- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.068
- 548
Bence altınlara dokunma tatlim... ben dokunmazdim...günaydan canlar.
bişi soracam. araba almak istiyoruz. sizce paranın bir kısmını ödemek için düğünde takılan altınları bozdurmak mantıklı mı?
bişey dikkatimi çekti; maşallah bir çoğunuzun durumu gayet iyi. 60 çft ayakkabılar, odalara sığmayan kıyafetler, şu kadar harcamaya rağmen şu kadar biriktirenler vs.. yav siz biriktirmeyeceksiniz de biz mi biriktirecezsadece fazla harcamınızdan kısarak biriktirebiliyorsunuz. biz boğazımızdan kısarak biriktirmeye çalışıyoruz.
valla böyle olup biriktirmeyen ayıp eder yani![]()
Tatlim ben kendi adıma şunu soyleyeyim, ben geçmişte inanılmaz güzel işlerde çalıştım hele 2003-2007 yılları arasi çok büyük bir tesiste genel müdürlük yapıyordum ve milletvekilinden fazla maaş alıyordum..esim mühendis, fena sayılmaz aldığı maaş.. sonrasında evlenirken hiç kimseden 10 kuruş destek almadık, elimizde ne varsa harcadık.. çok lüks şaşalı düğün vs,...bir suru de borca girdik o kadar paranın içinde...sonra onları toparladik ben iş kurdum, battim, onu toparlamaya çalıştım ama eski maaşlar eski kazançlar yok artık itiraf etmem gerekirse..yani zamanında çok alındı satıldı, yenildi icildi..su an ben de o zamanlarda yenen paraya yanıyorum açıkçası