- 8 Şubat 2016
- 1.689
- 7.685
- 108
Annelik çok zor. Hele ki çalışan bir anne olmak zorunda iseniz. Allah yardımcınız olsun. Oğullarım anasınıfına giderken babamızı kaybetmiştik biz. Bir tarafta isler bir tarafta cocuklar perisan oldum.Onların çıkış sırası ben adliyede oluyordum bazen. Kahroluyordum. Kimse de çocuklar okuldan alınacak biz alalım demedi. İlkokula giderlerken tam öğlen yemegi icin cikis sırasında yağmur yagdiginda ben adliyede ya da şehir dışında isem onların yanında olamadığım her dakika ömrümden ömür gidiyordu. İfade ya da durusma uzun sürüp akşam olup da evde beni beklerken aç aç uyuyup kaldiklarini asla unutamiyorum. Geçiyor ama delip de geçiyor.Tesekkur ederim. Yaşayarak atlaticam . çünkü kendime verdiğim teselliler , eşin arkadaşların sizlerin verdiği teselliler bilmiyorum ama gozyaslarimi engellemiyor. Maddi durumumuz çok sukur aç değiliz ama iyi olsa. Gözüm kapalı yavrumu birakmazdim. Allah saglik versin.. Yarın artık nasıl geçecek ben nasıl olucam. Oğlum nasıl olucak.. Bakalım.. Allah yardımcımız olsun