• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Gunaydinnn herkese... ne güzel muhabbet etmişsiniz kaçırmisizzz:))))
evet acık coştuk sabahlıyorduk az kalsın:)) sabah ne biçim uyandım yaa annem gelmiş sabahın köründe "kalk hadi bu odanın perdesini yıkayacam diyor :oha:
bide pencerenin hemen altında tamirat sesleri:/ birazdan kahvaltı yapacam saat 14.30da da kuaföre gidiyorum kaşımı aldıracam bide dip boyası 20 tl. kocam yok diye kendimi bi salmışım maymuna döndüm resmen:))

Günaydın hanımlar,
Bende dün ilk defa böyle muhabbete dahil oldum diye seviniyordum.
Ama konserveler beni o kadar yormuş ki 2-3 mesajdan sonra kucağımda laptop ile uyuya kalmışım. Sabah bir uyandım bilgisayar yerde :KK12::KK12:
İyi ki kırılmamış yoksa birde onun masrafı çıkacaktı.

Anladım canım.. hafta sonu yapıcam inş bende..
CAnım buzluk doldu:KK43:ekstra difrizim yok benim..Buzluktada kıyma et vs var.. sebze olarak sadece bezelye koydum.Birde kaldirikim var 2-3 poşet..Kavurma vs ..Yerim yok anlayacağın..günlük yapacam inş.Yapıncada anacam seni:)
sen de mi karadenizlisin ? kaldirik ?

Günaydın hanımlar,
Bende dün ilk defa böyle muhabbete dahil oldum diye seviniyordum.
Ama konserveler beni o kadar yormuş ki 2-3 mesajdan sonra kucağımda laptop ile uyuya kalmışım. Sabah bir uyandım bilgisayar yerde :KK12::KK12:
İyi ki kırılmamış yoksa birde onun masrafı çıkacaktı.
Günaydın: ) ben de diyorum muhabbetin ortasında nereye kayboldu bu kız:)) iyi bari kırılmamış:)

2 yıllık anneyim hayata bakış açım anne olduktan sonra değişti.
çalışıyorum azar azar kenara para koymaya çalışırdım ama lazım olunca da eşya almak için bile harcıyordum.
anne olunca bebeğimi evde bırakıp çalışmaya başlayınca para için işe dönünce ne yaptığımı sorgulamaya başladım.
ödenen krediler faturalar vs derken elde bişey kalmıyordu.
sonra dedim ki kendi kendime sen ne yapıyorsun bebeğini bırakıp işe geliyorsun ama maddi olarak hep içerdesin sonra sıkı kemer sıkma tasarruf derken ocak ayından itibaren kendimi sade hayata adadım.
önce ödemeleri yoluna soktum kitaplar okudum burayı keşfedip takip ettim tüm sayfaları okudum ve artık bende size yazmak istedim
bu daha başlangıç devamı hep beraber gelecek inşallah

2 yıllık anneyim hayata bakış açım anne olduktan sonra değişti.
çalışıyorum azar azar kenara para koymaya çalışırdım ama lazım olunca da eşya almak için bile harcıyordum.
anne olunca bebeğimi evde bırakıp çalışmaya başlayınca para için işe dönünce ne yaptığımı sorgulamaya başladım.
ödenen krediler faturalar vs derken elde bişey kalmıyordu.
sonra dedim ki kendi kendime sen ne yapıyorsun bebeğini bırakıp işe geliyorsun ama maddi olarak hep içerdesin sonra sıkı kemer sıkma tasarruf derken ocak ayından itibaren kendimi sade hayata adadım.
önce ödemeleri yoluna soktum kitaplar okudum burayı keşfedip takip ettim tüm sayfaları okudum ve artık bende size yazmak istedim
bu daha başlangıç devamı hep beraber gelecek inşallah
peki devam ediyor musun çalışmaya? ben 1 yıllık evliyim çocuğum yok ama olmasını istiyoruz bu aralar denemeler devam ediyor. şimdi ben çalışıp eşime destek olmak istiyorum- evimiz mülk, çocuk da yok buna rağmen ayın sonunu zor getiriyoruz- bir yandan da bebeğim olursa onu ben büyütmek istiyorum. ama hal böyleyken bide bebek masrafı.. hayat çok kısa ve şu geçim telaşı insanı çok yıpratıyor..

Back
X