- 27 Ekim 2014
- 3.120
- 4.250
- 133
Bende görevliyim şimd evden ckcam@hawar binada görevliyim ancak en üst düzey görev benim. Telefon bulundurmamız özellikle isteniyor bizden.
Kolay gelsin.
Arabaya bırakıyorum her seyı ben de
Bina yön n kdr alıyo ücret
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende görevliyim şimd evden ckcam@hawar binada görevliyim ancak en üst düzey görev benim. Telefon bulundurmamız özellikle isteniyor bizden.
Kolay gelsin.
hayırlı olsun bebişin sağlıkla kullansın:) deterjan olarak ne aldınız?Günaydın kızlaaar.
Dün bebek alışverişine yaklaşık 1000 tl ye yakın harcadık. Bez,deterjan,şampuan, pişik kremi,ateş ölçer,biberon, yenidoğan ıslak mendil,küvet seti, battaniye, yastık, alt değiştirme bezi, yatağı gibi ıvır zıvırlar 1000 tlye yakın tuttu ki sağlam bir piyasa araştırması ile aldım.
Şimdi bir şifonyer alacağım giysileri için. Şu an oda yapmayacağım çünkü . Ama kararsız kaldım. İkea da bir model beğendim keşke yakından görebilsem.
Hafta içi vergi borcumu da ödeyeceğim.
Bunların hepsini çektiğimiz kredi ile yapıyoruz Allah ödeme kolaylığı versin İnşallah kredi ödeyen herkese.
günaydın:) aynen ben de öyle kahvaltı ettim geri uzandım tv bakıyom:))Günaydın kızlar iyi pazarlar :) kahvaltı ettim geri yattım halim yok yataktan yazıyorum :))
canım balık kokusunu nasıl engelliyorsun? Ben havalandırmayı açıyorum perdeleri açıyorum, balık kokusu elime bulaşmasın diye elimi limonla bile ovuyorum, daha sonra balık kızarttıktan sonra ocakta yumuşatıcı bile kaynatıyorum.Bizde de kahvalti yapildi.
Mutfagi topladim.
Evi supurmem gerek ve yemegim yok
Balik kizarticam bugun.
Wc yikicam oglumla sosyal bilgiler calisacagiz.
Pazara cikarsam bisiler alirim cikmassam para zulaya.
:) Çok teşekkür ederim, gülümsettin.The Black nerelerdesin canım
Nasılsın, hamilelik nasıl gidiyor?
Önceden çok görüyordum kumbaran ve birikimlerinden bahsediyordun
Beni de teşvik etmişti azimleriniz
Yeniden sık sık yaz, olur mu![]()
Teşekkürler. Dalin sıvı deterjan aldım. Kullanan birkaç arkadaşımdan tavsiye aldım. Yumusatıcı kullanmayıp yalnızca bunu kullanıyorlarmış. Piyasa fiyatı 35 tl civarıydı 2 lt. Ben 3 ad. 2 lt yi 75 t ye aldım.hayırlı olsun bebişin sağlıkla kullansın:) deterjan olarak ne aldınız?
İlk gun kokuyo 2.koku kalmiyocanım balık kokusunu nasıl engelliyorsun? Ben havalandırmayı açıyorum perdeleri açıyorum, balık kokusu elime bulaşmasın diye elimi limonla bile ovuyorum, daha sonra balık kızarttıktan sonra ocakta yumuşatıcı bile kaynatıyorum.
Tavayı da makineye atıyorum iki durulayıp. Çıktığında bile hala leş kokuyor ortalık ya. Yok mudur bunun bir çaresi?
canım benım senınde zorlu bı surec gecmış başından ınsallah hayırlısıyla bebegını kucagına aldıgın gunlerı de gorursun...Canim yaa, çok geçmiş olsun, inşallah tez zamanda alırsın bebisini kucağına...ben de çok mücadele ettim hamile kalabilmek için..38 yaşındayım, hormonlar berbatti, ilk gittiğim Dr bana sen bu değerlerle tüp bebek bile yapamazsın, menopoza giriyorsun demişti..10 ay deli gibi uğraştım, hatta burada topigim vardı fsh ile savaşa basladim diye 4000 sayfaya yakın, yapmadığım şey, yazismadigim uzman kalmadı...denemediğim kür, vitamin, hormon ilacı vs de kalmadı...10 ayda 3 kez hamilelik yaşadım 2 di kimyasal oldu, dustu gitti biri dusuk ile sonuçlandı. Bu 4. Hamileliğim,Rabbim sonuna erdirmeyi nasip etsin inşallah...rahim filmi çektirdim, histeroskopi yapıldı, miyom vardı ameliyatla ile alindi..neler neler...
Demem o ki asla pes etme, illaki gelecek bebisin, inan bana...peki senin doktorlar ne diyorlar? Sorun neredeymis?