• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Oğlumun çarpışan araba macerası 12 TL
Yemek yedik 18 TL.
Cüzdanımdaki bozukluklar kumbaraya gidecek eve gidince

Yarın anneme gideceğiz. Domates, fasülye, patates soğan ceviz getirmiş köyden. Dün pazardan almadım bunlaru.
Bu hafta ben de
Nohut
Biber dolma
Taze fasulye düşündüm. Yanlarında makarna pilav erişte mantı olur.
Her hafta tam liste hazırlayıp dolaba asıyorum. Yardımcımız ona göre yapıyor Sağolsun.

Tabi ki çekebilirsin yenidennn yenidennn
Bizim evde de her sebze yenmiyor Malesef. Hele kışlık sebzeler neredeyse hiç girmiyor. Eşim lahanayı sevmiyor ama oğlumla ben çok seviyoru z. Yaprakla beraber sarıyoruz. Öyle tüketiyoruz.
Eşim eskiden kuru biber dolma, kurutulmuş taze fasülye ve karnıyarık yemezdi. Baktım olmuyor. Koydum masaya. İster yesin ister yemesin. Aç mı kalacak koca adam, kalsa da ölececk mi? Yavaş yavaş yemeye alıştı artık.

Ped markası sorulmuş. Bim in kini denemedim hiç. Eskiden uzun yıllar orkid kullandım sonra kotexe geçtim ve cidden çok memnundum bu ay evde orkid vardı kullanayim dedim alerji yaptı gerçekten çok kötü oldu. Kotexden sasmiyorum hiçbir şekilde artık.

Bu arada ben 13 yemek +3 tl yol parası demiştim. Bir de arkadaşla çay içtik 1 tl de o tuttu. 17 oldu toplam :)

Ekime çok masraflı girdik
60 muayene
99 ultrason
70 muayene
42 kan tahlili
150 bimden temizlik malzemesi
20 başka bir marketten cam suluk , sabun , pastel boya ve resim defteri
85 kahvaltılık
45 şok marketten meyve

Bugün Hicri yılın son günüydü
Yarın ilk günü , ilk gün nasıl başlarsa öyle giderse kötü olur çünkü yarın da çok harcama olacak gibi ..

Kızlar bisi dicem ilcemizin haber sitesinde bi haber okudum
Baslik A101 kazikliyor.
Kilo fiyati ve etiket fiyati arasindaki fark bariz.

Misal seker kilosu 10tl yaziyo diyelim
Raftaki urun 550gr
Yarisinin fiyatindan 1.5-2tl fazla fiyat koyuyolarmis dikkat edelim bende edicem.
Link atmak yasak mi acaba detayli anlatilmis.

Örnek

IMG_20161001_222126.webp

Back
X