Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olurmu öyle sey yaw.
Allah bereket versin kankaGünaydınlar
gecen gün bozuk kumparamı saydım 100 tl cıktı. üstüne ekleyip altın alıcam.
bu sefer kagıt parada atıcam kumparaya.
yiğenimin ve annemin dogum günleri yaklaşıyo
ne alsam bilemiyorum artık.
Aiy burasida(ist) cok soguk sizin soguklar buraya geliyo demek.Günaydın Hanımlar,
Ankara'da kar başladı. Bugün tutarsa akşam kızımla kar topu savaşımız var demektir.
Yarın maaşım yatacak. Ödemeleri hesaplıyorum da şirket bütçesi gibi![]()
Bense sok a bakicam yag icin sok biraz ters tarafda diye hic gidip gezmiyorum bi bakim bende markalara fiyatlaraBen ayçiçek yağını, makarnayı, pirinci Şok'tan alıp stok yapıyorum. Sorduğunuz pril tablet de güzeldir, ben şu an pril tablet kullanıyorum memnunum.
Hosgeldin tekrar prangalicam artikin. :)Geldim kız geldim özledim buraları çok...
Sagolasın hep gel.tr_lelli Topiğin hayırlı olsun. Okuyorum zaten hergün. Oldukça faydalı.

Aiyy demeHanımlar,
Dün komşuma uğradım. Evden 15.000 TL'lik altını çalınmış. Güvenlikli sitede oturuyoruz. Altınların çalındığı güne ilişkin bütün kamera kayıtlarını izlemişler. Yabancı giriş yapan kimse yok.
Bizim bloktan biri almış yani. Çocuğu yarım saat parka indirmiş, kapıyı da kitlemeden çekip çıkmış. Zaten kapıda zorlama yokmuş.
Evde altın biriktirme hususuna dikkat edin arkadaşlar
Kapını kitlemeyi alışkanlık haline getir canım. Kredi kartıyla o kadar kolay açılıyor ki çelik kapılar.Aiyy deme
Benimde evde altinim var
Ve bende bazen kilitlemeden cikiyorum.
Altinim var demiyorum ama kimseye yani kimse bilmiyo
Bizim binada da kiracilar var.
Boyle duyunca cok korkuyorum ya
Bankada kasaya koymak istemedim ayrica kasa icin para odemek isime gelmedi.
Koluma zaten takmam korkarim.
Benimkilerde evde yani.
Yatak odasında dolap yok. Bi tane şifonyer var onun içinde gösterişli bi kutudaymış. Yerini bilmese de kolay bulmuştur. Ama kesin tanıdık ki kızın hem kapı kitlemediğini takip etmiş hem de parka indiğini.
Ana oda iyiymişcanım markete gidebiliyorum sadece. onun dışında çarşı gezmemi istemez. tek başıma bırakmaz. hele avm piuuuv