- 27 Şubat 2013
- 14.852
- 42.443
- 798
kızlar bu ay 200'er lira harçlıkla idare edebildik. önümüzdeki ay allah kerim. kalan 100'er lira da cüzdanlarımızın gizli saklı köşesindeki yerini aldıbu gece yuvarlak masamızda ekonomik durum değerlendirmesini, bu ay için bütçe planlamasını yaparız.
yapana kadar öfff pöfff, yapınca da iyi oldu iyi diyen bir kocam varne güzel ya ben onu hiç yapamıyorum. hep kendi kendime hesap yapıyorum. benim eşim hiç hesap yapmaz.
istanbul da çok soğuk ... faturalar kabarcak
yapana kadar öfff pöfff, yapınca da iyi oldu iyi diyen bir kocam varbütün erkekler sanırım böyle
birikim, yatırım onlara bir şey demez. ama bunlar da bütçe planlaması yapmadan sağlıklı olmaz ki. yapana kadar sanki işkence günü geliyor gibi, oflayıp pufluyor. yapıp bitince, masadan da somut bir şeyleri görerek kalkınca aman iyi oldu be deraynı işte bizim de hesapta değil de, birikim yapalım ya da yatırım yapalım derim off pooff ama olunca iyiki yapmışız der
birikim, yatırım onlara bir şey demez. ama bunlar da bütçe planlaması yapmadan sağlıklı olmaz ki. yapana kadar sanki işkence günü geliyor gibi, oflayıp pufluyor. yapıp bitince, masadan da somut bir şeyleri görerek kalkınca aman iyi oldu be dererkekler sıkıntıya gelemiyor, ben 7 ayda bunu anladım. daha neler anlayacağız bakalım
oh süper,bizde her ay yazarak ödeme planı yaparızkızlar bu ay 200'er lira harçlıkla idare edebildik. önümüzdeki ay allah kerim. kalan 100'er lira da cüzdanlarımızın gizli saklı köşesindeki yerini aldıbu gece yuvarlak masamızda ekonomik durum değerlendirmesini, bu ay için bütçe planlamasını yaparız.
benimde aksine harcayasım var bu aralarSlm kızlar bu aralar para harcamıyorum.
Çok sey almak istiyorum ama erteliyorum.
biraz böyle takılıyım bakalım.
ah imkan yok ta şartlar bunu gerektirdi.sağlık olsun şükür ki her y evimize giren bir maaşımız var idare ediyoruzolsun bence imkanı olan çalışmasın, çocuklar anneleriyle büyüsün. bu çok önemli.
Ben kamu kurumunda daimi ve işçi olarak çalışıyorumkızlar kimler çalışıyor ne iş yapıyorsunuz, kimler ev hanımı yazarmısınız. ben ilerde çalışmayınca nasıl birikim yaparım bilmiyorum :)
Doğum günümde alacak mısın kesinKanki sana hediye almam için doğum günün vs olması lazım :)
Sen niye araya girdin ywGeçmiş yılları telafi etsen ?
26 tane Geriye dönük hediye alsana bana
Yaa n'oluyo yaaa bana alacaktın banane ya
Mandi sen çok tatlısın.
liste yap.
Sirketten parayi alinca ne yapıyor? Harciyor mu?Şİmdi kızlar
eşimin kredi kartı 1,124 lira gelmiş.
bizim arabamızı şirket arabası yaptı. yakıtı şirket ödüyor. eşim kendisi gezerken yakıtı alıyor. sonra aynı gün şirketten alıyor.
kredi kartı ile 500 liralık yakıt alınmış toplamda.
en fazla 100 lirası şahsi kullanımımızdır. o kadar bile değildir bence.
kredi kartı borcunu hep ben öderdim
geri kalan da arabanın kaskosu sigortası bebek bezi ve mama alışverişi, 1 kez dışarıda yemek, uçak bileti taksitlerimiz falan
şimdi hiç 1100 lira ödeyesim yok. 600-700 ödücem. bakalım eşim geri kalan kısmı ödemeyi becerebilcek mi?
sonuçta şirketten aldığı yakıt paraları var.
ben hep diyorum ki kredi kartından yakıt alıyorsan şirketten aldığın parayı da yatır hemen ona, ama yatırmıyor.
ben napayım şimdi
Sirketten parayi alinca ne yapıyor? Harciyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?