- 20 Temmuz 2015
- 1.876
- 5.181
- 358
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm martta düşük oldu bnm ondan sonraki 3 ay korunduk sonra devam ettik ama yunurtlama gününe denk gelen 3 ay olduyok canım karşılaştırmıyorum öğrenmek istedim sadece. tedavinin 1 yıldan sonra başladığını biliyorum o yüzden sordum. tüp bebek olayına ön yargılı. ısrar etsem üzmez beni. ama ne yalan söyleyeyim benim de çekincelerim var.
anladım canım. belki de olur gerek kalmaz tetkiklere. allah nasip eder inşallah hayırlısıylaCnm martta düşük oldu bnm ondan sonraki 3 ay korunduk sonra devam ettik ama yunurtlama gününe denk gelen 3 ay oldu
Doktor 6 ay 1 yıl dedi bana olmazsa gel diğer seçeneklere bakalım
Kist aldırmıyorum aldırınca yumurta rezervim düşüyor çünkü
Sömestr tatilinde gideyim de rahatça tetkik yaptırayım dıyorum
Ama o zmna olur belki rabbim isterse
canım bulabilirsen yaş ceviz kabuğu harika boyuyorKizlarrr saclarimi boyamak istiyorum lakin doktorum asla izin vermiyor, bitkisel olarak sayılanların bile onaylamıyor. Ben de taktim kafaya , internetten tarif buldum, kırmızı soğan kabuğu, pancar, yoğurt,sirke,z.yagi, nar suyu , kahve , çay, vs karışım yapıp boyayacagim, daha önce deneyeniniz var mı? Hamileyken ne yaptınız?
Yaaa tüh, dün gezdigimiz yerlerde hep ceviz ağaçları vardı. Bugün bulmam çok zor canim, pancarimi falan kaynattim hatta...kırmızı soğan alacagim kabuğu icin..kızıl benim saçlarım, cok sukur beyaz sorunum yok çok az, tek tük, ama kızıl aktı gitti, 5 aydır boyamiyorum, tarçın gibi oldu saç rengim, koyu kızıl istiyorum aslindacanım bulabilirsen yaş ceviz kabuğu harika boyuyor
kızıl mı, üzülme o zaman çünkü ceviz siyaha yakın bi renk yapıyor:) yaptığın kür işe yarayacak mı çok merak ediyorum. buraya yazar mısın sonucu? benim beyazlarım çok fazla ve ben boyarım sanırımYaaa tüh, dün gezdigimiz yerlerde hep ceviz ağaçları vardı. Bugün bulmam çok zor canim, pancarimi falan kaynattim hatta...kırmızı soğan alacagim kabuğu icin..kızıl benim saçlarım, cok sukur beyaz sorunum yok çok az, tek tük, ama kızıl aktı gitti, 5 aydır boyamiyorum, tarçın gibi oldu saç rengim, koyu kızıl istiyorum aslinda
Tabiki yazarım canim bugün yapacağım kısmetse, önce gidip kestireyim, sonra boyayacagim..inşallah işe yarar, oldukça uğraştırıcı çünkü ...kızıl mı, üzülme o zaman çünkü ceviz siyaha yakın bi renk yapıyor:) yaptığın kür işe yarayacak mı çok merak ediyorum. buraya yazar mısın sonucu? benim beyazlarım çok fazla ve ben boyarım sanırım
Ben de hamilelikten önce mutlaka boyarım boyamadan olmaz derdim ama doktor o kadar katı konuşunca maalesef farklı yöntemler aramak zorunda kaldım...kızıl mı, üzülme o zaman çünkü ceviz siyaha yakın bi renk yapıyor:) yaptığın kür işe yarayacak mı çok merak ediyorum. buraya yazar mısın sonucu? benim beyazlarım çok fazla ve ben boyarım sanırım
ben boyattım. 18. haftaydı sanırım. ikinci gebeliğimde kaçıncı haftada oyattım bilmiyorumKizlarrr saclarimi boyamak istiyorum lakin doktorum asla izin vermiyor, bitkisel olarak sayılanların bile onaylamıyor. Ben de taktim kafaya , internetten tarif buldum, kırmızı soğan kabuğu, pancar, yoğurt,sirke,z.yagi, nar suyu , kahve , çay, vs karışım yapıp boyayacagim, daha önce deneyeniniz var mı? Hamileyken ne yaptınız?
Evet canim bende okudum Allah kismet eder bize de insallahrahim filmi tüpleri açıyormuş çok duydum ben de filmden sonra hamile kalanlarıBeth18
Dogru diyorsun Allah neylerse guzel eyler her seyin bir zamani var sabir ve tevekkul bunun bilincindeyim asla isyan etmiyorum sadece uzuluyorum neden olmuyor diye buda duygusal bir his sadece bir arkadasimda senin dediklerinin aynisini soyledi bende isiklar yandi hayatta her sey belli bir siraya gore rabbim ne zaman verirse kabulum elimizden bir sey gelmiyor ...İki tüp tıkalı olda bile tüp bebek başarı sağlıyor, ekstra sorun yoksa @amelia2 hiç dert etme. Allah yazdıysa olacak. Zaten sana bir çocuk yazılmadıysa, dünyaya gelmeyecekse, sorun olmasa da olmaz yani
Sorun ederek, strese bağlı infertil grubuna girme, Allah ol derse olur De geç.
Belki de çok borcunuz, ev alma, yerleşme, babanın hastalığı olduğu için rabbim nasip etmedi. Çocuk olsa hastanelerde nasıl beklerdin
Allah'a bırak, çocuksuz zamanını eğlenceli şeylerle geçir. İnan sonra hiç bir şeye zamanın kalmayacak
anladim canim Allah bebgine saglik versin guzel bi gelecegi olsun insallahBeth18 benim prolaktin hormonum yukselmsti kistimde vardi olmayacak diye sartlandirmistim kendimi artik normal yolla olmasindan umudu kesmistim yasin kucukse devlet hastanesinde iki kere asilama raporun olmadan tup bebek yapmiyorlar bu yuzden asilama deneyecektim ki onumuz tup bebek icin acilsin diye cokkk sukur rabbime gerek kalmadi reglime bir gun varken oylesine test yaptim iki cizgiyi gordum ama inanmadim gittim baska eczanelerden farkli marka 4 tane daha test aldim ondan sonra inandim rabbim sana ve
latiyya ya ve butun isteyipte hak edenlere verir insallah evlat aski bambaska birseymis
Ayy minnos musun sen ne guzel seyler yazmissin canim ya sagol guzel dualrin IicinCanim çok saol Allah razı olsun, dua etmez miyim hiç,Rabbim kabul etsin ve inşallah tez zamanda senden bir bebis haberi alalım, cooook güzel bi hamilelik sureci geçir ve sagsalim kucağına al bebisini insalllahhhhhhinşallah kendiniz denerken tutar da gelir bebeğin, ben inanıyorum yakında müjdeli haber gelecek senden..
Herkese günaydınnnn![]()
Beth18 cnm tez zamanda rabbim kucağını doldursun inşallah rabbim tüm isteyenlere versin
bugün ışteyim bakalim harcama olacak mi
ipek halı hakkında fikrim yok ama tüysüz halı önerebilirim. leke tutmayan ve garantili halılar var. bir de küçük ebatta alırsanız temizliği kolaylaştırır.Günaydın Hanımlar,
Allah nasip ederse Ocak ayında kendi evimize taşınacağız. Salonunun ve yatak odasının halılarını yenilemek istiyorum. Öncelikle halı alırken nelere dikkat etmem gerekir? Ben de uzun tüylü halılar vardı. Çocuktan sonra çok zor oldu. Kırıntılar arasında kalıyor, oyun hamurları tüylere yapışıyor ve çıkaramıyoruz gibi sıkıntılar yaşandık. Tek renk, desensiz, yıkamaya gönderince şekli şemali kaymayacak halılar almak istiyorum. Şunu sakın alma dediğiniz bir halı türü var mı?
Bir de ipek halı kullanan var mı? Memnun musunuz?