• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

öyle valla zor avm yapamamak. bide ben özellikle tek başıma gezmeyi severim çünkü çok kararsızım alışverişte, yanımdakini sürüklemek istemem. napçan mecbuur.
yanan pastaların altını bıçakla kazıdım üzerlerini dediğin gibi pudra şekeriyle kapladım ehehe :KK76:
aferin sana
benim yeni gelin bir komsum vardı eşi hastalık boyutunda kıskanctı bir tek komsuya gitmesine izin veriyordu
dısarı fırına bile gidemiyordu düşünün
ve ikiside tarih ögretmni atanamamıslar ne diye evlendiyse anlamdım zaten iş yok güç yok neyse:))
kız wc deyken söylemesi ayıp kapı calınca eşi acamamıs
sonra acmıs adama hemen içeri bir hısımla girmiş niye gec actın demiş kadında wc deydm demiş
inanmamıs gitmiş klozetin içi ısalakmı onan bakmıs bunu anlattı birgün içimden ruh hastası dedim ve iletişimimi kestim
böyle saglıksız insanlar basa bela olur hiç işim olmaz
bu kadarıda fazla ama

En son spor botumu diechmandan aldim ama süet tarzi.
Yani acaba derileri nasil olur ?
Dökulürmü denemek lazim sanirim.
Kısa bot bundan
Eki Görüntüle 1919329 gecen sezon 55tl aldim hala giyiyorum hc bisi olmadi sali pazarindan almistim bide
Hatta taba rengide vardi almadigima pisman oldum.

h
Silinmyomu kanka o pahaliymis valla.
cok kirlendi sildim hep ama mutfakta ya ondan kötu oldu baya
banyo ballkon da kucuk mecbur verdım kış gunu napcam baska
neyse uzuuuuun sure vermem tekrar artık

aferin sana
benim yeni gelin bir komsum vardı eşi hastalık boyutunda kıskanctı bir tek komsuya gitmesine izin veriyordu
ve ikiside tarih ögretmni atanamamıslar ne diye evlendiyse anlamdım zaten iş yok güç yok neyse:))
sonra acmıs adama hemen içeri bir hısımla girmiş niye gec actın demiş kadında wc deydm demiş
inanmamıs gitmiş klozetin içi ısalakmı onan bakmıs bunu anlattı birgün içimden ruh hastası dedim ve iletişimimi kestim
bu kadarıda fazla ama
yok artık guvensız evlılık mı olur ya

Pazardan geldim.
Balık 1 kg 10 tl
kestane 1 kg 13 tl (çok iri ve güzeldi )
Karnibahar 2 tl
pırasa 1 kg 1,5 tl
ıspanak 1 kg 1,5 tl
Havuç 1 kg 1,5 tl
Turp 1 kg 1,5 tl
Yeşillik ve marul 2,5 tl
mandalina 2 kg 2 tl
portakal 1 kg 2 tl
muz 1kg 4 tl
domates 1 kg 2 tl olmak üzere toplamda 43.50 tl harcamışım.

Pazardan geldim.
Balık 1 kg 10 tl
Karnibahar 2 tl
pırasa 1 kg 1,5 tl
ıspanak 1 kg 1,5 tl
Havuç 1 kg 1,5 tl
Turp 1 kg 1,5 tl
Yeşillik ve marul 2,5 tl
mandalina 2 kg 2 tl
portakal 1 kg 2 tl
muz 1kg 4 tl
afiyetle yiyin
bende bizim buranın pazarı bir ugrayıp muz alacagım baska ihtiyac yok
akşam yemeginede sulu köfte yapaacagm

aferin sana
bu kadarıda fazla ama
yok artık bu kadarı da yani :oha:

Pazardan geldim.
Balık 1 kg 10 tl
Karnibahar 2 tl
pırasa 1 kg 1,5 tl
ıspanak 1 kg 1,5 tl
Havuç 1 kg 1,5 tl
Turp 1 kg 1,5 tl
Yeşillik ve marul 2,5 tl
mandalina 2 kg 2 tl
portakal 1 kg 2 tl
muz 1kg 4 tl
afiyetle yiyin
bende bizim buranın pazarı bir ugrayıp muz alacagım baska ihtiyac yok
akşam yemeginede sulu köfte yapaacagm

Bugün Şok'ta 17 TL harcadım. 3 TLyide kumbaraya attım.
6 paket makarna,
5 kg un
Kuru maya ve bir tanede cips aldım.

Bugün buzdolabı ile uğraştım desem yeridir.
Yeşillikleri ayıklayıp saklama kabı ile dolaba attım
1 kg ıspanak yıkanıp doğranıp soğanla kavruldu. Soğuyunca buzluğa atıcam.
1 kg pırasayı yıkayıp soteleyip yine buzluğa kaldırdım. Pırasalı börek yaparken hazır oluyor.
Yarım kilo kabağı pişirip dolaba koyduk. Daha sonra yumurta kırılıp yenilecek.

Aksam icin taze fasulye ve bulgur pilavı salata yaptım.

aynı sizin gibiydim kimse benim gibi dayanamaz diyordum düşünün
kızım 14 aylıkken bir iş cıktı tesadüf işe başladım
allahım 2 ay dayandım her cocuk görügümde gözlerim doldu iş cıkış saattini sn lerle sayıyordum psikolojim bozulmustu ve dayanamayıp 2 ay sonra cıktım işten
simdi kızım büyüdü 6 yasında tekrar sahalara döndüm calısıyrm 8 aydır
ama keske kızım küçükken calışsaydım dedim inanın daha rahat küçükken
hiçbişey anlamıyor merak etmeyin rahatca calısın
Tesekkur ederim. Yaşayarak atlaticam . çünkü kendime verdiğim teselliler , eşin arkadaşların sizlerin verdiği teselliler bilmiyorum ama gozyaslarimi engellemiyor. Maddi durumumuz çok sukur aç değiliz ama iyi olsa. Gözüm kapalı yavrumu birakmazdim. Allah saglik versin.. Yarın artık nasıl geçecek ben nasıl olucam. Oğlum nasıl olucak.. Bakalım.. Allah yardımcımız olsun

Sagol cnm
Esimin kartinida ben kullaniyordum zaten yani genelde gıda,giysi,esya alisverisi icin.
Esim bazen arabanin ihtiyaclarini cektirir
Elimin altindaki kartin rahatligi iyi olacak abartmam sanirim lazim olanlarin disina cikmam.
Belki arada sinema +yemek kacamaklarimiz olur oglumla.

Bunu aliskanlik haline getirmem gerek.
Annem var ust katimda ses olsa cikiyo hani yabanci biri olsa,ses duysa hep onun guveni vardi ama korkuyorum boyle duyunca.

Bunu kesinlikl evine giren cikan biri yapmistir.
Altinini ara ara takanlar yada cikarip gosterenler el altinda tutuyolar benimki el altinda degil fakat simdi dedektorle bile buluyolar

Bunun fiyatina bakmak lazim evet.

Artik hırsızlar hep dedektörle giriyorlarmış zaten yaaa. Duyduğumda şaşırmıştım fiyatıda uygun bir aletmiş her hırsızda vardır kesin.

merhaba arkadaşlar bugün şokta 4.70 tl harcadım makarna ve süt aldım
şokta bizim yağ 1.25lt 4lü şekilde toplam 5 litre paket yapmışlar 25.90tl idi ilgilenen olursa bir de evin yağ vardı 5 litre 23.50tlydi ama kullanmadım bu markayı bilmiyorum
bu tür şeylerde acelesi olmayan aralık indirimlerini beklesin güzel indirimler olur herhalde stok bitirme amaçlı

kızlaaa bi ses verin gari :ukala: hiç bi topiği sevmiyorum sizi sevdiğim kadar :KK200:
aralık ayında yılbaşı indirimi adı altında büyük indirimler olur. kıyafet alışverişi için onu beklicim.
abisi haberlerde gördüm altın için indirim çadırı kuruyorlar :KK64: baya indirimli hem de. altında indirim nasıl oluyo ki ilginç

kızlaaa bi ses verin gari :ukala: hiç bi topiği sevmiyorum sizi sevdiğim kadar :KK200:
aralık ayında yılbaşı indirimi adı altında büyük indirimler olur. kıyafet alışverişi için onu beklicim.
abisi haberlerde gördüm altın için indirim çadırı kuruyorlar :KK64: baya indirimli hem de. altında indirim nasıl oluyo ki ilginç
İçimden bir ses latiyya Fox haberi izledi diyor. Fatih Portakal dimi :KK51:

merhaba arkadaşlar bugün şokta 4.70 tl harcadım makarna ve süt aldım
şokta bizim yağ 1.25lt 4lü şekilde toplam 5 litre paket yapmışlar 25.90tl idi ilgilenen olursa bir de evin yağ vardı 5 litre 23.50tlydi ama kullanmadım bu markayı bilmiyorum
bu tür şeylerde acelesi olmayan aralık indirimlerini beklesin güzel indirimler olur herhalde stok bitirme amaçlı
Evin güzel ben alıyorum. O dediğiniz paketler de güzel oluyor ve uygun.

Hanımlar,
Dün komşuma uğradım. Evden 15.000 TL'lik altını çalınmış. Güvenlikli sitede oturuyoruz. Altınların çalındığı güne ilişkin bütün kamera kayıtlarını izlemişler. Yabancı giriş yapan kimse yok.:oha:
Bizim bloktan biri almış yani. Çocuğu yarım saat parka indirmiş, kapıyı da kitlemeden çekip çıkmış. Zaten kapıda zorlama yokmuş.
Evde altın biriktirme hususuna dikkat edin arkadaşlar
tam da altın aldığım gün denir bu şimdi :KK57: çok üzüldüm yazık ya insanlara. annemde kızım bankada kasaya koy evde tutma dedi bütün gün, şimdi bide bunu duyunca :skandal:

Canimmmm ben de çok seviyorum bu topigi ve hepinizi...bu ara çaktırmasam da benim için oldukça gergin bekleyiş var..su ABD ye gönderilen kan testi sonucum cuma çıkacak ve ben cok korkuyorum :( dua edin lütfen bebiste bi sıkıntı olmasın...çok zormus bu süreçler, 4. Ay bitecek ben daha hamileliğime sevinemiyorum :(

Back
X