğlan bile çalışsa kendini kurtarsa yeter bana
Bereketli olsun hazırlıklarınız