Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekürleer:) ben de sözde diyetteyim ama bugün cozuttumayyy afiyet olsun benim de canım acayip çikolatalı meyveli pasta çekiyo ama diyetteyim dikkat ediyorum azcık kilo vereyim yerim sonra
benim yerime de ye
bu arada pasta demişken BİM'in çikolatalı pastasını acayip övüyolar internette deneyen var mı profiterollü çok kötüymüş ama çikolatalısı çok iyi yazmışlar hep güvenip alamadım

Olur mu tatlim ya, ben seviyorum bimin pastasını, etrafımda bir çok arkadasim da seviyor. Neden bimden bir şey yenilmez dedin ? bir bildiğin mi var yoksa ?teşekürleer:) ben de sözde diyetteyim ama bugün cozuttum
bimden bişey yenilmez bence ya kendin yapabilirsen daha iyi yine sen bilirsin:)
yaa o kadar çok methini duydum ki alacağım yakında herkes güzel dediğine göre denemek şart olduYemem mi, efsane o pasta biz de cook seviyoruz çok hafif ve lezzetli, şiddetle öneririm![]()
benim fikrimce yani. bir bildiğim olduğundan değil de bimin kendi markalarını kalitesiz buluyorum. bu pastanın markasını bilmiyorum gerçi.Olur mu tatlim ya, ben seviyorum bimin pastasını, etrafımda bir çok arkadasim da seviyor. Neden bimden bir şey yenilmez dedin ? bir bildiğin mi var yoksa ?
Canim öyle düşünürsen pastane çok mu sağlıklı sanki, en meşhur pastanelerin üretimden şubelere pastaları ne koşullarda tasiniyor..hucbirinde soğuk zincir yok... bimdeki en azından fabrikasyon, ambalajlı ürün..yaa o kadar çok methini duydum ki alacağım yakında herkes güzel dediğine göre denemek şart oldu
tek endişelendiğim nokta bu pastaların sevkiyatı yapılırken yada bimdeyken bozulma olasılığı acaba uygun saklama koşullarında mı taşınıyor sonuçta içinde krema vs var zehirlenmek tek korkum
Bimin markası değil diye biliyorum canım...gıda sektörünü az çok bilirim, uzun yıllar bir çok firmaya, özellikle gıda sektöründeki firmalara danışmanlık hizmeti sundum.kurulus aşamasından satış pazarlamasına, ekip kurulumuna, yurt dışı pazar araştırmasına, ithalat ihracat ve bilimum teşvik ve destekten yararlanmasına kadar hizmet verdim...hilelerini bilir, alırken dikkat etmeye calisirim..bimlere bazi yerel markalarından girmesini sağlamıştık daha önce, son derece guvendigim temiz bi markaydi..yani bazen yereller çok iyi, temiz ve kaliteli de olabiliyor...şans vermekte fayda var sankibenim fikrimce yani. bir bildiğim olduğundan değil de bimin kendi markalarını kalitesiz buluyorum. bu pastanın markasını bilmiyorum gerçi.
ithal şeyler de oluyor bimde
CanımmmmmsıııııııınBir bilsemm
Nasil yagmur heryer napcaz bilmiyorum.
Ohh yapanin var anasını satim
Benn bennn.
Yasar usta
yaşar usta, bugüne kadar bir karıncayı incitmemiş yaşar usta, hiç düşünmem çeker vururum seni.
Vuracomm seni domdom kursunuynan.
(Senin icin son int. Paket. Kullaniyorum bak degerini bil dibini siyiriyorum.)
bu yerel marka hangisi canım? ben çok takıntılıyım bişey alırken. gıda alırken içinde neler var, üreticisi kim vs. gıda dışı şeylerin bile içeriğine, nerde üretildiğine dikkat ederim.Bimin markası değil diye biliyorum canım...gıda sektörünü az çok bilirim, uzun yıllar bir çok firmaya, özellikle gıda sektöründeki firmalara danışmanlık hizmeti sundum.kurulus aşamasından satış pazarlamasına, ekip kurulumuna, yurt dışı pazar araştırmasına, ithalat ihracat ve bilimum teşvik ve destekten yararlanmasına kadar hizmet verdim...hilelerini bilir, alırken dikkat etmeye calisirim..bimlere bazi yerel markalarından girmesini sağlamıştık daha önce, son derece guvendigim temiz bi markaydi..yani bazen yereller çok iyi, temiz ve kaliteli de olabiliyor...şans vermekte fayda var sanki![]()
doğru diyosun alıp denemeye değer yoksa meraktan çatlicam:)Canim öyle düşünürsen pastane çok mu sağlıklı sanki, en meşhur pastanelerin üretimden şubelere pastaları ne koşullarda tasiniyor..hucbirinde soğuk zincir yok... bimdeki en azından fabrikasyon, ambalajlı ürün..
Teşekkür ederim tatlım...Canim ben rehberlik psikolojik danışmanlık mezunuyum, kendi mesleğimi hiç yapmadım...öğretmenlik tercih etmedim.ozel sektörde 18 yılım geçtibu yerel marka hangisi canım? ben çok takıntılıyım bişey alırken. gıda alırken içinde neler var, üreticisi kim vs. gıda dışı şeylerin bile içeriğine, nerde üretildiğine dikkat ederim.
ne mezunusun bu arada merak ettim. çok güzel işler yapmışsın saygı duydum :)
Bence de bi şans vermelisin, biz seviyoruz açıkçasıdoğru diyosun alıp denemeye değer yoksa meraktan çatlicam:)
instagramda bu markanın bim için pelit tarafından üretildiğini okumuştum etiketini iyice incelemek lazım
Aaa bnde pdr mezunuyumTeşekkür ederim tatlım...Canim ben rehberlik psikolojik danışmanlık mezunuyum, kendi mesleğimi hiç yapmadım...öğretmenlik tercih etmedim.ozel sektörde 18 yılım geçtison 6-7 aydır aktif çalismıyorum freelance çalışıyorum evden, bir işletme için sosyal medya uzmanı olarak çalışıyorum...
Bahsettiğim yerel marka afyonlu bir marka ege bölgesi bimlere sokmustuk ürünleri, su an ne durumda bilmiyorum Türkiye genelinde var mı..haşhaş ürünleri var. Gelincik marka haşhaş ve hashasella diye de bir imalatları var hatta uluslararası patentini aldık, fındık kreması gibi haşhaş kreması ürettiler. Enfes bir urun ve çok faydalı..hatta bir çok ülkeye yurt dışı ihracatını gerçekleştirdik..
Bunun dışında baharat çok fecidir, asla ucuz baharat almam, bir baharat fabrikasına danışmanlık yapıyorduk, ne hileler ne hileler, kekik, nane içine zeytin yaprağı karıştırma vs bir suru hilesi var maalesef bir cok üretimin...
Bi örnek atsana bize o neymiş bilemedimya ben teraryum yapıp satmak istiyorum. el becerim var. bi çiçekçide gördüm. gidip konuşsam mı ben dizayn edeyim diye. yada malzemeleri alıp doğrudan ben mi satsam? ne dersiniz denesem mi?
canım telden foto atamıyorum boyutu büyük deyip duruyor kabul etmiyor. evet fanus içinde bitki dizaynıFanus içindeki miydi o