- 27 Şubat 2013
- 14.852
- 42.443
- 798
yüz kere bin kere beğeniyorum güzel evlat...Allah bin kere razı olsun senden...ne güzel evlatsın sen...Allah benim yavrumu da hayırlı eylesin...
bende kızım doğduğunda işi bıraktım mecburen.kasiyer olduğum için düzensiz çalışma saatlerim vardı bakıcı işi zordu.tek maaş zor cidden az da olsa maaş alıyor olmak güzeldi.ev kirasını bile ödesem büyük faydaydı.kızlar kimler çalışıyor ne iş yapıyorsunuz, kimler ev hanımı yazarmısınız. ben ilerde çalışmayınca nasıl birikim yaparım bilmiyorum :)
amin çok teşekkür ederim umarım faydalı olmuştur.çok teşekkür ederim canım hepsine dikkat edicem sen de bebeklerini güle güle büyüt
ayy o masa bugun bızde de olacakkızlar bu ay 200'er lira harçlıkla idare edebildik. önümüzdeki ay allah kerim. kalan 100'er lira da cüzdanlarımızın gizli saklı köşesindeki yerini aldıbu gece yuvarlak masamızda ekonomik durum değerlendirmesini, bu ay için bütçe planlamasını yaparız.
vaaay sen almıyorsun kanka inanamadımSlm kızlar bu aralar para harcamıyorum.
Çok sey almak istiyorum ama erteliyorum.
biraz böyle takılıyım bakalım.
hele hedefi az buçuk tutturduysak keyifli bile olabiliyor. eşime göre hiç yapmasak da olur. öğle arası konuştuğumuzda pfff yine mi diyordu da. yapınca da iyi oldu iyi diyor. çözemedim ben bu adamıayy o masa bugun bızde de olacak
durum cok içler acıcı değil ama
bakalım nolcak
vaaay sen almıyorsun kanka inanamadım
bana alsana yaaa o zmn
maşşallah aylık 200 şer tl harçlık gayet iyi olmuş.. tebrik ederim.kızlar bu ay 200'er lira harçlıkla idare edebildik. önümüzdeki ay allah kerim. kalan 100'er lira da cüzdanlarımızın gizli saklı köşesindeki yerini aldıbu gece yuvarlak masamızda ekonomik durum değerlendirmesini, bu ay için bütçe planlamasını yaparız.
300 alıyorduk, bu ay 200-250 harcamaya çalışalım dedik ve becerdikmaşşallah aylık 200 şer tl harçlık gayet iyi olmuş.. tebrik ederim.
Geçmiş yılları telafi etsen ?Kanki sana hediye almam için doğum günün vs olması lazım :)
Geçmiş yılları telafi etsen ?
26 tane Geriye dönük hediye alsana bana
canım ben işimden ayrıldım tek maaşla tabi daha zor ama önemli olan paranın çokluğu değil bereketi . mutfaktan falan artırırsın alışverişini biraz kısarsın gene biriktirirsin inşallah .. çok kafana takmakızlar kimler çalışıyor ne iş yapıyorsunuz, kimler ev hanımı yazarmısınız. ben ilerde çalışmayınca nasıl birikim yaparım bilmiyorum :)
istanbul da çok soğuk ... faturalar kabarcakAnkara buz gibi
Ev de öyle
Bugün öğlenden beri elektrikli soba yakıyorum.
Evde bebek olunca
bende kızım doğduğunda işi bıraktım mecburen.kasiyer olduğum için düzensiz çalışma saatlerim vardı bakıcı işi zordu.tek maaş zor cidden az da olsa maaş alıyor olmak güzeldi.ev kirasını bile ödesem büyük faydaydı.
Şok markete gittim
9,5 yumurta fırçası ve 2 tane spatula
1 tl kızıma balon
25,65 ayçiçek yağı 5 lt
25 tl üzerine finish 18.90 yerine 9 tl ydi onu aldım
toplam 45,15 gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?