• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

iyi akşamlar kızlar bugün para harcama günümmüş, iyi harcadım. kedilerim için ıslak mama 54 lira, çatlak kremi indirimdeydi iki tane 34 lira, kuaföre gittim dayanamadım saçım çok kötü olmuştu kestirdim bir de ondan özel şampuan aldım toplam 117 lira, kumpir yedim 14 lira, tayt çorabı aldım iki tane 20 lira.
yalnız güzel harcamışsın:))

Annem fantom dikeyin ucuna kendi süpürgesinin borusunu takıyor. Anlatabildim mi bilmiyorum. Annemde her şey çabuk kırılır bozulur ama biri şey olmadı.
Ben kayınvalideye fantom almıştım o da borusunu - ne deniyorsa- artık ona/ kırmıştı
Ben fantom kullandım, sonra iyi pahalı dikey alayım dedim, fakir aldım İnan fantom gibi güçlü değil ve hiç kullanmıyorum
Normal elektrik süpürgemi tutuyorum her gün
Fakir dikey öyle bende kullandim hic gzl cekmedi ve bozuldu.
Ya hadi borusu cok pahali diil ama su ust bolmesine giren kablo kismi varya orasi aciliyo ordan kopuyo
Orasinin montaji hic iyi degil.
oooov kaç kişi Philips dedi oh may gad tr_lelli tr_lelli
Ya evet en iyisi o galiba ama maraton iyi diye duydum hep pahalı ya

Dün muzu hakmarda 2.95 e gordum aksam oglumu almaya giderken millet aliyodu uzerimde para yoktu alamadim.
O gune ozelmiydi acaba.
Bugun cikmadim bakmadim.

Selam kızlar
Ben mandaliina
Banlanmışım bende yeni üyelik alayım dedim..
Pazartesi günü trafik kazası geçirdim.. kırıklar, çatlaklar, dikişler.. yüzüm berbat durumda moralim çok bozuk..
devlet hastanelerinden hiç bi fayda yok.. damarlarım yırtılmış kanı durdurmadan yolladılar eve.. paran yoksa öl diyecekler yakında.. Allahtan param vardı da özele gittim, insan muamelesi gösterdiler..
Çok geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış acil şifalar dilerim.

Kızlar gece gece duygusala bağladım. Ama çok içimden geldi yazmam lazım. Okuyun bir zahmet :KK70:

Gece yatağa girer girmez ilk işim kim ne yazmış diye buraya bakmak oluyor. İş tasarruf boyutundan çıktı artık benim için
. Eğer yazmamışlarsa acaba neden girmediler bugün. Hasta mı, kaza mı yaptı, öldü mü ki diye düşünüyorum. Ülkemizin yaşadıgı son durumlardan sonra hiç iyi bir şey gelmez oldu aklıma.

Geçen annemede anlattım acaba burdan birinin başına bir şey gelirse nasıl öğrenirim ya da benim başıma gelse onlar öğrenirmiki, şahsen ben öğrensiler isterim dedim ve kızdı tabiki annem :KK48:

Bu konuşmanın üstünede @kavun kokussu kaza yaptım deyince, yazayım artık dedim.

Yazdıklarim tamamen benim hislerim. Biz burada gerçekten bir aile gibi olduk.
Bir kaç gün önce arkadaş muhabbeti edilmişti ya. Sizin bahsettiğiniz nedenlerden örtü benimde arkadaşlarim yok denecek kadar az. Ilkokul, lise, üniversite derken bir cok arkadasim olmasi lazim. Ama benim görüştüğüm arkadaşlarim sadece 3 tanedir. Ciddi anlamda diğerleri ile merhabalığim bile yok. Annem senelerdir bu durumu çok yadırgar. Bir dügün yapsam çevremde çagıracak arkadaşım yok.

Çunku ben gercekten bana bir seyler katabilecek birilerinin hayatımda yer almasını seviyorum.

Warren Buffet'in tassarrufla ilgili en büyük tavsiyelerinden biride arkadaşlarla ilgiliydi; görüştüğünüz arkadaşlarınız hem maddi hemde manevi olarak sizden yüksek bir statüde olsun ki sizi aşağıya çekmesin diyor.
Bir çoğumuzun arasında o kadar yaş farkı olmasına ragmen. O kadar iyi anlaşıyoruz ki başkasina anlatamadığimiz herseyi paylasabiliyoruz.

Bir çogumuzun dertlerini hem burdan hem ayri ayri konustugumuz özel mesajlardan bildigim için dualarıma bile ekledim sizi. İsmen dua etmeyi sevdigim icin kullanıcı adlarınizla ediyorum arada. Sonrada kendi kendime gülüyorum ama olsun :)

Bu yaşımda bana gerçekten cok sey kattınız teşekkür ederim :oops:

Kızlar gece gece duygusala bağladım. Ama çok içimden geldi yazmam lazım. Okuyun bir zahmet :KK70:

Gece yatağa girer girmez ilk işim kim ne yazmış diye buraya bakmak oluyor. İş tasarruf boyutundan çıktı artık benim için
. Eğer yazmamışlarsa acaba neden girmediler bugün. Hasta mı, kaza mı yaptı, öldü mü ki diye düşünüyorum. Ülkemizin yaşadıgı son durumlardan sonra hiç iyi bir şey gelmez oldu aklıma.

Geçen annemede anlattım acaba burdan birinin başına bir şey gelirse nasıl öğrenirim ya da benim başıma gelse onlar öğrenirmiki, şahsen ben öğrensiler isterim dedim ve kızdı tabiki annem :KK48:

Bir kaç gün önce arkadaş muhabbeti edilmişti ya. Sizin bahsettiğiniz nedenlerden örtü benimde arkadaşlarim yok denecek kadar az. Ilkokul, lise, üniversite derken bir cok arkadasim olmasi lazim. Ama benim görüştüğüm arkadaşlarim sadece 3 tanedir. Ciddi anlamda diğerleri ile merhabalığim bile yok. Annem senelerdir bu durumu çok yadırgar. Bir dügün yapsam çevremde çagıracak arkadaşım yok.

Çunku ben gercekten bana bir seyler katabilecek birilerinin hayatımda yer almasını seviyorum.

Warren Buffet'in tassarrufla ilgili en büyük tavsiyelerinden biride arkadaşlarla ilgiliydi; görüştüğünüz arkadaşlarınız hem maddi hemde manevi olarak sizden yüksek bir statüde olsun ki sizi aşağıya çekmesin diyor.
Bir çoğumuzun arasında o kadar yaş farkı olmasına ragmen. O kadar iyi anlaşıyoruz ki başkasina anlatamadığimiz herseyi paylasabiliyoruz.

Bir çogumuzun dertlerini hem burdan hem ayri ayri konustugumuz özel mesajlardan bildigim için dualarıma bile ekledim sizi. İsmen dua etmeyi sevdigim icin kullanıcı adlarınizla ediyorum arada. Sonrada kendi kendime gülüyorum ama olsun :)

:KK68:

Can'ım aynı duyguları ben de yaşıyorum zaman zaman....seni çok iyi anlayabiliyorum o yüzden :)
Reeldeki arkadaşlardan çok sevdiğim arkadaşlar var burada... bir yudum mutluluk un nickinin görünce bile mutlu oluyorum mesela :) sonra eylül Sena, the black, sizler ( tek tek isim yazmak zor geldi Tekden :) )

Bugün bi arkadaşı ziyarete geçtik Anadolu yakasına,az önce döndük... o kadar güzel ve yoğun kar yağıyordu ki, köprü tam kartpostallıktı... ;)

Harcamalar da, en az hava kadar güzel olmasa da soğuktu :)

Kar lastikleri 2.000, pasta ve çocuklara hediye 200, hakiki zeytinyağı,( 10 Lt)pekmez, pul biber, ve organik bir kaç şey daha 700 gibi (hediyelik de aldık) derken bi 3.000 gitti akşam akşam... :)

Uzun zaman sonra bugün akşama doğru 127.5 tl den yüklü miktarda altın aldım, inşallah pişman olmam... :)

Mandalina, kavun kokusu çok geçmiş olsun canım, Yen'i gördüm... umarım bir an önce tamamen düzelir... Rabbim beterinden korusun...

benim için de öyle, gerçek hayatta olmayan arkadaşlıklar var burada. sinirlendiğimde, mutlu olduğumda, yada bir fikrim olduğunda hep buraya yazmak istiyorum. hatta fazla fazla içimi döktüğüm de oluyor kahrımı çektiniz sağolun tekrar:) herkesi de çok seviyorum. herkes ayrı bir renk.

düğünün olsun gelecem söz:))

Canlar gunaydin....dün hayatımın neredeyse en zor gününü atlattim :( ölümlerden döndüm resmn..sabaha karşı yoğun bi karın ağrısı,bulanti ve ateşle hastaneye koştuk gittik, acil Dr baktı ve bebeğin kalp atışları duyulmadı..sonra hemen doktorum geldi kontroller vs derken maalesef bebegimizin kalp atışları sonlanmış :( hemen doğum servisine yatırıldım..17 haftalık olduğu için Dr kesinlikle ameliyat yapamayız suni sancı ile doğum olacak..bir suru ilaç verdiler ve başlandı sancı beklenmeye...3 kez ameliyathaneye alinmanacragmen bi turlu gerçekleşmedi doğum :( :( ağrı,sizi,ustune moralman yikilmislik perişan olduk eşim ve annemle...akşam 22.00 civariydi doğum gerçekleşti..hemen ameliyata alındim, içeride kalan plesanta vs ameliyat ile alındı... inanılmaz bir gündü..tarif etmemin imkanı yok yaşadığım üzüntü ve acıyı :( su an hastaneden yazıyorum bugün cikacam sanırım ...melegimizi cennetine uğurlamak durumunda kaldık keşke her şey başka türlü olsaydı..yaşananlar cehennem gibiydi ...tahammülu çok zor :( :( Rabbim sabır, sağlık versin.. latiyya latiyya merak etmissin, Allah razı olsun tatlim :( :(

Canlar gunaydin....dün hayatımın neredeyse en zor gününü atlattim :KK43: ölümlerden döndüm resmn..sabaha karşı yoğun bi karın ağrısı,bulanti ve ateşle hastaneye koştuk gittik, acil Dr baktı ve bebeğin kalp atışları duyulmadı..sonra hemen doktorum geldi kontroller vs derken maalesef bebegimizin kalp atışları sonlanmış :KK43: hemen doğum servisine yatırıldım..17 haftalık olduğu için Dr kesinlikle ameliyat yapamayız suni sancı ile doğum olacak..bir suru ilaç verdiler ve başlandı sancı beklenmeye...3 kez ameliyathaneye alinmanacragmen bi turlu gerçekleşmedi doğum :KK43: :KK43: ağrı,sizi,ustune moralman yikilmislik perişan olduk eşim ve annemle...akşam 22.00 civariydi doğum gerçekleşti..hemen ameliyata alındim, içeride kalan plesanta vs ameliyat ile alındı... inanılmaz bir gündü..tarif etmemin imkanı yok yaşadığım üzüntü ve acıyı :KK43: su an hastaneden yazıyorum bugün cikacam sanırım ...melegimizi cennetine uğurlamak durumunda kaldık keşke her şey başka türlü olsaydı..yaşananlar cehennem gibiydi ...tahammülu çok zor :KK43: :KK43: Rabbim sabır, sağlık versin.. latiyya latiyya merak etmissin, Allah razı olsun tatlim :KK43: :KK43:
ayyy canım yaa çok geçmiş olsun
biliyorum bu acıyı bende 7 haftalıkken kalp atımı durdugu için bebeğim alındı
o operasyona giderken ki üzüntü keder çok kötü bişey 5 dk yattım uyandım hersey bitmişti
hamileydim o duygularım elimden alınmıstı sanki
çokkk üzgün perişan halde eve döndük
benim kızım var bu bizim ikinci bebkti
kızım o kadr istiyorduki kardes ona hastalandı dedik bebğimiz:KK61::KK61:
çok canım yanmıstı
sonra öteki gün oldu yine ayaga kalktım kızımı okuluna göderdim
hayat devam etti eşim ve kızım için
seninde eşin için hayat devam edecek kendini bırakma sakın
kalp atısını duydugumda nasıl agladım doktor ilk bebginizmi dedi hıckırdım resmne
cıktım karnımı seve seve yavrum dedim:KK61::KK61: burnum sızladı resmen iş yerindeyim göz yaslarım döküldü sua an
AMA ama hayat devam edecek unutma güçlü ol sen güçlüsün.
sen zaten anne oldun yavrunu kucagına alamasanda o senin sefaatçin bekleyecek seni annesi
her bebeğin annesini beklediği gibi

Back
X