• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Günaydın...bu aralar oğlum sabah4 -5 gibi uyanıyo. Anlamadım nedir. 9 da yatardı,akşam 10 da yatırdım yine aynı.
Bende bir uyandımmı yatamam daha. Aslında onları geçirip yatabilsem güzel olacak. Koca gün uykusuz geziyorum sonra
Bende ekim 1 le silkelenip kendime gelicem inşallah. Eylül hedefini tutturamadım malesef. Ekime bel bağladım:)
Oğlunu gönderdikten sonra uyursan baya geç kalkarsın ve hiç zinde olmazsın canm.bence öğlen uykusu yap kendine 12-13 gibi çok iyi olur hem koca bir günü öldürmezsin hem de uykusuz gezmezsin :)

Evett onu da farkettim sonradan :)
bizede işyerine geliyolar yok felan falan..
bi kere pekmez gibi bişey aldim adini unuttum.
10 lira vermişim. düşündüm yok almiycam dedim geri verdim.. 10 lirami geri almişim...
ya güvenemiyoruz insanlara..
ofise gelen satış yapan kişilere kanmayin derim.
çeşit çeşit geliyolar kabul de etmiyoruz.

Yakın bir arkadasima bile aşıladım birikim kafasini.
Kiz 3sene oldu evleneli bide bebesi var.
Esinin dedesinden miras falan kalcak diye bekliyo harciyodu hep
Araba alcak diye kredi cekiyolar bakiyoruz ne araba var ne bisi
Ee hani para? Hani araba ?
Yedik!
Kizim delirdin mi?
Diye diye dolar biriktirmeye baslattim

Simdi kocasindan bez parasi istiyo dolar yapiyo
Kocasi bugun maca gitcekmis senide goturim demis yok bana parasini ver sen demis arkadasim 100tl hemen dolar alcam dedi.

Yani onun adina bile sevindim.
Bi yerlerden baslamasi cok hos.

Bana hep ayyy sendeki altinlar yada para bende olsa cokdan yemistim diyodu
Özeniyodu bana eee sende basla bi yerden diye diye basladi.

Devamini getirmek önemli tabiki.
miras kalcak diye güvenmemek lazim:)

Günaydın ..Herkese hayırlı cumalar olsun..Bol bereketli harcamasız birgün olur umarım..Eylül de bitti şükürrr:)
Eylül ayı dert ayı artık bizim için..Çok masraflı geçti geçiyor..Kitap parasıydı kırtasiye idi..Bayramdı tatildi derken ipin ucu kaçtı da kaçtı:(
İnş bu ayla birlikte düzene oturturuz inş herşeyi..

Günaydın ..Herkese hayırlı cumalar olsun..Bol bereketli harcamasız birgün olur umarım..Eylül de bitti şükürrr:)
Eylül ayı dert ayı artık bizim için..Çok masraflı geçti geçiyor..Kitap parasıydı kırtasiye idi..Bayramdı tatildi derken ipin ucu kaçtı da kaçtı:KK43:
İnş bu ayla birlikte düzene oturturuz inş herşeyi..
Ekürim günaydın
Hepiniz öyleyiz cnm.
Hep bi kosturma,hep bi eksik.

Bende kitap almak istiyorum bayadır okumuyorumm
Özledim kitap okumayı
Arastirim biraz surukleyici bisey olsun.
Bu aralar günler dolu dolu geciyo
Hep bi hareketlilik hali.
Esi işe yolla
Sonra uyuyama
Oglan kalksin ona kahvalti
Okula gotur gel yemek yap ev topla yada hic eve gelme disarda ol.
Aksam hooop yine git oglani al gel.
Eş gelsin yemek faslı.
Bazen aksam olsada yatsam diyorum.

Kitap okursam kafam dagilcak sanki
Bu monotonlukda sıkmaya basladi beni.

Hafta sonu hava güzel olcakmis
Yarın bi deniz, göl kenarina atmam lazım kendimi.
Bu aralar aklıma vuruyo biraz nefes almam lazim.

Bi enerji depolim ben.
Sonra cumartesi kurslarimizda baslicak ve hava epey sogur.

Bugün alacak bir eksigim yok

Dün esim netten ödemeleri yapti
Dogalgaz 17tl
Su 43tl
Telefon bana 43
Esime 68
İnternet 73tl.

Gitti paracıklar.

Elektrik fat. Gelmedi henuz. O da gelir.

Son az ödedigimiz dogalgaz olur sanirim bu
(Ekimde boyle gecsede yakmadan o ayida atlatsak)

Ekürim günaydın
Hepiniz öyleyiz cnm.
Hep bi kosturma,hep bi eksik.
Sorma canım..Birikimden gitmese diye dua ediyorum..Daha boya badana yapılacak salon değişecek:(Bir türlü yaptıramadım koca yaz geçti gitti..Darbeydi izinlerin kalkması vs idi derken sonbahara geldik..Ama artık halletmem lazım.. havalar iyice soğumadan:(Hayırlısıyla iyi bir kiracıda bulsaydık eyiydi;:(
Cepten gidecek kredi taksidi:(Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş..Şu mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine inşş:::)AMiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn...

Günaydın kızlar
Bu koltukta uyuklayan koca modelinden sizde de var mı? Yoksa beni dolandurıp bitek bana mı vermişler:işsiz::sinirli::KK62:
ayy benimki tavuklarla başlar tv karşısında horlamaya. her gece aynı. tv karşısında uyumak daha zevkliymiş. hem tv izleyip hem uyuyormuş :KK64:

Sorma canım..Birikimden gitmese diye dua ediyorum..Daha boya badana yapılacak salon değişecek:KK43:Bir türlü yaptıramadım koca yaz geçti gitti..Darbeydi izinlerin kalkması vs idi derken sonbahara geldik..Ama artık halletmem lazım.. havalar iyice soğumadan:KK43:Hayırlısıyla iyi bir kiracıda bulsaydık eyiydi;:KK43:
Cepten gidecek kredi taksidi:KK43:Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş..Şu mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine inşş:::)AMiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn...
amin canım...

Merhaba Hanımlar,
Dün kızıma kışlık alışveriş yaptım. 3 kazak, 3 tayt ve iç çamaşırına toplam 200 TL ödedim. Daha bot ve mont alınacak.
Ben kendi kışlık ihtiyaçlarımı geçen kış tamamlamıştım. Bu kış alınacak birşeyim yok.
Geçen hafta pilatese ve dışarıda yürüyüşe başladım. Haftada 2 gün pilates 3 gün yürüyüş yaptım. Bir iki spor kıyafeti alsam iyi olur ama acelesi yok. Elimdekilerle idare etmeye çalışacağım.
Bir de dün yeni ev için yatak odası siparişi verdik. Şu anki takımı ikeadan 8 yıl önce almıştık. Baya yıpranmıştı Epey tuttu ama çok içime sinen bir takım oldu. Sadece yatak ve dolap aldık. Dolabın içini kendimiz belirledik. Sade yaşama geçiş sürecim devam ettiği için çok didik didik planladım dolabı. Umarım beklediğimiz gibi gelir.

Hayırlı cumalar kızlar.... tr_lelli tr_lelli sarah jio yeşil deniz kabuğu güzel sürükleyici. Kimberly Freeman in kır ciceği tepesi de çok güzel dinlendirici sürükleyici. En son bunları okudum

Hayırlı cumalar kızlar.... tr_lelli tr_lelli sarah jio yeşil deniz kabuğu güzel sürükleyici. Kimberly Freeman in kır ciceği tepesi de çok güzel dinlendirici sürükleyici. En son bunları okudum
Saol cnm ama ben yabancı kitap okuyamiyorum.
Yani kim kimdi falan derken kafam karisiyo
Hele bi yabanci kitaba baslamistim bi karakter vardi isminden erkekmi kadinmi cozmem 30sayfayi buldu.
Ya isim ve katakter öyle biseydiki yani bayanda olabilir erkekde ögrenciydi :)
O gunden sonra okumadim biraktim onu

Back
X