Kızlar gece gece duygusala bağladım. Ama çok içimden geldi yazmam lazım. Okuyun bir zahmet
Gece yatağa girer girmez ilk işim kim ne yazmış diye buraya bakmak oluyor. İş tasarruf boyutundan çıktı artık benim için
. Eğer yazmamışlarsa acaba neden girmediler bugün. Hasta mı, kaza mı yaptı, öldü mü ki diye düşünüyorum. Ülkemizin yaşadıgı son durumlardan sonra hiç iyi bir şey gelmez oldu aklıma.
Geçen annemede anlattım acaba burdan birinin başına bir şey gelirse nasıl öğrenirim ya da benim başıma gelse onlar öğrenirmiki, şahsen ben öğrensiler isterim dedim ve kızdı tabiki annem
Bu konuşmanın üstünede @kavun kokussu kaza yaptım deyince, yazayım artık dedim.
Yazdıklarim tamamen benim hislerim. Biz burada gerçekten bir aile gibi olduk.
Bir kaç gün önce arkadaş muhabbeti edilmişti ya. Sizin bahsettiğiniz nedenlerden örtü benimde arkadaşlarim yok denecek kadar az. Ilkokul, lise, üniversite derken bir cok arkadasim olmasi lazim. Ama benim görüştüğüm arkadaşlarim sadece 3 tanedir. Ciddi anlamda diğerleri ile merhabalığim bile yok. Annem senelerdir bu durumu çok yadırgar. Bir dügün yapsam çevremde çagıracak arkadaşım yok.
Çunku ben gercekten bana bir seyler katabilecek birilerinin hayatımda yer almasını seviyorum.
Warren Buffet'in tassarrufla ilgili en büyük tavsiyelerinden biride arkadaşlarla ilgiliydi; görüştüğünüz arkadaşlarınız hem maddi hemde manevi olarak sizden yüksek bir statüde olsun ki sizi aşağıya çekmesin diyor.
Bir çoğumuzun arasında o kadar yaş farkı olmasına ragmen. O kadar iyi anlaşıyoruz ki başkasina anlatamadığimiz herseyi paylasabiliyoruz.
Bir çogumuzun dertlerini hem burdan hem ayri ayri konustugumuz özel mesajlardan bildigim için dualarıma bile ekledim sizi. İsmen dua etmeyi sevdigim icin kullanıcı adlarınizla ediyorum arada. Sonrada kendi kendime gülüyorum ama olsun :)
Bu yaşımda bana gerçekten cok sey kattınız teşekkür ederim