- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.068
- 548
Gece gündüz kalkmadim başından, takintiliyimdir azıcıkmaşallah 8 günde hene kaa güzel
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gece gündüz kalkmadim başından, takintiliyimdir azıcıkmaşallah 8 günde hene kaa güzel
Annem babam öğretmenler günü için yolladı gecikince iptal ettik siparişi ama yine De geldi bende pisboğazım yedim işte
Deveci cok ünlüdürGel kuzu pizza yeriz
Oglum seviyo diye hersey o hasta olunca hayat duruyo bizde
O ne isterse o.
Mamalar mis mis.
O armut nasil armut ola ki?
Biz bursa kahvaltisinda recel yedik ama receli ayva receli diye yedik.
Meger deveci armutuymus.
Kadin o ayva degil deveci amudu dedi.
Sağol cnmgeçmiş olsun canım.
Of cok zor Bişi o da çıkmıyordur umarım aynı sekıldecanım markete gidebiliyorum sadece. onun dışında çarşı gezmemi istemez. tek başıma bırakmaz. hele avm piuuuv
bildiğim kadarıyla mil özelliği olan k.kartı olması lazım. bankadan talep ediyoruz galibabir şey daha sorayım arkadaşlar kredi kartı kullananlar mil nasıl birikiyor
yani bankayla iletişime geçmek mi lazım yoksa kendiliğinden birikiyor mu
bizde bu gün erişteli yeşil mercimek kıymalı ıspanak yedik, yanına yoğurtla beraber
aklıma bir şey takıldı arkadaşlar
son bir aydır aynı yerden süt alıyorum ve yoğurt çok yoğun oluyor
bildiğin kalıp gibi
yani diyorum süte bir şey mi koyuyorlar yada ne bileyim farklı bir yem mi veriyorlar
olabilir mi yada böyle bir durumla karşılaşan var mı
O orda hiç dışarı çıkmıyor mu yanieyyay hayır canım öyle tek başına asla gezip eğlenmez. heryere beraber gideriz. beni de gezdirir elinden geldiğince. ama çarşı gezebilseydim iyiydi:/ avm ye izin çıkmadı beraber gidermişiz gelince
![]()
Zannetmembir şey daha sorayım arkadaşlar kredi kartı kullananlar mil nasıl birikiyor
yani bankayla iletişime geçmek mi lazım yoksa kendiliğinden birikiyor mu
Eczaneden bepanten yara kremi al. Benim uçuk sayesinde iki güne iyileştidudaklarım uçuktan balon gibi oldu. uçuk virüsleri dudağımda kaçak kat çıktı resmen.![]()
bildiğim kadarıyla mil özelliği olan k.kartı olması lazım. bankadan talep ediyoruz galiba
benim yaptığım yoğurt da sert oluyor ben mayaladıktan sonra kavanoza koyuyorum sütü kavanozda olunca yoğurt daha güzel kıvamlı oluyor tencerede olunca çabuk sulanıyor acaba sen de kavanozda mı mayalıyorsun diye geldi aklıma
yoğurt zamanla ekşiyor mu peki ona dikkat et ekşimeyip hazır yoğurtlar gibi tadı bozulmadan kalıyorsa sıkıntı olabilir benim bir kere başıma geldi yoğurdu bi yaptım market yoğurdu gibi oldu tadı 2 hafta ekşimedi hemen ordan süt almayı kestim
Zannetmem
Benimde bazen katı bazende daha sulu oluyo.
Mayasinin miktari ve sicaklik ayarlamasindan olabilir
Birdechericherilady in dedigi gibi bende kavanozda yapinca baya yogun oluyo susuz oluyo ama tencerede yapinca sulu oluyo
Hayır pişip koyunca hiç sorun olmuyo çıkınca yumuşacık oluyobir konuda daha fikrinize ve bilginize ihtiyacım var
dondurucuda çökelek var biraz ondan poğaçaya yapmayı düşünüyorum
o poğaçanın bir kısmını dondurucuya koysam sorun olumu acaba
Hayır pişip koyunca hiç sorun olmuyo çıkınca yumuşacık oluyo
ben de iş bankası kullanıyorum ama maksimum kartBenim kartımda mil birikiyor. Uçak bileti alırken kullanıyoruz. İşbankası maximiles kullanıyorum.
@mutlu_diyet ah keske imkan olsada hep dogalini alabilsek ama yapcak bisi yok kullaniyoruz iste bendede takinti var camasir suyu dokmedimmi is yaparkan temiz olmadi gibime geliyor annemden kalan bi takinti