• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

selamm. bugün markete 20 lira harcadım.
bu arada gram altın almaya niyetlendim. netten bakınca 131 lira diyordu. kuyumcu 132 lira dedi almadım:/ niye 1 lira fazla söylüyor dimi:))
bideee, gram altın 22 ayar dedi, normal para büyüklüğünde. has altın varmış o saf altınmış 24 ayar ama minicikk yarım santim anca gelir. öyle mi ya normal mi bu boyut? gerçi ambalajı vardı ama.. o da 140 liraydı.napim?

Olmaz o halde, yüksek komisyon alıyorlarsa... bi turlu nasıl borca soksam şu kocami diye uğraşıyorum, yok, olmuyor...
Offf nasıl birikim yapacam ben, amma dertlendim şu hamile halimle :) :KK66: :p
tatlış direk iste birikime koyacam de olma mı? bu bir soygundur de 500 lira sökülsün:)) vermezse ayyy sancıımm diye hamilelik kozunu oynarsın:)

tatlış direk iste birikime koyacam de olma mı? bu bir soygundur de 500 lira sökülsün:)) vermezse ayyy sancıımm diye hamilelik kozunu oynarsın:)
Yavrus kartlar zaten hep bende..para benden geçiyor, ama borca girmeyince tutamıyoruz kendimizi, kiyamiyorum.cok kararlı çıkıyorum yola, diyorum tasarruf yapacam, birikim yapacam, ama esim bir şey istiyor mesela, olmaz diyemiyorum...

Aaa tabi neden olmasın ilana bak beğen al:KK45:

Aslında bana da mantıklı geliyor canim , bi bakayım, yılbaşına kadar bi karar vermiş olurum umarım :KK66: gram altın kuyumcudan da alınabiliyor mu ?
@freedoommmmm kanka bana 10bin indirim yap 10 yıl yazlığa git olmaz mı no_name_ no_name_ kuzu bende kredi kartıyla altın almayı düşünüyorum sorarsanız aradaki farkı bana da söyleyin.. mart gibi düşünüyorum bakalım araştıracağım o zamana kadar
Bugün hastaneye gittim wc lerden enfeksiyon kapıyoruz sanırım..
10 lira bilete yüklettim
14 lira eczaneye
12 liraya elma armut Muz mandalina aldım
Sonra yürüye yürüye de eve geldim :) 17.700 adım atmışım :) telefonla konuşurken kendimi kaptırıp yürüyorum güzel oluyo tr_lelli tr_lelli :halay:

Yavrus kartlar zaten hep bende..para benden geçiyor, ama borca girmeyince tutamıyoruz kendimizi, kiyamiyorum.cok kararlı çıkıyorum yola, diyorum tasarruf yapacam, birikim yapacam, ama esim bir şey istiyor mesela, olmaz diyemiyorum...
Öncelikle hayır demeyi öğrenmelisin sanki
Yoksa eksi hesaba düşüp yinede gönlü olsun dersin gibi
Tabi evli arkadaşlar daha iyi bilir ama

yaaa gram altın 2ye mi ayrılıyor 22 ayar ve 24 ayar olmak üzere? bunu da bugün öğrendim kafam karıştı yaa. 22 ayar 132 lira, 24 ayar 140küsür. doğru mu bu bilen var mı

@freedoommmmm kanka bana 10bin indirim yap 10 yıl yazlığa git olmaz mı no_name_ no_name_ kuzu bende kredi kartıyla altın almayı düşünüyorum sorarsanız aradaki farkı bana da söyleyin.. mart gibi düşünüyorum bakalım araştıracağım o zamana kadar
10 lira bilete yüklettim
14 lira eczaneye
Sonra yürüye yürüye de eve geldim :) 17.700 adım atmışım :) telefonla konuşurken kendimi kaptırıp yürüyorum güzel oluyo tr_lelli tr_lelli :halay:
Tamam canım bildiririm tabi ki ;) birikim diye değilde esimi kandırıp 5-10 binlik bilezik falan aldirirsam, hamilelik hediyesi diye umuyorum, taksit taksit oderiz ;)

yaaa gram altın 2ye mi ayrılıyor 22 ayar ve 24 ayar olmak üzere? bunu da bugün öğrendim kafam karıştı yaa. 22 ayar 132 lira, 24 ayar 140küsür. doğru mu bu bilen var mı
Evet canım
24 ayar saf altındır şekil verilmez gram şeklinde alınır
22 ayar bileziklerde kullanılır
18 ayar kolyelerde vs kullanır
Yani ayarı düştükçe daha yumuşak bi hal alır şekil vermek kolaylaşır :) arada da tabiki fiyatta fark vardır

10 lira bilete yüklettim
14 lira eczaneye
Hahahha:)
Bende bundan sonra telefona kaptrip yuricimm birilerini islerinden muaf edicimm.
Sonrada sarma yerim falan. :D

(Dikkat: cok sifreli bir konusma icerir)

Evet canım
24 ayar saf altındır şekil verilmez gram şeklinde alınır
22 ayar bileziklerde kullanılır
18 ayar kolyelerde vs kullanır
Yani ayarı düştükçe daha yumuşak bi hal alır şekil vermek kolaylaşır :) arada da tabiki fiyatta fark vardır
sağol canım :) ay minnacık 24 ayar olan.ambalajından çıkarsan kaybolur o derece. bugün de böyle bişey öğrendim işte:)
az önce 3 dilim pasta yedim :oha: bugün baya bi öküzcandım o_O

Cocuklari bu saate kadar okulda tutan sistemi kınayıp gidiyorum

Yataklarini yastiklarinida verelim beğ.
7 de cikiyo okuldan yavrum sakir sakr yagmur her yer karanlik soguk
Cocik alip gelicem daha
napsak da öğrencileri velileri öğretmenleri eğitim düzeninden bıktırsak diye ellerinden geleni yapıyorlar

sağol canım :) ay minnacık 24 ayar olan.ambalajından çıkarsan kaybolur o derece. bugün de böyle bişey öğrendim işte:)
ayyy afiyet olsun benim de canım acayip çikolatalı meyveli pasta çekiyo ama diyetteyim dikkat ediyorum azcık kilo vereyim yerim sonra
benim yerime de ye

bu arada pasta demişken BİM'in çikolatalı pastasını acayip övüyolar internette deneyen var mı profiterollü çok kötüymüş ama çikolatalısı çok iyi yazmışlar hep güvenip alamadım

Hahahha:)
Bende bundan sonra telefona kaptrip yuricimm birilerini islerinden muaf edicimm.
Sonrada sarma yerim falan. :KK70:

(Dikkat: cok sifreli bir konusma icerir)
Çakaaaaaal
Gün yapcaz pampa ne istersen önceden sipariş ver yeter :KK76:
Şu senin Elmalı kurabiyeyi de çok sevdiğimi dillendireyim ben bi :dondurma:

Bende görmüştüm Can'ım :) ben saklayamam diye bankadan alıyorum

ayyy afiyet olsun benim de canım acayip çikolatalı meyveli pasta çekiyo ama diyetteyim dikkat ediyorum azcık kilo vereyim yerim sonra
benim yerime de ye

bu arada pasta demişken BİM'in çikolatalı pastasını acayip övüyolar internette deneyen var mı profiterollü çok kötüymüş ama çikolatalısı çok iyi yazmışlar hep güvenip alamadım
Yemem mi, efsane o pasta biz de cook seviyoruz çok hafif ve lezzetli, şiddetle öneririm ;)

napsak da öğrencileri velileri öğretmenleri eğitim düzeninden bıktırsak diye ellerinden geleni yapıyorlar
Bir bilsemm
Nasil yagmur heryer napcaz bilmiyorum.

Çakaaaaaal
Gün yapcaz pampa ne istersen önceden sipariş ver yeter :KK76:
Şu senin Elmalı kurabiyeyi de çok sevdiğimi dillendireyim ben bi :dondurma:
Ohh yapanin var anasını satim
Benn bennn.
Yasar usta

yaşar usta, bugüne kadar bir karıncayı incitmemiş yaşar usta, hiç düşünmem çeker vururum seni.
Vuracomm seni domdom kursunuynan.
(Senin icin son int. Paket. Kullaniyorum bak degerini bil dibini siyiriyorum.)

Back
X