• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

bende sınavdan geldım yemek yedım kursa gıttım bırazdan cıkıcam.
dun cok şeyler yaptık eşimle
babam cok şukur ıyı baya canlanmıs bu hafta yanına gıtmedım gecırdıgım opersyondan dolayı
onun ıyı haberlerını alınca ben daha ıyı oluyorum

sabah kahvaltı yaptık
sonra gol kenarında mola vererek 12 km yruduk eşimle

daha sonra eve gelıp yemek yedık
sonra sınemaya gıttık
baya aktıvıtelı gectı ama bacaklarım agrıyor :)

gol kenarında aburcubur 12 tl
cay patates 19 tl
sınema 28 tl

toplamda 59tl harcamısız...
Cnm baban için gecmiş olsun tekrar toparlanmasına sevindim
Sende de çikolata kisti vardı dimi
Hsg mi çektireceksin

Beth18 Beth18 rabbim en hayirlisindan bi evlat nasip etsin ins pesini birakma sabrin sonu selammettir insallah ben asilamaya gidecegim ay hamile oldugumu ogrendim ilaclarimi bile almistim ama rabbim gordu halimi istegimi insallah en kisa zamanda kucagina bebek almayi nasip etsin rabbim

Gecmiş olsun sana da nasıl zor Bişi mi
yok cok zor degıldı cAnım

Beth18 Beth18 rabbim en hayirlisindan bi evlat nasip etsin ins pesini birakma sabrin sonu selammettir insallah ben asilamaya gidecegim ay hamile oldugumu ogrendim ilaclarimi bile almistim ama rabbim gordu halimi istegimi insallah en kisa zamanda kucagina bebek almayi nasip etsin rabbim
amın ınsallah canım bısey sorucam bu aşılama kım ıcın uygulanıyor yanı nedır yada ne gıbı sorunlarda dr. onerıyor? benım dr bana hıc boyle bısey onermedı dırek tup bebek dedı cok merak edıyorum ya

Beth18 Beth18 babana çok sevindim canım.
İnşallah Allah'ın izniyle kucağın dolacak canım
amın ınsallah papatya

Huh!
13.30 da ciktik yeni girdik eve
Esim outlet magzalardaki takimlari begenmedi.
Suvari,hatemoglu,boyner,damat gezdik durduk.

Allasen sen kedin bak beni surukleme bir daha dedim.

Carrefoura gectik
İstemeyerek gectim ve tabiki yine kalabalik.

Ogluma defactodan 2kazak (17.90tanesi)
Mont(89.90)
Kinetix spor ayakkabi (59.90)
Ogluma ve baba bot aldik (bir bot 89.90 idi kasada 67tl dustu indirimdeymis)
Yemek yedik 55tl de yemek tuttu.

Kendime kazak ve mont baktim
Begendigim mont 129tl
Almadim suan acil lazim degil.
Biraz daha beklicem.

bende sınava gittim
geç geldim biraz
evi süpürdüm yemek koydum
şimdi kızlarımla hasret gideriyorum

Beth18 Beth18 babanın iyiyiye gitmesi çok güzel umarım kısa zamanda iyileşir
hgs bende yaptırdım canım ondan 5 ay sonra hamile kaldım
umarım sende kısa zamanda bebeğine kavuşursun
aslında içeme öyle doğuyor sanki kısa yakında senden öyle bir haber alacağız gibi içime doğuyor hadi hayırlısı

genelde uzun süre bebeği olmayan kişilere tüp bebekten önce aşılama yaparlar, ama bazı dr ler tüp bebekge direk geçiyorlar şans daha fazla olduğu için

Iyi aksamlar hanimlar bizde bugün dışarı çıktık hamile pantolonu hamile bluzu bide bady aldım içine 120 tl tuttu.. daha önce bi posta daha almıştım ama hızlı kilo aldım daraldı . . 30 tl ye yemek yedik ilaçlarımı alamadık eczane kapalıydı oda yarına artık . . bu ay baya sikisigiz umarım eksiye girmez esim b3n kendi eksi hesabımı kapattirdim :KK52:

bende sınava gittim
geç geldim biraz
evi süpürdüm yemek koydum
şimdi kızlarımla hasret gideriyorum

Beth18 Beth18 babanın iyiyiye gitmesi çok güzel umarım kısa zamanda iyileşir
hgs bende yaptırdım canım ondan 5 ay sonra hamile kaldım
umarım sende kısa zamanda bebeğine kavuşursun
aslında içeme öyle doğuyor sanki kısa yakında senden öyle bir haber alacağız gibi içime doğuyor hadi hayırlısı

genelde uzun süre bebeği olmayan kişilere tüp bebekten önce aşılama yaparlar, ama bazı dr ler tüp bebekge direk geçiyorlar şans daha fazla olduğu için
ınsallah ıyıleşir canım babam amin duaların ıcın... pekı sız hsg den sonra 5 ay bekledınız mı? dr. mu beklemenızı onerdı yoksa sız kendınız mı bekledınız? ay ınsallah canım ya bende ıstıyorum hayırlısı nasılsa oyle olsun ınsallah. netten baktım aşılama kıme yapılır kıme yapılmaz dıye tuplerınde tıkanıklık olanlara aşılama degıl tup bebek daha uygunmuş. sanırım dr.da cok bekletmek ıstemedı. dr.a guvenıyorum acıkcası sırf para ıcın tup b. yapalım dıecek bırı degıl...
ne dıcem senın kardesındı dmı formasyon almak ısteyen??? ne oldu o aldı mı?

Iyi aksamlar hanimlar bizde bugün dışarı çıktık hamile pantolonu hamile bluzu bide bady aldım içine 120 tl tuttu.. daha önce bi posta daha almıştım ama hızlı kilo aldım daraldı . . 30 tl ye yemek yedik ilaçlarımı alamadık eczane kapalıydı oda yarına artık . . bu ay baya sikisigiz umarım eksiye girmez esim b3n kendi eksi hesabımı kapattirdim :KK52:
ay canım ya bana da dua et olur mu bende hamiş elbıselerı alayım artık

ınsallah ıyıleşir canım babam amin duaların ıcın... pekı sız hsg den sonra 5 ay bekledınız mı? dr. mu beklemenızı onerdı yoksa sız kendınız mı bekledınız? ay ınsallah canım ya bende ıstıyorum hayırlısı nasılsa oyle olsun ınsallah. netten baktım aşılama kıme yapılır kıme yapılmaz dıye tuplerınde tıkanıklık olanlara aşılama degıl tup bebek daha uygunmuş. sanırım dr.da cok bekletmek ıstemedı. dr.a guvenıyorum acıkcası sırf para ıcın tup b. yapalım dıecek bırı degıl...
ne dıcem senın kardesındı dmı formasyon almak ısteyen??? ne oldu o aldı mı?

ay canım ya bana da dua et olur mu bende hamiş elbıselerı alayım artık

doktorumuz önerdi canım , dedi bir süre normal akışına bırakalım tabi bu arada eşimde belirli testler yaptırdılar, sanırım onada hareket arttırıcı bir ilaç yazmışlardı, ben haziranın sonunda olmuştum hatırlıyorum seminer dönemiydi
kasımda da hamile olduğumu öğrendim
bizde demişti bir süre bekliyelim sonra olmazsa sizi tüp bebeğe yönlendireceğim demişti
doktoruna güveniyorsan hiç dert etme çünkü bu çok ömenli
birazda sanırım stres yapmamak lazım

evet canım kardeşimdi formasyon aldı geçen sene
ama sınava girmedi yani eğitim bilimlerine bu sene girerim diyordu ama pek çalışamıyor galiba 2 çocuk iş
bide önceki sınavı geçerliydi hala belki normal mühendis olarak atanırım diye düşünüyordu o da olmadı

doktorumuz önerdi canım , dedi bir süre normal akışına bırakalım tabi bu arada eşimde belirli testler yaptırdılar, sanırım onada hareket arttırıcı bir ilaç yazmışlardı, ben haziranın sonunda olmuştum hatırlıyorum seminer dönemiydi
kasımda da hamile olduğumu öğrendim
bizde demişti bir süre bekliyelim sonra olmazsa sizi tüp bebeğe yönlendireceğim demişti
doktoruna güveniyorsan hiç dert etme çünkü bu çok ömenli
birazda sanırım stres yapmamak lazım

evet canım kardeşimdi formasyon aldı geçen sene
ama sınava girmedi yani eğitim bilimlerine bu sene girerim diyordu ama pek çalışamıyor galiba 2 çocuk iş
bide önceki sınavı geçerliydi hala belki normal mühendis olarak atanırım diye düşünüyordu o da olmadı
anladım bakalım işte bızde denıyoruz sımdılık bakalım kardesın ıcınde ınsallah ıstedıklerıne kavusur canım...

Kizlar benimde bi tanidigim rahim filminden sonra hamile kaldi.
Hatta suan 2cocugu var.
Evlendi 3sene cocuklari olmadi.
Dr. Gitti
Rahim filmi vs derken hamile kaldi.
Sonra 2.cocugunuda dogurdu.

Rabbim tüm isteyenlere versin evlat.
ınsallah bende kalırım canım ...

Kizlar dua edin Allah ol der ve olur.
Hic icinizi bozmayin canlar.
Ben örnekler verebilirim cevremde var.
Tup bebek deneyip hamile kalamayan ve birden bire olanlar var.
aynen öyle. birisinin yıllarca çocuğu olmamış. evlatlık edindiği gün hamile olduğunu öğrenmiş. herşeyde bi hayır var. herşeyin zamanı ve sebebi var. bize de dua etmek ve sabretmek düşüyor.

Bnm düşükten sonra bu ay 3.denememiz bakalım olacak mı
Ocakta gideceğim bende doktora o zmna kdr olmazsa eğer bana da önce hsg sonra tüp bebek önerecekler biliyorum kistlerimden dolayı
Cok yordu bu kistler beni artık
Doktora gitmeye halim yok duygusal olarak
sadece 3 denemeden sonra tüp bebek öneriyorlar mı? erken değil mi? kistleri aldırmıyor musun? bizim 5. denememiz yine doktora gidemedik eşim burda duramadığından dolayı. inşallah gerek kalmaz da, eğer olmazsa eşim tüp bebek asla istemiyor..

kızlar 2 gündür eşim bakıyor çocuklara
dün yemek vardı evde onları yedirmiş aslında bu günde vardı ama
sabah üşenmiş kahvaltı hazırlamaya çocuklara dışarıdan tost yaptırmış
öğleden sonrada götürüp hamburger yedirmiş
dedim ben para kazanayım diye cumartesi pazarda çalışıyorum :ukala:
sende bir yemek yapmıyorsun :mad:
neyse gülüyor bir şey derse kavga çıkacak

sadece 3 denemeden sonra tüp bebek öneriyorlar mı? erken değil mi? kistleri aldırmıyor musun? bizim 5. denememiz yine doktora gidemedik eşim burda duramadığından dolayı. inşallah gerek kalmaz da, eğer olmazsa eşim tüp bebek asla istemiyor..
canım genelde 1 yada 1,5 yıl sonra tedaviye başlıyorlar

Back
X