Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet acık coştuk sabahlıyorduk az kalsın:)) sabah ne biçim uyandım yaa annem gelmiş sabahın köründe "kalk hadi bu odanın perdesini yıkayacam diyorGunaydinnn herkese... ne güzel muhabbet etmişsiniz kaçırmisizzz:))))
aslen trabzonlu falan mısınben marmara üniv.de okudum. istanbuldan kaçma kaçmıştım hiç sevememiştim o şehri.
amanın ev fiyatlarına bak ya![]()
yo değilim neden ki ?aslen trabzonlu falan mısın
sen de mi karadenizlisin ? kaldirik ?Anladım canım.. hafta sonu yapıcam inş bende..
CAnım buzluk dolduekstra difrizim yok benim..Buzluktada kıyma et vs var.. sebze olarak sadece bezelye koydum.Birde kaldirikim var 2-3 poşet..Kavurma vs ..Yerim yok anlayacağın..günlük yapacam inş.Yapıncada anacam seni:)
hayırdır karadenizli olunca noluyor? sen nerelisin?sen de mi karadenizlisin ? kaldirik ?
Günaydın: ) ben de diyorum muhabbetin ortasında nereye kayboldu bu kız:)) iyi bari kırılmamış:)Günaydın hanımlar,
Bende dün ilk defa böyle muhabbete dahil oldum diye seviniyordum.
Ama konserveler beni o kadar yormuş ki 2-3 mesajdan sonra kucağımda laptop ile uyuya kalmışım. Sabah bir uyandım bilgisayar yerde
İyi ki kırılmamış yoksa birde onun masrafı çıkacaktı.
Kökümüz karadeniz canım..Karadenizden adapazarına göç etmişler dedemler.:))memlektemizde de çok olur kaldirik:)sen de mi karadenizlisin ? kaldirik ?
ay kusura bakma yükseldim biraz:) adanalıyım ben ama sen nerden çıkardın ki trabzonlu olduğumu: ))Kökümüz karadeniz canım..Karadenizden adapazarına göç etmişler dedemler.:))memlektemizde de çok olur kaldirik:)
hoşgeldin ben de yeni katıldım çok tatlı herkes :)merhaba hanımlar uzun süredir sizi okuyorum beni de aranıza kabul ederseniz sevinirim:)
peki devam ediyor musun çalışmaya? ben 1 yıllık evliyim çocuğum yok ama olmasını istiyoruz bu aralar denemeler devam ediyor. şimdi ben çalışıp eşime destek olmak istiyorum- evimiz mülk, çocuk da yok buna rağmen ayın sonunu zor getiriyoruz- bir yandan da bebeğim olursa onu ben büyütmek istiyorum. ama hal böyleyken bide bebek masrafı.. hayat çok kısa ve şu geçim telaşı insanı çok yıpratıyor..2 yıllık anneyim hayata bakış açım anne olduktan sonra değişti.
çalışıyorum azar azar kenara para koymaya çalışırdım ama lazım olunca da eşya almak için bile harcıyordum.
anne olunca bebeğimi evde bırakıp çalışmaya başlayınca para için işe dönünce ne yaptığımı sorgulamaya başladım.
ödenen krediler faturalar vs derken elde bişey kalmıyordu.
sonra dedim ki kendi kendime sen ne yapıyorsun bebeğini bırakıp işe geliyorsun ama maddi olarak hep içerdesin sonra sıkı kemer sıkma tasarruf derken ocak ayından itibaren kendimi sade hayata adadım.
önce ödemeleri yoluna soktum kitaplar okudum burayı keşfedip takip ettim tüm sayfaları okudum ve artık bende size yazmak istedim
bu daha başlangıç devamı hep beraber gelecek inşallah
istanbuldan kaçma kaçtım yazmışsın. trabzonlular aynı fiili iki kere kullanıyorlar. misal eve yürüme yürüdüm. kaçma kaçtım gibi . ondan sordum. sanırım daha çok ilçeleri kullanıyor bu tip konusmalarıhayırdır karadenizli olunca noluyor? sen nerelisin?
..........hayırdır karadenizli olunca noluyor? sen nerelisin?