• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Gönaydınsslar
Benim yeni uyandim yagmur sesinde uyumasi nasıl olar ki aceps dedim guzel oluyomus.

Ogluma kahvalti hazirliyorum o da uyudu kuzucum.

Bugun kivi alicam sadece
Canimiz dun aksam kivi cekti olsa yerdik falan dedik.

Bursada kahvalti yaptigimiz yerdeki yesil zeytine bayildim almadigima fena pisman oldum.
Tas kirmaydi baharatli
Ama hic eksi degildi.
Tadini cok begenmistim.
Kestane sekeri,cevizli ekmek,köy,ekmegi falan aldik zeytin almadigima cok pisman oldum.

Ben yesil zeytinde cok limonlu eksimsi acimsi sevmiyorum.
Tadi burmicak beni.

Bu tarz yesil zeytin aldiginiz yada tattiginiz bir yer var mi?

Ben de iki tam altın alacağım bebişler için :) doğana kadar her ay iki altın diye şartladım kendimi. şimdi üçüncü ay bitiyor onları alacağım.
Karbonhidrat konusunda haklısın gittim patatesli börek ve poğaça aldım. üstelik normalde börek hiç aramam.

Günaydın kızlar
mavimli mavimli canım tam altın geçen hafta kuyumcuya sordum 865 ti
Kulpsuz reşat 885 dedi
Satış yaparken 15 TL düşüyor hepsi dedi
Hangisi daha mantıklı
Altın hesabından şimdilik vazgeçtim Fiziki olacak sanırım nisanda gün parası ile 2 reşat yada tam ile gram alabilirim

Kızlar yağmur enfes, koşu bandımi yatak odasına camın önüne aldırdım eşime, camlar boydan boya cam, evimiz de 9. Katta, açtım perdeleri, önu açık , aynı yükseklikte yakın bina yok, alabildiğine sehir ve dağ manzarası, muhtesem bi yagmur, açtım müziğimi, 30 dk tempolu yurudum, çok iyi geldi..tabi çok yavaş yurudugum için 30 dk da ancak 1,5 km yurumusum :p yaktığım kalori 90 !!!! 1 bardak ayranla geri alırım şimdi... :KK66:

Günaydın kızlar
mavimli mavimli canım tam altın geçen hafta kuyumcuya sordum 865 ti
Kulpsuz reşat 885 dedi
Satış yaparken 15 TL düşüyor hepsi dedi
Hangisi daha mantıklı
Altın hesabından şimdilik vazgeçtim Fiziki olacak sanırım nisanda gün parası ile 2 reşat yada tam ile gram alabilirim
Yatirimlik bilezikler ne kadar? Bilginiz var mı?

Kızlar yağmur enfes, koşu bandımi yatak odasına camın önüne aldırdım eşime, camlar boydan boya cam, evimiz de 9. Katta, açtım perdeleri, önu açık , aynı yükseklikte yakın bina yok, alabildiğine sehir ve dağ manzarası, muhtesem bi yagmur, açtım müziğimi, 30 dk tempolu yurudum, çok iyi geldi..tabi çok yavaş yurudugum için 30 dk da ancak 1,5 km yurumusum :p yaktığım kalori 90 !!!! 1 bardak ayranla geri alırım şimdi... :KK66:
oh harikaymış:) olsun olsun amaç kalori yakmak değil hareket etmek :) burda da hava daha bugün bozdu yapmur geliyo sanırsam soğuk

tr_lelli tr_lelli canım zeytinini kendin kurabilirsin aslında? pazarda kırılmamış zeytin satarlar. 10 kilo alıp kırabilirsin. bidonlara tuzlu su karışımı yapıyorsun. belli bi bekleme süresi var. tatlanınca afiyetle yersin

Kızlar bana yabancı dizi önerecek var mı? Tüm gün dizi izliyorum ve çoğu bitti..ne izleyeceğimi bilemedim..
Bütün yaz evde olduğumdan ya kitap okuyorum ya dizi izliyorum tüm gün dizi izlemekten nevrim dönüyor benimde ama ben yabancı dizi izliyorum. Yabancı istersen epeyi yazabilirim

bız gecen ay gramını 117 den almıstık 60 gr. sımdı sordum gr 120 dedıler gram basına 3 tl karım var :))
Altın yatırımcısına hep karlı zaten ya
Kaybettirdiğini hiç görmedim
Marttan itibaren yapacağım yeni yıllık planı yeniden gözden geçireceğim.
Her ay altın da almak istiyorum çünkü.
Birikimi sadece tl olarak yapıyorum da.

Altın yatırımcısına hep karlı zaten ya
Kaybettirdiğini hiç görmedim
Marttan itibaren yapacağım yeni yıllık planı yeniden gözden geçireceğim.
Her ay altın da almak istiyorum çünkü.
Birikimi sadece tl olarak yapıyorum da.
yuksek de olsa ben altından yanayım cunku uzun vadede bırıktırmeyı hedeflıyorum en az bı 5 yıllık.. zarar görmedım sımdıye kadar hatta gecen ay 5 tane tam altın sattım zamanında 600 tlden almıstım 800 tl den sattım

Kizlar oglum uyumusken poaca yaptim buzluga koymak icin nasil kabardilar bide kurabiyede yapicam 15 ,20 gun kv deler geliyor hazir dursun gelen giden hic ejsik olmaz inlar gelince bebek var ugrasamam o kalabalikta yoksa esim gider disaridan alir gelir ne gerek var

bu arada 22 ayar bilezigi bendec112 den aldim 2 ay once

Bütün yaz evde olduğumdan ya kitap okuyorum ya dizi izliyorum tüm gün dizi izlemekten nevrim dönüyor benimde ama ben yabancı dizi izliyorum. Yabancı istersen epeyi yazabilirim
Tabi canım çok sevinirim yabancı istiyorum zaten..

Medium,mentalist,vikings,breaking bad,prison break,lost,narkoz,the killing,american horror story, ve daha bir çoğu bitti..polisiye, gizem, gerilim seviyorum genelde

Back
X