- 8 Aralık 2013
- 7.871
- 17.391
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Avukat da insandırmerhaba. hayal ediyorum da, duruşmada müvekkilini savunan bir avukat, evde nohut yemeği yapıyor:) çalışan kadın bir harika dostum:)
aslında takıntıları törpülemek de elimizdeMissAmor ah keske imkan olsada hep dogalini alabilsek ama yapcak bisi yok kullaniyoruz iste bendede takinti var camasir suyu dokmedimmi is yaparkan temiz olmadi gibime geliyor annemden kalan bi takinti
avukat mısın?Merhaba kızlar.
Sabahtan şehir dışında durusmam vardı. Ordan direkt eve geldim. Öğlen yemeğini oglumla beraber yiyip çıkarım. Ogleden sonra da burada durusmalarim var. Sabah cikmadan tavuklu nohut yemeği yapmıştım. Şimdi pilav ve ayran yaparım. Akşama da yemeğim hazır olmuş olur.
Birkaç yerden gelecek paralarım var bekliyorum bakalım. Gelecek para olsun da bugün gelmez yarın gelir yeter ki olsun.
ben diyet kelimesine alıştım yani diyet denmesi beni etkilemiyor hatta zayıflamaya dair çoğu şey beni etkilemiyor artıkMissAmor eşim çok iyi biri ama diyorum ya öfke kontrolünde zorlanıyor. bir de naçizane tavsiyem olacak. diyet kelimesi insanı gerermiş. diyet yapmayın, sağlıklı beslenin diyorlar. öncelikle bu takma adını değiştirmelisin bence.
işte alsam mı almasam mı kararsızım yılbaşından sonra kredi kartı taksitlerimin bir kısmı bitiyor o zaman sipariş edeyim bari en azından çok yüklenmemiş olurumVallahi canim koşu bandı büyük kolaylık..yazın sicak, kışın soğuk, yağmur çamur derken zor oluyor dışarıda yürümek..aslında açık havayı da severim ama sıkıntı işte...o sebeple koşu bandı kurtarıcı, çok kilolar verdim koşu bandı ile, ben seviyorum canım, öneririm...
hayır hoşuma gitti o yüzden öyle söyledim:) haftasonu keyif yapabilirsin umarım.Avukat da insandırKibariye gibi konuştum ama öyle kız.
Hem benim çalışmama gibi bir lüksüm yok. Bu havada evde yatayim isterdim vallahi ama nerdeeee![]()
çok teşekkür ederim @guldanee . fakat ölçüler çok geldi bana sanırım aynı tarifi bunların yarısı malzemelerle yapsam da tuttururum dimi???zelalke
2 yumurta(aki icine sarisi yuzune)
2 yas maya
3bardak sut
5 yemek kasigi seker
2 tatli kasigi tuz 1.5 su bardagi sivi yag aldiginca un yumusak bi hamur olacak once malzemeleri koyup katistir sonra agir agir un ekleyerek yogur yapip 1 saat tepside mayalandirip pisir puf puf okuyor surekli yaparim cokta begenilir apartmanda yapmadigim komsu kalmadi
Ah sorma hafta sonu bir keyif yapıyorum o biçimhayır hoşuma gitti o yüzden öyle söyledim:) haftasonu keyif yapabilirsin umarım.

sen de haklısın.. burdan konuşmak kolay dimi afedersin:) allah yardımcın olsun canımcımAh sorma hafta sonu bir keyif yapıyorum o biçim
Kız işler bitmiyor yetisemiyorum ki...
Çocuk yokken keyfini çıkar derim...
Rizzoli & Isles bizdeki Arka sokaklara benziyor :) ben de 5 sezonu 2 ayda izlemiştim yazın sonra da takip ettim işte zaten bitirdilerRzzoli&islesi İzledim cnm, bitirmedim ama her bölüm çok aynı geldi..game of th. Hanibal, shameless, Dr. House hep İzledim..izlemediysen mentalisti şiddetle öneririm, hastasiyimmmm...
oo süper listeMissAmor
rizzoli and isles
forever
white collar
suits
lost
fringe
stitchers
orphan black
the blacklist
the closer
the following
Lie to me
Almost human
dark matter
preson break (2017de 5. sezonu başlayacak)
Queen of the south
humans
doctor who
Bunlar benim çok severek izlediğim dizilerdedim böyle yazınca
Ben Bursayı pek gezdim diyemem ama istersen zeytin bulur alırım senin içinAyy benim gozumden kacmis neyden zehirledin sen?
Cok gecmis olsun cnm.
MissAmor pazar gunu bursadaydim cnm.
Baya bi gezdik ama aklim yesilzeytinde kaldi
o zaman kahvaltıda ekmeksiz kalmam lazımMissAmor herşeyden yemek gerekiyor dediğin gibi niye yasak ki? şu günde 3 dilim ekmek hakkını kullanmayıp onun yerine kepekli makarna yiyebilirsin belki?

Çünkü protein kolay yağ yakımını saglar, proteini yakmak için metabolizma daha hızlı çalışır..hamile kaldığımda diyetisyen gittim, kilo fazla kalmayayim zaten yeterince kiloluyum diye..normalde ben hiç ekmek yemem kalktı bana 9 dilim ekmek verdi, ben 2 öğün yerim, bana 6 öğün verdi, sonuç mu iki ayda 4 kiloya yakın aldım neredeyseo zaman kahvaltıda ekmeksiz kalmam lazım
valla beynime kan gitmiyor sanki
ha ekmek delisi biri değilimdir diyetisyene gitmeden önce 3 öğün ikişer dilimden toplam 6 dilim yerdim bazen akşamları kısır ya da makarna yapardım ekmek yemez dengelerdim
yani besin değişimlerini biliyorum ama maalesef liste kısıtlı olunca birbiri yerine ikame edemiyorum
yasak olma sebebi de protein yemen lazım diyor ama ben et sevmiyorum 1-2 tane dese neyse 150 gram et diyor günde![]()
Bende bir araştırayim bu filmleri. Korku filmimi? Polisiye mi? Ne üzerine filmlerevet cnm hepsi alt yazılı
ben öyle fast food yiyen biri değilim aslında gayet dengeli bir yeme düzenim var ama bir dönem rahatsızlandım kortizon kullandım ondan hatıra bana kilolarÇünkü protein kolay yağ yakımını saglar, proteini yakmak için metabolizma daha hızlı çalışır..hamile kaldığımda diyetisyen gittim, kilo fazla kalmayayim zaten yeterince kiloluyum diye..normalde ben hiç ekmek yemem kalktı bana 9 dilim ekmek verdi, ben 2 öğün yerim, bana 6 öğün verdi, sonuç mu iki ayda 4 kiloya yakın aldım neredeysedoktor kovalıyordu beni, ne bu hal diye..bıraktım artık...
Yapmaktan en keyif aldığım diyet Karatay diyeti..hem inanılmaz tok kaldım, hem de çok kilo verdim o diyetle...ama bırakınca geri geliyor tabi, pizza makarna yersen ne olur, kilolar geri gelir![]()
ah ah ben de öyle derdim de onun için bir sürü eşya almak lazımben diyetlere uyamıyorum ya
yeme vaktinde canım onu istemiyo inadına gece yatarken istiyor..
ben kafama göre takılmalıyım şartlar sıkıyor beni
bu ara su içmeyi bırakmıştım tupper aldım şimdi içmeye başladım tekrar
bardaktan su içmeyi sevmiyorum
üşeniyorum, tıkanıyorum, canım istemiyor..
koşu bandına gelince bende çok istiyorum ama ailemle yaşıyorum mümkün değil
eğer evlilik düşünmeye başlarsam yada ayrı eve çıkarsam (ki zor :) ) bi odayı spor aletlerine ayırmak istiyorum
bi odaya kitaplık yapmak istiyorum
bi odayı kıyafet odası yapmak istiyorum
bi sürü de kedim olsun..
hayalllerrrrrr
hayallerrrrrrrrrrr
küçük fazladan oda vardı gardırobu oraya kurdular giyim odam olsun diye ama başka bir odadan kıyafet almak bana zul geldi, ailemdeki düzene alışığım dolabım, komidinim yanımda olmalı Akşamdan bir bardak suya ceviz at. Sabah acken ic. Evde buraz spor yaptın mi tamamdırben diyetlere uyamıyorum ya
yeme vaktinde canım onu istemiyo inadına gece yatarken istiyor..
ben kafama göre takılmalıyım şartlar sıkıyor beni
bu ara su içmeyi bırakmıştım tupper aldım şimdi içmeye başladım tekrar
bardaktan su içmeyi sevmiyorum
üşeniyorum, tıkanıyorum, canım istemiyor..
koşu bandına gelince bende çok istiyorum ama ailemle yaşıyorum mümkün değil
eğer evlilik düşünmeye başlarsam yada ayrı eve çıkarsam (ki zor :) ) bi odayı spor aletlerine ayırmak istiyorum
bi odaya kitaplık yapmak istiyorum
bi odayı kıyafet odası yapmak istiyorum
bi sürü de kedim olsun..
hayalllerrrrrr
hayallerrrrrrrrrrr
Ben de hamilelikte 2,5 ay kullandım kortizon bi anda sistim..daha aramafin o kortizonun odemini..ben öyle fast food yiyen biri değilim aslında gayet dengeli bir yeme düzenim var ama bir dönem rahatsızlandım kortizon kullandım ondan hatıra bana kilolar
sağlığım söz konusu olmasa ben çok takmıyorum gerçi görüntü olarak da memnun değilim ama idare ediyordum işte
Protein yağ yakımını arttırıyor ama ben hem sevmem hem de sağlık nedeniyle çok et yememem lazım değerler yükseliyor
ama bunu diyetisyene anlatamıyorum sankiher seferinde azalt diyorum o da öğlenki eti akşama atıyor sanki ben salağım anlamıyorum
şu anki diyetim dukan karataydan hallice zaten
popüler diyetleri sevmiyorum
ah ah ben de öyle derdim de onun için bir sürü eşya almak lazım
şu an salonumun bir köşesinde kitaplığım var, yemek odası konan kısım boş oraya da koşu bandı alayım tv karşısında spor yaparım diye düşünüyorum
giyim odası olayını ben beceremedimküçük fazladan oda vardı gardırobu oraya kurdular giyim odam olsun diye ama başka bir odadan kıyafet almak bana zul geldi, ailemdeki düzene alışığım dolabım, komidinim yanımda olmalı
boş olan odaya fazla eşyaları, elektrikli aletlerin kutularını, çeyizlik olarak aldığım şeyleri falan koyuyorum
sağol cnmAyy benim gozumden kacmis neyden zehirledin sen?
Cok gecmis olsun cnm.
MissAmor pazar gunu bursadaydim cnm.
Baya bi gezdik ama aklim yesilzeytinde kaldi
sağol cnmeyyay gemiş olsun cnm