• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ben kullanmadigim icin ic özelliklerinden pek anlamiyorum o tabiki ic ozelliklerine dikkat ediyo ben disina bakiyorum
Yuksekasa ve hatchback seviyorum
Jeep e hic binmedim ama mutis seviyorum
Gecerken yanimizdan geciyor gönlumun efendisi diyorum

Esime 2gun kirala bee bari vicsansiz sabuha dedim.
Hayallerimin bari bi önden musvettesi olsun didim.

Aa çok mantıklı , bu yorumun farklı bir bakış açısı açtı bana
Geçen yıl günübirlik kartepeye gidelim dediğimde bu arabayla kar lastiği de olsa gidilmez demişti , bu yıl yine aynısını derse araba kiralayalım dicem bakalım bu sefer ne bahane bulcak

Aa çok mantıklı , bu yorumun farklı bir bakış açısı açtı bana
Geçen yıl günübirlik kartepeye gidelim dediğimde bu arabayla kar lastiği de olsa gidilmez demişti , bu yıl yine aynısını derse araba kiralayalım dicem bakalım bu sefer ne bahane bulcak
Bende az önce jeep gunluk kirasi nekadardr ki? Dedim esime
500tl dedi.
Haa tamam ya kiralamasakda sıkıntı diilmis ben bi meyve soyim falan dedim.
2gun 1000tl icine oturur tee bögrüme.

yaaa gram altın 2ye mi ayrılıyor 22 ayar ve 24 ayar olmak üzere? bunu da bugün öğrendim kafam karıştı yaa. 22 ayar 132 lira, 24 ayar 140küsür. doğru mu bu bilen var mı

22 ve 24 ayar olarak iki çeşiti var
24 olanı bozdururken kayıp daha az oluyor işçiliği daha az diye
Ama tamamen işçiliksiz bir şey istiyorsanız ben kesme altın fotoğrafı eklemiştim , külçe altın ya da has altın diye geçiyor , en az kayıp onlar da oluyor
Ben aldığım zamanlar ondan alıyordum
Çok uzun zamandır alamıyorum :KK61:

no_name_ no_name_ dokunmayim dimi altınlara, bence de.
inşallah hedefine ulaşırsın canım. insan en çok bebeği için istiyor dimi. ben de allah nasip ederse bebeğin masrafları ve geleceği için istiyorum en çok.

bence altınlarına karışma canım ileride ev falan alacak olursan bozarsınız

Hahahaaaa ay çok guldum..:KK66: tatlim benim derdim su biz kenara para atamiyoruz.ozellikle eşim sağolsun pek savurgan. Ben de dedim ki yahu kredi çekeyim, aylık maastan odeyelim, çektiğim parayı da altın alıp kenara atayim..aylık 750 tl gibi bi ödeme çıkıyor, kredi olursa ödenir ama aksi takdirde biz 250 tl bile koyamiyoruz kenara...
ben daha öncede yazmıştım aslında bu konuda
otomatik ödeme ver ya maaş yatınca kesilsin, yada kredi kartına talimat ver her ay belirli gram altın al, yada döviz, yada fon böylece zorunlu olarak birikmiş olur

ben bir dönem otomatik ödeme vermiştim her ay 2 gram alıyordum sonra ev aldı araba aldık krediler bitmedi
şimdi ay çıksın eksiye girmiyelim diyorum
ama sana söylediğimi sanırım bende yapacağım yani başta ödeme gibi planlayıp alınca oluyor
yok ay bitsin kalanı kenara atarım deyince olmuyor yani ben yapamıyorum

Canim öyle düşünürsen pastane çok mu sağlıklı sanki, en meşhur pastanelerin üretimden şubelere pastaları ne koşullarda tasiniyor..hucbirinde soğuk zincir yok... bimdeki en azından fabrikasyon, ambalajlı ürün..

Haklısınız
sürekli aldığımız bir pastaneden hamileyken bir bir pasta almıştık , bir çatal yedim zehirlendim , hasteneye gittim hemen , ne çok korkmuştum bebişime bir şey olacak diye , Allahtan bebekler hemen etkilenmiyormuş ..

Ben erkek olsam gidip ortalığı ayağa kaldırmıştım hem eşime hem bebeğime bir şey olabilirdi diye , pastanın parasını da isterdim hatta hastane parasını da isterdim belki .. Sonuçta onların yüzünden hastaneye muayene tahlil vs parası vermiştik bir sürü ..
Eşim gidip pastaneyle konuşmadı bile :sopa:

Böyle dışarıya karşı ezik büzük , ama içeriye karşı aslan gibi olanlardan nefret ederdim , geldi beni buldu ..

Kizlar karadut ve makçis bu iki pastane cafe tarzi yerden aliyoruz pastalarimizi gercekden biz simdiye kadar ne yemisiz ki la dedik.
Kremasi baymiyo,sosu baymiyo keki desen yumusacik kek oldugu bile belli degil agizda dagiliyo
Meyveler zaten kocaman kocaman tazecik.
Ve bol malzemos kesinlikle.
Sık pasta alinmaz bizde kimsede ozellikle aramaz.
Senede belki 3-4defa ancak.
Alincada 6kisiligine 50tl veriyoruz artik.

Kizlar karadut ve makçis bu iki pastane cafe tarzi yerden aliyoruz pastalarimizi gercekden biz simdiye kadar ne yemisiz ki la dedik.
Kremasi baymiyo,sosu baymiyo keki desen yumusacik kek oldugu bile belli degil agizda dagiliyo
Meyveler zaten kocaman kocaman tazecik.
Ve bol malzemos kesinlikle.
Sık pasta alinmaz bizde kimsede ozellikle aramaz.
Senede belki 3-4defa ancak.
Alincada 6kisiligine 50tl veriyoruz artik.

Pasta olarak ben ceviz ağacını beğeniyorum

Gunaydinlarrr;)
Keyifli, gupguzel bir gün dilerim hepimize..

Yarın aysonu, ayın 1 i itibariyle harcadıklarımi yazmaya, kısıtlamaya ve gelir-gideri haftalara bölmeye başlıyorum.

Bakalim nasıl sonuç elde edeceğim..bugün evdeyim, çıkmayı dusunmuyorum ..hava soğuk.

Çalışanlara kolaylıklar dilerim..

Gunaydinlarrr:KK66:
Keyifli, gupguzel bir gün dilerim hepimize..

Yarın aysonu, ayın 1 i itibariyle harcadıklarımi yazmaya, kısıtlamaya ve gelir-gideri haftalara bölmeye başlıyorum.

Bakalim nasıl sonuç elde edeceğim..bugün evdeyim, çıkmayı dusunmuyorum ..hava soğuk.

Çalışanlara kolaylıklar dilerim..
canım patatesli poğaça istedi hava da ne soğuk ama gidip almazsam başka birşey yiyemeyeceğim :( dün sadece haşlanmış patates yedim. midem feci.
ben de bu ay ne alsam diye bakınıyorum dolar mı euro mu bilemedim.

no_name_ no_name_ harçoığı haftalara bölmek bize çok iyi geldi. Ayın 15 i hangi günse o hafta o günden başlıyor. Haftalık 400 TL olarak ayırdık. Bu 2. Ayımız. Şimdilik gayet iyi gidiyor. O haftadan kalan 20-30 ne varsa onu kenara koyuyoruz. 4. Haftanın sonunda aybaşına kalan 2-3 günde onları harcıyoruz.

Günaydın hanımlar,
Burdada havalar bozdu, bugün yarın yağmur yağar sanırım. Hala soba yakmaya başlamadık üstümüze bir battaniye alıp oturuyoruz akşamları yetiyor.
Bankaya atmak için 20 euro ve 700 TL ayırdım kenara.
Bu sıralar hiç alışveriş yapmayıp evdekilerle idare etsem çok iyi olacak

canım patatesli poğaça istedi hava da ne soğuk ama gidip almazsam başka birşey yiyemeyeceğim :KK43: dün sadece haşlanmış patates yedim. midem feci.
ben de bu ay ne alsam diye bakınıyorum dolar mı euro mu bilemedim.
Nedense aklım hep altinda.. garanti gidiyorum sanırım..bende de 1100 tl kenarda bekliyor, hala gidip alamadım bir şey...

Ben yemek yiyorum tatlim ya, yiyince geçiyor, ozellikle makarna iyi geliyor.demekki karbonhidrat yemek iyi geliyor bulantiya..

Back
X