• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Canım çocuk yok aslında klimada var ama ısıtmasında sanırım sorun var servis çağırdık parça bekleniyor..Yazın sürekli klimam , sebilim hepsi çalıştı en fazla 150 gelmişti ama işte bu ay çok fazla geldi.
Ufodan canim o, ben de yıllar önce kullanmıştım bi ara fark edilir şekilde arttıyor.. sen klima işini hızlandır çok daha hesaplı olacaktır...

Sac kurutma makinesi,fırın,mikrodalga,kettel,kucuk ev aletleri malesef cok elektrik harciyo.
Ufoyu mecbur ısınmak icin kullanacaksinız.

Böyle kucuk ev aletlerinden belki tasarruf saglanabilir.
Esyalarin A++ olmasi da tasarruf saglıyo.

Ufo ciddi derecede fark ediyo ama
Kombiyi yakmadan önce sadece aksamlari 2-3saat oglumun odasinda ufo yaktim
Toplasan 5gun +20tl olarak yansidi faturaya.
Surekli gelen bir mebla var 20tl fazla geldi.

Evet o küçük eşyalar haklısınız bakın hiç dikkat etmedim küçük olduğu için göze de batmıyorlar..Sanırım onları kısmam gerekiyor...
Evimizin camları çok büyük ısınması da çok zor.Acaba günün belli bir saatinde mi çalıştırsam diye düşünüyorum artık..

Kınayı doğal bulabilirsem olurmuş, aksi takdirde kullanmayın yazmışlar hamilelikte..ben de orta okulda kına yapardım saclarima, boya iznim yoktu :p soğan kabuğunu kendi başına kaynatıp mi Sürüyorsun canim? İçine başka bir şey girmiyor mu?
Evet cnm koyu renk olan kabuklari kaynatiyorum cezvede sonra ılıyınca direk suruyorum
2-3saat bekliyo.
Gunes bulursan balkonda falan guneste kurusun.
Rengini baya veriyo
İcine baska bisey katmiyorum.

Arkadasim yarin icin salipazarina cagirdi gidemem dedim.
Yani suan bisi almicam bosuna yol parasi yemek parasi vs vermenin alemi yok
En az 20-30tl gidecek.
Goruncede luzumlu luzumsuz alirim onlar aliyo diye gidesimde yok zaten.

Dün 5-6saat magza gezince bir sure magza,giysi,tezgah bisi goresim yok
Ohh supper olmuş, gitme tabi boşa masraf.....İstanbul da misin tatlim? Salı pazarı hasreti ile yanıyorum hala Söğütlüçeşmede mi? Üniversiteyi istanbulda okudum, çok özlüyorum...

Evet cnm koyu renk olan kabuklari kaynatiyorum cezvede sonra ılıyınca direk suruyorum
2-3saat bekliyo.
Gunes bulursan balkonda falan guneste kurusun.
Rengini baya veriyo
İcine baska bisey katmiyorum.
Hazır kırmızı soğan da evde varken hemen yarın yapayım canim çok saol...

Evet o küçük eşyalar haklısınız bakın hiç dikkat etmedim küçük olduğu için göze de batmıyorlar..Sanırım onları kısmam gerekiyor...
Evimizin camları çok büyük ısınması da çok zor.Acaba günün belli bir saatinde mi çalıştırsam diye düşünüyorum artık..
O ufak ev aletleri yada ufo calisirken bir sayaci kontrol edin nasil döndürüyo.
m3 cok oluyo böylecede döndükce.

Zaten ufonun sicakligi anlik oluyo
Kapatinca oda bir sure sonra soguyo
Cocuk yokmua calisiyorsaniz aksam 2-3saat sabahda ise giderken 1saat yakmaniz yeter bence.

Yatagin altina battaniye serebilirsiniz.
Kalin yorgan yada yorgan uzeri battaniye vs yatinca ısınıyo insan zaten
Sıcak su torbasi koyabilirsiniz yatagin icine.

Ben kisin kar falan yaginca cok yaparim ogluma
Benim evimde biraz zor isiniyo kuzey cephe.
Elektrii battaniyeden korkuyorum.

İnce polar battaniyem var carsafin uzerine ondan seriyorum oglumun yatagina.
Oglum yatmadan 15-20dk önce sicak su torbasi koyup oglum yatmadan aliyorum
Sicak sicak uyuyo ;)

Oturma odasında mi çalıştırıyorsun sadece? yatak odana elektrikli battaniye koyabilirsin yatarken fişini çek ama, sıcacık yatak çok iyi oluyor başka bir şeye ihtiyaç olmuyor... elektrik de çekmiyor fazla...çerçeveler korunaklı değilse,yalitim bantlarından çek etrafına..aklıma bunlar geldi

Cocuk yokmua calisiyorsaniz aksam 2-3saat sabahda ise giderken 1saat yakmaniz yeter bence.

Sicak sicak uyuyo :KK66:
Canim elektrikli battaniye cook kullandım, yatmadan 2-3 saat önce çalıştır yatarken çek fişini, o sıcaklık uykuya dalana kadar fazlasıyla gidiyor...hatta sauna gibi insanın belini omurgalarini rahatlatıyor sıcacık...

Ohh supper olmuş, gitme tabi boşa masraf.....İstanbul da misin tatlim? Salı pazarı hasreti ile yanıyorum hala Söğütlüçeşmede mi? Üniversiteyi istanbulda okudum, çok özlüyorum...
Ben sık gidiyorum aslında
Yakin zamanda da gittim sezon degissin biraz :KK66:
Bide bebekle falan gidiyo onlar ayri gezemiyosun birlikde de onlar nereye bakarsa sen oraya bakmak zorunda kaliyosun aslinda bu sebepden gidesim yok.
Biz annemle gidince akbil basiyoruz metroyla gidip simit alip hem yiyo hem geziyoruz
Bazen gozleme yiyoruz

Hic bisi almasamda gezmeyi seviyorum aslinda ama gidesim yok.

Evet cnm ist/and yakasindayim.
Metro dibimizde(kartal metrosu)
Ünalan duragindaydi ama bir sure göztepe duragina kuruluyo eski yerini yapiyolarmis sonra yine tasinacakmis oraya.

Ben kaliteli buluyorum satilanlari
Ogluma 5tl den esofman alt,üstlet aldim
Tas gibiler giyiyo oglum
Esime esofman aldim
2.5tl den tutku nun atletlerini aldim.
50krs coraplar aldim.
Kendime bot aldim 50tl 2sezondur giyiyorum.

Canim elektrikli battaniye cook kullandım, yatmadan 2-3 saat önce çalıştır yatarken çek fişini, o sıcaklık uykuya dalana kadar fazlasıyla gidiyor...hatta sauna gibi insanın belini omurgalarini rahatlatıyor sıcacık...
Ya hep korktum almaya
Ben daha önce aspiratoru temizlerken carpildim ondan sonra elektrikli seylerden cok korkuyorum
Sartel atsa kaldirmam esimi beklerim öyle
Ampul degistiremem takinti oldu bende hep carpilcam saniyorum.

Ama dedigin gibi yatmadan önce cekilip kullanilabilir.
Sıcak yatak mutis guzel miss gibi uyku kedi gibi yatiyo insan

Ben sık gidiyorum aslında
Yakin zamanda da gittim sezon degissin biraz :KK66:
Bide bebekle falan gidiyo onlar ayri gezemiyosun birlikde de inlar nereye bakarsa sen oraya bakmak zorunda kaliyosun aslinda bu sebepden gidesim yok.
Biz annemle gidince akbil basiyoruz metroyla gidio simit alip hem yiyo hem geziyoruz
Bazen gozleme yiyoruz

Hic bisi almasamda gezmeyi seviyorum aslinda ama gidesim yok.

Evet cnm ist/and yakasindayim.
Ünalan duragindaydi ama bir sure göztepe duragina kuruluyo eski yerini yapiyolarmis sonra yine tasinacakmis oraya.

Ben kaliteli buluyorum satilanlari
Ogluma 5tl den esofman alt,üstlet aldim
Tas gibiler giyiyo oglum
Esime esofman aldim
2.5tl den tutku nun atletlerini aldim.
50krs coraplar aldim.
Kendime bot aldim 50tl 2sezondur giyiyorum.
Salı pazarı muhteşem olur, hem de nasıl kaliteli..cook özledim ama yakın zamanda gelişim artık imkansız :( bakalım kısmet, gittiğinde benim yerime de geziver canim ;)

Ya hep korktum almaya
Ben daha önce aspiratoru temizlerken carpildim ondan sonra elektrikli seylerden cok korkuyorum
Sartel atsa kaldirmam esimi beklerim öyle
Ampul degistiremem takinti oldu bende hep carpilcam saniyorum.

Ama dedigin gibi yatmadan önce cekilip kullanilabilir.
Sıcak yatak mutis guzel miss gibi uyku kedi gibi yatiyo insan
Gerçekten enfes oluyor, ben de elektrikten çok korkarım o sebeple yatmadan çekerim fişini, dene bence tatlim, öneririm

Salı pazarı muhteşem olur, hem de nasıl kaliteli..cook özledim ama yakın zamanda gelişim artık imkansız :KK43: bakalım kısmet, gittiğinde benim yerime de geziver canim :KK66:
İst dısındasın sanirim.
Tabiki seve seve sana resimler cekerim.

@eilenn ile bizim mekan sali pazari :)

Gerçekten enfes oluyor, ben de elektrikten çok korkarım o sebeple yatmadan çekerim fişini, dene bence tatlim, öneririm
Hic fiyatlarina bakmadim bi arastirim bakim
Bizim icin degilde oglum icin olabilir

Bu ev isinma yonunden cok sevimsiz malesef
Kapatsam kombiyi zor isiniyo isinsada ılık oluyo yine bir hirka,yelek falan giyiyoruz.

İdare ediyorum öyle böyle.

Oturma odasında mi çalıştırıyorsun sadece? yatak odana elektrikli battaniye koyabilirsin yatarken fişini çek ama, sıcacık yatak çok iyi oluyor başka bir şeye ihtiyaç olmuyor... elektrik de çekmiyor fazla...çerçeveler korunaklı değilse,yalitim bantlarından çek etrafına..aklıma bunlar geldi

Evet oturma odasında oturuyoruz camlar bu şekilde aslında elektrikli battaniye fikrini getirmiştik aklımıza ama oturduğumuz oda da yatıyoruz yatak odam buz gibi girilmiyor bile..Giriş kat olduğu için yatak odası arka cephede kalıyor güneş almıyor fazla.Yalıtım bantlarını denesem iyi olacak.

İst dısındasın sanirim.
Tabiki seve seve sana resimler cekerim.

@eilenn ile bizim mekan sali pazari :)
Evet canım maalesef :( çok isterim vallahi, her sene gidip gönlünce alış veriş yapacağım dedim, işten bi turlu izin alıp fırsat bulup gelemedim.simdi çalismıyorum ama hamilelik var bu seferde...Marmara üniv. Göztepe kampüsünde okudum,4 yılım geçti istanbulda, iyi bilirim o tarafları...

Evet oturma odasında oturuyoruz camlar bu şekilde aslında elektrikli battaniye fikrini getirmiştik aklımıza ama oturduğumuz oda da yatıyoruz yatak odam buz gibi girilmiyor bile..Giriş kat olduğu için yatak odası arka cephede kalıyor güneş almıyor fazla.Yalıtım bantlarını denesem iyi olacak.

Bantlar çok işe yarar, battaniye de çok iyi gelecek emin ol...

Hic fiyatlarina bakmadim bi arastirim bakim
Bizim icin degilde oglum icin olabilir

Bu ev isinma yonunden cok sevimsiz malesef
Kapatsam kombiyi zor isiniyo isinsada ılık oluyo yine bir hirka,yelek falan giyiyoruz.

İdare ediyorum öyle böyle.
Ben 4 sene önce falan 20 tl almıştım 40-50 civarı bir şeydir herhalde, çok pahalı olmuyor o battaniyeler

Sicak sicak uyuyo :KK66:

Home Ofis çalışıyoruz eşimle yaklaşık 3 aydır.Aslında yatarken sıkıntı yok dediğiniz gibi altımıza battaniye seriyoruz.Çocuk yok henüz evden bahar aylarında taşınacağız alel acele girdik ama pişman olduk ev morg gibi vallahi hele arka cepheler buz..Camlar kocaman tüm odaların.Duvar kadar.İşlerimi bitirip polara sarılıp oturdum bir sre sanırım byle yapacağım :D
Tabi insanın canından önemli değil ama 219 lira tek başına gelmiyor su faturası interneti ıvırı zıvırı yüklü oluyor bir şekilde 1o lira bile olsa kısmanın derdine düştüm :)

Evet canım maalesef :KK43: çok isterim vallahi, her sene gidip gönlünce alış veriş yapacağım dedim, işten bi turlu izin alıp fırsat bulup gelemedim.simdi çalismıyorum ama hamilelik var bu seferde...Marmara üniv. Göztepe kampüsünde okudum,4 yılım geçti istanbulda, iyi bilirim o tarafları...
İnsAllah bir gun gelip gonluncr gezersin.
Ben kendime kazak,pantolon pek denemeden alamiyorum ama pijama,esofman aliyorum
Ayakkabi da aliyorum.
Hic se bisey olmadi aldiklarima.
Kadiköyde cilek sokakdaki zamanini bilirmisin? Ozamandan beridir giderim hep salipazarina
Nevresim,carsaf,yastik yuzleri bike kaliteli
Ogluma pike aldim 6yildir kullaniyorum hic bozulmadi
Herkesde soruyo nerden aldin diye kabartmali seve seve kullaniyorum.

Back
X