- 8 Aralık 2013
- 7.871
- 17.391
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooo maşallah, hayırlı uğurlu olsun canım, Rabbim bi avazda kurtarsın inşallahGünaydınnnn
yarın teyze olacağım inşallah bol bol dualarınızı beklerim kızlar
Ooo maşallah, hayırlı uğurlu olsun canım, Rabbim bi avazda kurtarsın inşallahsağ salim kucağınıza almak nasip olsun
Aminnn inşallah canımsağol canım amin
darısı sizlerin başına inşallah
yaşadığım yerde kipa yok malesef. bim, A101, şok var sadece bi de yerel bi kaç market var. benimde akşam reklamlarda dikkatimi çekti şok indirimi. dedim eğer son kullanma tarihi çok yakın değilse pril bulaşık deterjanı alayım. hazır alışveriş yapacam. Aranızda kullanan var mı pril tabletten???Vallahi kızlar bence bimden sonra en uygun fiyatlar kipa hipermarketlerde...hem çok marka olduğu için seçenek var hem de bir çok urunde çok sık kampanya yapıyorlar, takip etmek karlı oluyor...
Su an değil ama daha önce kullanmıştım bi ara ama hiç hatırlamıyorum tatlim...yaşadığım yerde kipa yok malesef. bim, A101, şok var sadece bi de yerel bi kaç market var. benimde akşam reklamlarda dikkatimi çekti şok indirimi. dedim eğer son kullanma tarihi çok yakın değilse pril bulaşık deterjanı alayım. hazır alışveriş yapacam. Aranızda kullanan var mı pril tabletten???
Olur bence şok da uygun...bim en ucuzu ama şok da hesaplı bence..Ayçiçek yağı da almam gerekiyor onu da şok tan mı alsam??
Ben ayçiçek yağını, makarnayı, pirinci Şok'tan alıp stok yapıyorum. Sorduğunuz pril tablet de güzeldir, ben şu an pril tablet kullanıyorum memnunum.Ayçiçek yağı da almam gerekiyor onu da şok tan mı alsam??
Bim tabiki daha uygun ama kipanın hergun farklı bir çok urunde indirimi kampanyası oluyor...bana çok yakın sürekli gidince farkedilebiliyor...Günaydın kızlar
Dün markete gittim 35 tl harcadım bazılarını almayı unutmuşum bugun yıne gitcem cuma misafir gelcek yufka süt vs almm lzm
Kipa bana hiç uygun gelmıyo
Aynı seyler bimde daha uygun 3-5 sey alıyoruz Kipa'dan 50nin 100ün altında çıkmıyoruz
Kipa'yı 1tl günleri hariç gitmiyorum artık