Mesajim,senin mesajinin icinde cikmis
tr_lelli
.
Ugrayamiyorum coktandir buralara.özlemisim güzel sohbetlerinizi.

Bu aralar hava güzel bizim buralarda ,elimizden geldigince Iyi vakit gecirmeye calisiyoruz.
Son zamanlarda cok stresliyim,bir cok kafama taktigim sorunlardan birisi de ev sahibi olabilmek.
Arastirdik,bir kac görüsme yaptik ve sonunda simdilik olamayacagina ikna oldum.pesinat olmayinca cok zor.pesinat icin kredi cekmek ve iki Borc ödemekte istemiyoruz.
Sene sonuna kadar üc aY var,insallah bu üc aY icinde iki bir taksit bir kredi borcumuzu kapatmis oluyoruz.
O kadar Hits yaptim ki bu durumu anlatamam,nedendir bilmiyorum kendimi bir kez daha yenilgiye ugramis gibi hissediyorum.cünkü hayatimda Hic bir sey istedigim gibi gitmiyor.hadi ev icin para lazum birikim lazim. Ya diger isteklerim? Hayallerim?
Tabi bu stres halleri beni hasta etti o ayri konu .caktirmasamda icimde firtinalar kopuyor.sonra esim rahatsizlandi is meseleleri falan derken... Gitgide umutsuzluga kapiluyorum.
Insallah sene basi itibari ile bir kac Borc bitecek ve birikim planlari yapiyor olacagiz.Ve tabi bir kac tatil planim var onu da planlayip ayarlamam lazim.
Herseyin hayirlisi olur insallah .