• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Yürümeye doyamadım bi 30 dk, 1,5 km daha yurudum geldim..cok sukur pek hafif hissettim kendimi. Yoksa akşama doğru çok agirlasiyorum, ödemden karnım sisiyor 9 aylık gibi...gece de bi o tarafa bi bu tarafa dönmek zorunda kalıyorum..

Günaydın kızlar
mavimli mavimli canım tam altın geçen hafta kuyumcuya sordum 865 ti
Kulpsuz reşat 885 dedi
Satış yaparken 15 TL düşüyor hepsi dedi
Hangisi daha mantıklı
Altın hesabından şimdilik vazgeçtim Fiziki olacak sanırım nisanda gün parası ile 2 reşat yada tam ile gram alabilirim
ben reşat altın almıştım sanırım ooo kafa kalmadı ki :)

Tabi canım çok sevinirim yabancı istiyorum zaten..

Medium,mentalist,vikings,breaking bad,prison break,lost,narkoz,the killing,american horror story, ve daha bir çoğu bitti..polisiye, gizem, gerilim seviyorum genelde
ooo sen annemdensin o da bayılır polisiye falan, digitürktekilerin hepsini izliyor :)) bak ben sana Mr. Robotu tavsiye ediyorum ;)

zelalke zelalke evet canim o mayalardan kullaniyorum kullanmadan once ilik sut ile birazcik sekerle islayip kabarinca kullaniyorum mayayi tavsiye ederim birde hamuru yogurduktan sonra poacayi yapin yaptiktan sobra tepside 1 saat mayalansin yapili halde yani

Canim bu akşam fırında beşamel soslu makarna yaptım, az yağ koydum ve sosu biraz ince tuttum, bulantıma iyi geldi...içinde bol süt, tereyağı, peynir , kaşar var ya bebislere de vitamin olur, aklında olsun ...
İyiymiş ben patates salatası yaptım yeşil soğanlı maydanozlu falan. az da tavuklu şehriye çorbası içtim ama tavuğu hemen reddetti midem.

yok sorun yok evde durmaktan sıkıldım. kimse yok görüşüp konuşabileceğim. yarın avm gezmek istiyorum eşim bırakırsa tabi. ona hediye de almak istiyorum. kol saati düşünüyorum bakayım. sen napıyosun
eşinle aranız düzeldi değil mi sevindim. kol saati niye içinden mi geldi :))

eşinle aranız düzeldi değil mi sevindim. kol saati niye içinden mi geldi :))
düzeldi çok şükür:) evlendiğimizden beri ona hediye almışlığım yok sadece kıyafet alırım ona. eşim de sitem edip duruyordu haklı olarak:) sevindireyim böcüğümü

yok sorun yok evde durmaktan sıkıldım. kimse yok görüşüp konuşabileceğim. yarın avm gezmek istiyorum eşim bırakırsa tabi. ona hediye de almak istiyorum. kol saati düşünüyorum bakayım. sen napıyosun
Sıkma canını tatlim, esin gelince geçer sıkıntın...gez dolaş tabi...puzzle falan yapmayı seviyorsan seni çok güzel oyalar, ben çok yaptım çerçeveletip tablo olarak evime asiyorum...hem de insanın sabrını çok güzel geliştiriyor..

Esim birakirsa derken?
Ordan burayami mudahale ediyo?
Yani hani pazara,avm gitsende bisimi der ki?

Sıkma canını tatlim, esin gelince geçer sıkıntın...gez dolaş tabi...puzzle falan yapmayı seviyorsan seni çok güzel oyalar, ben çok yaptım çerçeveletip tablo olarak evime asiyorum...hem de insanın sabrını çok güzel geliştiriyor..
çok severim puzzle olabilir aslında. 1000 lik alsam anca keser beni:))

Back
X