• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ya antalyanin konyaalti mesela kulac atarken kolun birine carpiyor birde denizi iki adin at birden derinlesiyor.
Ama mersinde oyle degik deniz carsaf gibi bayagi yuruyosun boya gelene kadar.ben mersini tercih ederim deniz konsunda.
mersinin denizi antalyanın da sahili temiz :)

uyu kız ipek bocuğu saat kaç oldu işe gitmiyon mu sen yoksam raporlu musun:) yarın saat tam 9da aynı yerde:)) iyi geceler :)) ipeqbojuqu ipeqbojuqu

Bak orasi dogru.antalyada gezecek yer acisindanda alternatif bol.
Mersinde biraz karisik sehir olarak fazka goc aldi ama.ucuz antalyaya gore sanirim.kira fiyatlari adanaya gorede daha uygun.
hayır antalya da ucuz sanılanın aksine. antalya tam yaşanacak yer her bakımdan bence.

Ben sızdım bizim kızlar coşmuş kaçırmışım.

Günaydınn.

Ihlamur ve ilac biraz ise yaradi.
Esime gömlek üteledim(kalmamis utulu)
Kahvalti hazirladim
Aksamdan dagitmislar odayi gözüm bise görmedi aksam.
Toparladım.
Bulasiklar duruyo ama cektim kapisini suan hic gücüm yok.

Harcamasiz bir gün olsun bakalim ist yagmurlu gösteriyo bugun.

Bi kedimiz var yani babamlar alistrdi bahceye sabaha kadar miyavladi bi yerimi agriyo anlamadim.
Pilava az kofte karistirdim onu vericem inip üseniyorum.
Birazdan verim bari.

mavimli mavimli ay hayırlısıyla ınsallah tutar canım . Bende bebek dusunuyorum yenıden martta kurtaj oldum bos gebelıkten sonrda rahım agzında yara olustu tedavı uzun surdu cumartesı gunude yakıldı bundan sonrası daha guzel olacak ınsallah.

Günaydın kızlar.
Dün sabah 2 tl'ye sımıt almıstım . Aksamda oglanın kıtapları ve zeka oyunları 90 tl tuttu . Gunu oyle kapattım bu sabah 9 lıraya sıgara aldım umarım baska bısı yapmam evden yemek getırdım yıne her zaman kı gıbı.
Bıber kavurması ve kuru kofte.
aksama yıne nohut ve pılav var bırde ılk defa tursu kurdum bu sene hep annem yapar, acı bıber ama mınık mınık esım ıcın dun aksam actık cok guzel olmus ama zehır gıbı acı :bicak:

Kıslıklara gelınce benım 15 kavanoz domates sosum var, 6 kavanoz kahvalıktılık , 6 lıtrelık kavanozda salcam var annem yaptı bunları.
Bende 5-6 kılodan fasulye yaptım ama kavanozlara degıl posetle, 1 kg bamya , 2 kg carlıston bıber dogradım attım , 20 tane mısır haslayıp bıcakla tanelerını kestım hem salatalara pılavlara hemde oglan ıcın guzel oldu kılıtlı posetlere koydum, sonracıma epey patlıcan ve kırmızı b ıber kozlenmıs var . bu hafta 10 tl lık bamya almıstım 1 kılodan az fazla onları bu aksam kesmem lazım kı yarın sabah annem yapsın benım o kadar vaktım olmuyor zıra aksamları .
Bırde kırmızı bıber almıstım 2 kg kadar onlarıda bu aksam dograyabılırsem cıgden atıcam dıfrıze yıne.

Buarada bahsetmıstım arabamzı sattık esımonu vadelı hesaba koymus 1 aylık getırısı 450 tl, suanda 2 kredımız var bırı 20 ay surecek 780 tl dıgerının 5 ayı var 380 tl dıyorkı ben 30 bın kredı cekeyım kenardakı para kenarda dursun nasılsa sende ısten ayrılıcaksın 380 tl de bıtecek aylık 1000 tl lık kredı ceksem 450 'nın uzerını tamamlarım hem kenarda 50 bın tl paramız olur dıyor bende tazmınatımı alınca kenarda o zamana kadar hıc para koymamıs olsak bıle kenarda 90-1000 bın tl paramız olur dıyor ne dıyorsunuz kızlar mantıklımı bu ?
30 bın kredının 36 ay sonunda faızı 7 bın tl, 450*36 ıse 16 bın tl edıyor yanı bılemedım bu mantıklımı acaba ? tabı ben ısten cıktıktan sonra hala kredının devam edıyor olması cok hos degıl acıkcası cunku yaptıgım hesaba gore seneye bu zamanlar ayrılsam (ınsallah dogumdan dolayı ayrılırım ) dogum ızınlerı ve sonra ıssızlık maası 2018 ekıme kadar gene benden dolayı 1300 tl bıle olsa bı gelır olacak bılmem kı yapmalımı yapmamalı mı

Hamur mayalamistim
Lavas yapiyorum
Tandır ekmegine döndü masallah.
(İniyo sonra)
Sicak sicak tereyag ve cökelekle mis oluyo
Bosuna almiyoruz burda kilolari :)
Eki Görüntüle 1893466

Benimkiler pek seviyo

Ve ben ıhlamur sezonunu actım
Hapsirik,pıskirik basladik.

Ihlamurlari dedemin bahceden topluyorum.
Kışın hep ıhlamur iceriz biz çay pek icilmez.
Çaydan kâr olsun bari.
ouyy maşh çok nefis görünüyo canım..Ellerine sağlık..İçine de koyacan tulumla terayağ missmissss:))
Ama tarifini istiyom benn:)

ouyy maşh çok nefis görünüyo canım..Ellerine sağlık..İçine de koyacan tulumla terayağ missmissss:))
Ama tarifini istiyom benn:)
Canım ben boş yaptim.
O an sicak sicak tereyag ve tulum peyniriylede yiyoruz.
Daha buyuk acip icine patates,ıspanak falanda koyup yaptigim oluyo.

Unun ortasini acip mayayi koyuyorum ilik suyla tuz atip yumusak hamur yapiyorum
Kaldirip mayalandiriyorum.
Sonrada biraz unla aciyorum.
Hamuru yapip buzluga bile koyabilirsin.
Cikarip cözdurup yaparsin.

Canım ben boş yaptim.
O an sicak sicak tereyag ve tulum peyniriylede yiyoruz.
Daha buyuk acip icine patates,ıspanak falanda koyup yaptigim oluyo.

Unun ortasini acip mayayi koyuyorum ilik suyla tuz atip yumusak hamur yapiyorum
Kaldirip mayalandiriyorum.
Sonrada biraz unla aciyorum.
Hamuru yapip buzluga bile koyabilirsin.
Cikarip cözdurup yaparsin.
SAğol canım..Yok bende sade yaparım zaten..Piştikten sonra aç içini koy peyniri tereyağıı miss:))
HAsta olmuşsun galiba..Çok geçmiş olsun canım..Kendine iyi bak..

Hasta olmasam magza gezecektim bugun.
Yani böyle havalarda magza gezmek daha cok hosuma gidiyo bunalmiyorum.

Giy-çıkar terletmiyo.

İyimi oldu kötümü oldu bilemedim.

Birde ben cok insanlarla mıç mıç sevmiyorum.
Zaten cok da arkadasim yok.
Bazilariyla merhaba-merhaba okadar.
Davet etseler gitmiyorum.
Yoruldum artiik insanlardan.
Dünde bi arkadasim sanki gelmek istedi yani telf edip napiyosun bende okuldan dönuyorum falan dedi davet etmedim.
Bu durumlar sıkıyo beni.
3-4arkadasim var gorustugum yetiyo bana.
Annem var.

Bu millet isini gucunu ne ara bitriyoda gezmeye de zaman buluyo.
Oglumu birakiyorum gel eve yemek yap,supur,sil aksam oluyo zaten.
Ben mi tembelim neyim.

SAğol canım..Yok bende sade yaparım zaten..Piştikten sonra aç içini koy peyniri tereyağıı miss:))
HAsta olmuşsun galiba..Çok geçmiş olsun canım..Kendine iyi bak..
Evet kuzu ya sagolasin
Sifayi kaptim.
Benimkiler bos seviyo yemegin yanida lavas niyetine yiyolar zaten inince lavas gibi oluyo.
Sen calisiyosun ya buzluga hamur koyarsan rahat olur senin icin.
Hazir firindaki hamurdanda yapiyorum bazen alirsam.
O da guzel oluyo

Buarada annem dün epeyce erişte ve kuskus yapmış getirmiş, sağolsun

Bırde bende de 2 kg yakın dolma bıber var dıfrizde soylemeden gecmıyım , bırde erık marmelatı varmıs baya bısıler yahu.

Evet kuzu ya sagolasin
Sifayi kaptim.
Benimkiler bos seviyo yemegin yanida lavas niyetine yiyolar zaten inince lavas gibi oluyo.
Sen calisiyosun ya buzluga hamur koyarsan rahat olur senin icin.
Hazir firindaki hamurdanda yapiyorum bazen alirsam.
O da guzel oluyo
Anladım canım.. hafta sonu yapıcam inş bende..
CAnım buzluk doldu:(ekstra difrizim yok benim..Buzluktada kıyma et vs var.. sebze olarak sadece bezelye koydum.Birde kaldirikim var 2-3 poşet..Kavurma vs ..Yerim yok anlayacağın..günlük yapacam inş.Yapıncada anacam seni:)

mavimli mavimli ay hayırlısıyla ınsallah tutar canım . Bende bebek dusunuyorum yenıden martta kurtaj oldum bos gebelıkten sonrda rahım agzında yara olustu tedavı uzun surdu cumartesı gunude yakıldı bundan sonrası daha guzel olacak ınsallah.

Günaydın kızlar.
Dün sabah 2 tl'ye sımıt almıstım . Aksamda oglanın kıtapları ve zeka oyunları 90 tl tuttu . Gunu oyle kapattım bu sabah 9 lıraya sıgara aldım umarım baska bısı yapmam evden yemek getırdım yıne her zaman kı gıbı.
Bıber kavurması ve kuru kofte.
aksama yıne nohut ve pılav var bırde ılk defa tursu kurdum bu sene hep annem yapar, acı bıber ama mınık mınık esım ıcın dun aksam actık cok guzel olmus ama zehır gıbı acı :bicak:

Kıslıklara gelınce benım 15 kavanoz domates sosum var, 6 kavanoz kahvalıktılık , 6 lıtrelık kavanozda salcam var annem yaptı bunları.
Bende 5-6 kılodan fasulye yaptım ama kavanozlara degıl posetle, 1 kg bamya , 2 kg carlıston bıber dogradım attım , 20 tane mısır haslayıp bıcakla tanelerını kestım hem salatalara pılavlara hemde oglan ıcın guzel oldu kılıtlı posetlere koydum, sonracıma epey patlıcan ve kırmızı b ıber kozlenmıs var . bu hafta 10 tl lık bamya almıstım 1 kılodan az fazla onları bu aksam kesmem lazım kı yarın sabah annem yapsın benım o kadar vaktım olmuyor zıra aksamları .
Bırde kırmızı bıber almıstım 2 kg kadar onlarıda bu aksam dograyabılırsem cıgden atıcam dıfrıze yıne.

Buarada bahsetmıstım arabamzı sattık esımonu vadelı hesaba koymus 1 aylık getırısı 450 tl, suanda 2 kredımız var bırı 20 ay surecek 780 tl dıgerının 5 ayı var 380 tl dıyorkı ben 30 bın kredı cekeyım kenardakı para kenarda dursun nasılsa sende ısten ayrılıcaksın 380 tl de bıtecek aylık 1000 tl lık kredı ceksem 450 'nın uzerını tamamlarım hem kenarda 50 bın tl paramız olur dıyor bende tazmınatımı alınca kenarda o zamana kadar hıc para koymamıs olsak bıle kenarda 90-1000 bın tl paramız olur dıyor ne dıyorsunuz kızlar mantıklımı bu ?
30 bın kredının 36 ay sonunda faızı 7 bın tl, 450*36 ıse 16 bın tl edıyor yanı bılemedım bu mantıklımı acaba ? tabı ben ısten cıktıktan sonra hala kredının devam edıyor olması cok hos degıl acıkcası cunku yaptıgım hesaba gore seneye bu zamanlar ayrılsam (ınsallah dogumdan dolayı ayrılırım ) dogum ızınlerı ve sonra ıssızlık maası 2018 ekıme kadar gene benden dolayı 1300 tl bıle olsa bı gelır olacak bılmem kı yapmalımı yapmamalı mı
sağolasın canım inşallah tutar.
bu arada arabanı satmışsın hayırlı olsun ben de uzun zamandır araba arıyorum hatta buraya konu açmıştım ama geri dönen olmadı:KK43: hala arabasızım.

herkese günaydıın :KK24:
çalışan ve çocuklu annelerin allah yardımcısı olsun mucizeyi başarıyorsunuz. benim çocuğum yok ev hanımıyım bazen akşamı zor ediyorum. CuteMom CuteMom canım baya kışlık çıkarmışsın benim difriz bomboş:/ umarım yaz sebzeleri bitmeden yetişirim. eşim yurtdışında 1 aydır. ben de annemde kalıyorum bunun da etkisi oldu. neyse artık hayırlısı

Back
X