- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.068
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun canım.Günaydın kızlar
Dün ufak Bi gıda zehirlenmesi yasadım
no_name_ bende cok sevimdim meslektaş olmamıza
Mesleki doyum sıkıntım var bnmde![]()
ben reşat altın almıştım sanırım ooo kafa kalmadı ki :)Günaydın kızlar
mavimli canım tam altın geçen hafta kuyumcuya sordum 865 ti
Kulpsuz reşat 885 dedi
Satış yaparken 15 TL düşüyor hepsi dedi
Hangisi daha mantıklı
Altın hesabından şimdilik vazgeçtim Fiziki olacak sanırım nisanda gün parası ile 2 reşat yada tam ile gram alabilirim
ooo sen annemdensin o da bayılır polisiye falan, digitürktekilerin hepsini izliyor :)) bak ben sana Mr. Robotu tavsiye ediyorumTabi canım çok sevinirim yabancı istiyorum zaten..
Medium,mentalist,vikings,breaking bad,prison break,lost,narkoz,the killing,american horror story, ve daha bir çoğu bitti..polisiye, gizem, gerilim seviyorum genelde
İnceleyeyim hemen canim çok saol.umarim fantastik bilim-kurgu değildir, pek hoslasmiyorum daooo sen annemdensin o da bayılır polisiye falan, digitürktekilerin hepsini izliyor :)) bak ben sana Mr. Robotu tavsiye ediyorum![]()
Neden tatlim? Hayırdır ne oldu ?sıkıldım.
Canim bu akşam fırında beşamel soslu makarna yaptım, az yağ koydum ve sosu biraz ince tuttum, bulantıma iyi geldi...içinde bol süt, tereyağı, peynir , kaşar var ya bebislere de vitamin olur, aklında olsun ...geçmiş olsun canım.
Bilişim dünyasıyla ilgili. İnternet güvenliği falan ilgini çekebilir. inanılmaz ödül topladı bu dizi.İnceleyeyim hemen canim çok saol.umarim fantastik bilim-kurgu değildir, pek hoslasmiyorum da![]()
İyiymiş ben patates salatası yaptım yeşil soğanlı maydanozlu falan. az da tavuklu şehriye çorbası içtim ama tavuğu hemen reddetti midem.Canim bu akşam fırında beşamel soslu makarna yaptım, az yağ koydum ve sosu biraz ince tuttum, bulantıma iyi geldi...içinde bol süt, tereyağı, peynir , kaşar var ya bebislere de vitamin olur, aklında olsun ...
yok sorun yok evde durmaktan sıkıldım. kimse yok görüşüp konuşabileceğim. yarın avm gezmek istiyorum eşim bırakırsa tabi. ona hediye de almak istiyorum. kol saati düşünüyorum bakayım. sen napıyosunNeden tatlim? Hayırdır ne oldu ?
eşinle aranız düzeldi değil mi sevindim. kol saati niye içinden mi geldi :))yok sorun yok evde durmaktan sıkıldım. kimse yok görüşüp konuşabileceğim. yarın avm gezmek istiyorum eşim bırakırsa tabi. ona hediye de almak istiyorum. kol saati düşünüyorum bakayım. sen napıyosun
düzeldi çok şükür:) evlendiğimizden beri ona hediye almışlığım yok sadece kıyafet alırım ona. eşim de sitem edip duruyordu haklı olarak:) sevindireyim böcüğümüeşinle aranız düzeldi değil mi sevindim. kol saati niye içinden mi geldi :))
Sıkma canını tatlim, esin gelince geçer sıkıntın...gez dolaş tabi...puzzle falan yapmayı seviyorsan seni çok güzel oyalar, ben çok yaptım çerçeveletip tablo olarak evime asiyorum...hem de insanın sabrını çok güzel geliştiriyor..yok sorun yok evde durmaktan sıkıldım. kimse yok görüşüp konuşabileceğim. yarın avm gezmek istiyorum eşim bırakırsa tabi. ona hediye de almak istiyorum. kol saati düşünüyorum bakayım. sen napıyosun
Esim birakirsa derken?yok sorun yok evde durmaktan sıkıldım. kimse yok görüşüp konuşabileceğim. yarın avm gezmek istiyorum eşim bırakırsa tabi. ona hediye de almak istiyorum. kol saati düşünüyorum bakayım. sen napıyosun
çok severim puzzle olabilir aslında. 1000 lik alsam anca keser beni:))Sıkma canını tatlim, esin gelince geçer sıkıntın...gez dolaş tabi...puzzle falan yapmayı seviyorsan seni çok güzel oyalar, ben çok yaptım çerçeveletip tablo olarak evime asiyorum...hem de insanın sabrını çok güzel geliştiriyor..
canım markete gidebiliyorum sadece. onun dışında çarşı gezmemi istemez. tek başıma bırakmaz. hele avm piuuuvEsim birakirsa derken?
Ordan burayami mudahale ediyo?
Yani hani pazara,avm gitsende bisimi der ki?
Evde olunca yapılıyor..en son 2000 lik yaptım 8 gündeçok severim puzzle olabilir aslında. 1000 lik alsam anca keser beni:))
maşallah 8 günde heEvde olunca yapılıyor..en son 2000 lik yaptım 8 gündeben çok yapıyorum evim galeri gibidir her yer tablo ,
![]()