• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

pekı mobılya yada tadılat ışlerınızı nasıl halledıyorsunuz ?
yanı buyuk parcalar ıcın? latiyya latiyya

bence odeme planı yapıldıgında k.k. avantajlı gıbı bazen yanında para kalmıyor
yada yuklu bı alısverıs yaptıgında dırek odemektense aylara bolup odemek daha cazıp

pekı mobılya yada tadılat ışlerınızı nasıl halledıyorsunuz ?
yanı buyuk parcalar ıcın? latiyya latiyya

bence odeme planı yapıldıgında k.k. avantajlı gıbı bazen yanında para kalmıyor
yada yuklu bı alısverıs yaptıgında dırek odemektense aylara bolup odemek daha cazıp
öyle yüklü ödeme yapmamız gereken bişey olmadı ama k.kartsız senetsiz taksit yapan yerler var evkur gibi. ordan alışveriş yaparım yine de girmem k.kartına. mobilya gibi bişey olursa da eşimin tanıdık mağaza sahibi arkadaşları var ordan hallederiz sanırsam

anladım canım
bızde ılk kez bu kadar yuklendık
ev aldık tadılat yaptırdık derken ış buyudu ama ben hep odeme planı yaparak hareket ettım zorlansakta bazen asgarısını odesekte dıger ay toparlıyoruz latiyya latiyya

kızlar kk. borcunun asgarısını odeyınce faiz işliyor degıl mı??
Valla ben hic kullanmadim o yuzden bilemiyorum.ama banka kar i olmayan bisey vermez bence isliyordur.

anladım canım
ev aldık tadılat yaptırdık derken ış buyudu ama ben hep odeme planı yaparak hareket ettım zorlansakta bazen asgarısını odesekte dıger ay toparlıyoruz latiyya latiyya

işliyor evet. hayırlı olsun canım allah ödeme kolaylığı versin

çok güzel :) bereketi içinde olsun:) hergün sigara parası atıyosun yada sigarayı bırakıyorsun :KK9:
Ay keske biraksam cidden hem maddi hem manevi zarar:/
Sakin heves etmeyin arkadaskar oyle arada icerim alismam diye bisey yok alisincada birakilmiyor lanet:/
Ben eskiden anneme babama salonda sigara icirtmezdim kokusundan rahatsiz olurdum ki astim hastasiyim.
Unv de bir iki derken basladim isin tihafi annem ve babam ayni anda biraktilar ben basladim:/

anladım canım

Ya ben biseymi kacirdim siz biseymi aldiniz

Back
X