Çok teşekkür ederim canım sağolasın.Geçmiş olsundurkan ..
Başınız sağolsun @mandaliina Ölüm acı,genç yada ani ölüm dahada acı. Allah rahmet eylesin,kalanlarınada sabır versin inşallah..
Bizde cenazenin ilk günleri yemek götürülür ama sonra başsağlığına gidersem çay,şeker götürüyorum ben
Hayırlı olsun iyi günlerde giyinin.50 liraya kendime bir etek, 50 liraya da oğluşa 2 eşofman aldım.
Aldıklarınızı afiyetle yiyin, pazar alışverişini bende seviyorum. Çok sağol canım allah razı olsun.pazar 50 tl tutmuş
9 market yumurta ve yumurta fırçası
4 ekmek
bu günkü harcama bunlar
yarın bende dövmeli ayran çorbası yapayım yoğurt var bolca
durkan geçmiş olsun canım
@mandaliina güle güle giy aldıklarını
eyyay bence vali kebabı için gayet uygun bir fiyat afiyet olsun
Bir derdim var a konumu acsam acaba acil almanyadan arkadas ariyorum tamamen ticari amacli diye :)
Gelen olsa gönderirdim ama yok. Ben bilirim bunu ben Türkiyede kalirken canim alman pastasi cekmisti. Annemler posta ile gönderdiler. Gelmesi bir ay sürmüstü icinede fare girip benden önce yemisti pastami.Canim bu ara acayip alman cikolatasi istiyor
Ama getirtebilcem kimsem yok
Int. De de cok pahali kargosu vs derken ohoo
Acil almanyadan bi arkadas bulmam lazim.
Ay cok sagol cnmGelen olsa gönderirdim ama yok. Ben bilirim bunu ben Türkiyede kalirken canim alman pastasi cekmisti. Annemler posta ile gönderdiler. Gelmesi bir ay sürmüstü icinede fare girip benden önce yemisti pastami.
Hangi cikolata bu merak ettim,Ay cok sagol cnm
Ama kac gundur fena istiyor canim.
Etrafima soruyorum almanyada kimseniz yokmu diye.
Olmadi en son 1cikolataya 15tl+kargo vericem
Òyle cnm cekti yani.
Cnm mecburi keyif yerine geldiUygunmuş kuzu afiyet bal şeker olsun
Keyfiniz yerine gelmiştir
Bencede gayet uygun.. buralara gelirsen burda da öyle bol ikramlı yerler var götürürüm seni
HangisiCanim bu ara acayip alman cikolatasi istiyor
Ama getirtebilcem kimsem yok
Int. De de cok pahali kargosu vs derken ohoo
Acil almanyadan bi arkadas bulmam lazim.
Bi kac tane var du ozelden atim hem gercek tl fiyaylarini ogrenirimHangi cikolata bu merak ettim,
Bimin şu bütün fındıklı çikolatası alman üretimiydi en son, bi bakın isterseniz işinizi görürseAy cok sagol cnm
Ama kac gundur fena istiyor canim.
Etrafima soruyorum almanyada kimseniz yokmu diye.
Olmadi en son 1cikolataya 15tl+kargo vericem
Òyle cnm cekti yani.
Yaaaaa cok hossun ama sennn Allah derim birini bulamzsam aldircak dayanirim kapina ama:)Yaza kadar dayan araba ile gecerken yolumun üzerinde söyledigin bir yere birakirim
Bimin şu bütün fındıklı çikolatası alman üretimiydi en son, bi bakın isterseniz işinizi görürse
Bi ara çok yedim ama arkasını çevirip %40 yağ olduğunu okuyunca bırakıp kaçmıştım o gün bugündür yemem
Benim dediğim hep satışta olan bimin kendi markası adını unuttum, kasada oluyordu yeşil ambalajlı kalın böyle. Değiştirmedilerse alman üretimiydi
Buono muyduBenim dediğim hep satışta olan bimin kendi markası adını unuttum, kasada oluyordu yeşil ambalajlı kalın böyle. Değiştirmedilerse alman üretimiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?