• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Afiyet olsun
Bereketli olsun
Dün akşam bende anneme gittim
Akşam yemeği yedik
Eve giderken de 10 tane köy yumurtası
Bahçe ıspanağı yıkanmış ve haşlanmış
Organik elma
Portakal falan verdi sağolsun
Allah başımızdan eksik etmesin
Saolasın cnm
Sİzinde bereketli olsunn
Valla anneler olmasa zaten naparızz
Aminnn:dua:

Dün aksam Tlc de bi programa denk geldim.Ayak üstü izledim.
Bu Haribo jelibonların yapılışı.Esim cok sever.O bile bu yenir mi ya dedi:KK43:En son üzerine parlasın diye balmumu sürüyorlarmış düşünün:KK43:
Dedim evde var balmumu eriteyim istrsen:KK70:
Hiç sevmiyorum jelibon tarzı aburcuburu..ama oğlum bayılıyor malesef..

gelincik8989 gelincik8989 çok geçmiş olsun
Kuzenim de aynı ameliyatı oldu
Çok şükür bir sıkıntısı kalmadı gayet sağlıklı
İyileşme süresince bol dereotu ve kelle paça işkembe gibi çorbaları tüketti
Ya netten yorum okudukça içimiz karardı yok ameliyattan sonra bacak kırıldı kesildi iltihap kaptı gibi yorumlar korkuttu sizindemi iyi huylu tümör alındı dr çok önemli diyorlar iyi temizlenmesi için hangi hastanede oldu acaba kuzeniniz bilgi verirseniz sevinirim gerçekten

Ya netten yorum okudukça içimiz karardı yok ameliyattan sonra bacak kırıldı kesildi iltihap kaptı gibi yorumlar korkuttu sizindemi iyi huylu tümör alındı dr çok önemli diyorlar iyi temizlenmesi için hangi hastanede oldu acaba kuzeniniz bilgi verirseniz sevinirim gerçekten
ortapedi dr. mu bakiyor
doktor onerebilirim.
Kötuyu dusunmeyin sakin.
Rabbim yardimciniz olsun

Dün aksam Tlc de bi programa denk geldim.Ayak üstü izledim.
Bu Haribo jelibonların yapılışı.Esim cok sever.O bile bu yenir mi ya dedi:KK43:En son üzerine parlasın diye balmumu sürüyorlarmış düşünün:KK43:
Dedim evde var balmumu eriteyim istrsen:KK70:
aynı programı dmaxta sabah ızledm canım dıger bolumleri de cok gzel tavsıye ederım ıse gıderken her sabah ızlıyoruz programın adı how do they do it.
sabah jelıbonları ızlerken yamuk yumuk sekılsız olanları bi gorevlı ayırıyo ama cıplak elle:stop: benım de o dıkkatımı cektı.

Canım açıkcası dr adını bilmiyorum
İyi huylu çıkmıştı çok şükür
Ben internete sağlık ile ilgili konularda pek güvenmiyor ve bakmıyorum
Grip oldum yazsan adama kansere kadar gider diye yorum çıkabiliyor

aynı programı dmaxta sabah ızledm canım dıger bolumleri de cok gzel tavsıye ederım ıse gıderken her sabah ızlıyoruz programın adı how do they do it.
sabah jelıbonları ızlerken yamuk yumuk sekılsız olanları bi gorevlı ayırıyo ama cıplak elle:stop: benım de o dıkkatımı cektı.
Ben zaten seker tüketmeyen biriyim cok fazla ama gördükçe gerçekten ne yiyorz diyorm.
Gecen bi pembe seker yaptılar ici çikolata dolgulu o sker o hale gelene kadr ne işlemlerden geçti.Ben evde pekmezi ısıtmıyorm kansorejene döner diye.Bunlar neler yapıo.
Aynen.Bide o makinaalar nasıl temizleniyor.40 alandan geçiyor,boruların içinden geçiyor.Esim Avrupada bukadr hijyenikse,bizde kim bilir nasıldır diyor:(

Hiç sevmiyorum jelibon tarzı aburcuburu..ama oğlum bayılıyor malesef..
Çocuklara maalesef engel olunamıyor.Sen vermesen büyükler 1 poşet aburcuburu dayıyor önüne.
Ben kardeşime pestili kes ayıcıklı sekillerle demiştim.Jelibon diye yedirmiştik :)Artık yer mi?bilemiyorm 4 yasında oldu.

Çocuklara maalesef engel olunamıyor.Sen vermesen büyükler 1 poşet aburcuburu dayıyor önüne.
Ben kardeşime pestili kes ayıcıklı sekillerle demiştim.Jelibon diye yedirmiştik :)Artık yer mi?bilemiyorm 4 yasında oldu.
Jelibonu esimde ben de cok severim.
Tabiki oglumda.
Almiyoruz yani senede 2-3defa belki.
o da boyle uzun yola gidiyorken benzincilerde elim hep jelibona gider öyle aliriz..
Abur cubur oglum seviyor ama okulda almiyor
Eve de ben secili aliyorum.
Misal cubuk kraker, cizi, pötübör bisk gibi.
Tabiki bunlarda sagliksiz.
ama ne bilim sacma sapan seyler seyler satiyorlar cocuklar bisi saniyor.
cips bile aldirmiyorum.
Alsak yiyoruz en iyisi almamak eve sokmamak.
cekirdek alir gelir esim..

ayy yedigimiz neler neler icerik olarak hic temiz degiller.

kanserler niye artiyor hep bu sebeplerden.

Jelibonu esimde ben de cok severim.
Tabiki oglumda.
Almiyoruz yani senede 2-3defa belki.
o da boyle uzun yola gidiyorken benzincilerde elim hep jelibona gider öyle aliriz..
Abur cubur oglum seviyor ama okulda almiyor
Eve de ben secili aliyorum.
Misal cubuk kraker, cizi, pötübör bisk gibi.
Tabiki bunlarda sagliksiz.
ama ne bilim sacma sapan seyler seyler satiyorlar cocuklar bisi saniyor.
cips bile aldirmiyorum.
Alsak yiyoruz en iyisi almamak eve sokmamak.
cekirdek alir gelir esim..

ayy yedigimiz neler neler icerik olarak hic temiz degiller.

kanserler niye artiyor hep bu sebeplerden.
aşırı takıntılı olunmasına karsıyım ben.Patronlar bizim aşırı sağlıklı beslenir.Dogumgıununde çocuk pasta yemesin diye kuruyemiş tabağına mum dikip üfletmişlerdi:D
Cagla sikeldi sanırım.Ayda 1 aburcubur gunumuz var,onun haricinde yenmez demişti.
İllaki yiyeceğiz.Kontrollü olmasonda fayda var.Cips almıyorm ama evde mısr patlatıyorm mesela.En azından kendimce paketli ürün değil,koruyucu yok.Mısırlar köyden diyorm.:)
Dün dü sanırım esra Ceyhan instada sağlıklı çikolata yapyırm dedi.Fındık fıstık bi dünya sey kattı.Üzerine eritilmiş bitter döktü.E ye o bitteri rahatla dimi:D Ne uğraşıyorsun:D

Hava ne soğudu öyle.
öglen oğlumu okuldan aldım.
3 dersleri bosmus yollamiyorlar eve.
Izin belgesi aldim.
yagmur basladi islandik azıcık.
Bugün tamamen saldım.
Bir zamanlar cukurovayı bitircem 8.bölüme geldim.

Şu evide supureydim.
Biktim hergun supurmekden ama ama aksam mutfagi odaya tasiyor benim fareler.
cekirdek citledik dün.
kuruyemisde yediler.
supurmem gerek.

Hava ne soğudu öyle.
öglen oğlumu okuldan aldım.
3 dersleri bosmus yollamiyorlar eve.
Izin belgesi aldim.
yagmur basladi islandik azıcık.
Bugün tamamen saldım.
Bir zamanlar cukurovayı bitircem 8.bölüme geldim.

Şu evide supureydim.
Biktim hergun supurmekden ama ama aksam mutfagi odaya tasiyor benim fareler.
cekirdek citledik dün.
kuruyemisde yediler.
supurmem gerek.
persembe yeni bölüm var lellicim ben de cok sevıyorum eski türk filmi tadında, devamını hep bılıyosun ama ızlemesi keyıflı bı dızı kadrosu guzel

persembe yeni bölüm var lellicim ben de cok sevıyorum eski türk filmi tadında, devamını hep bılıyosun ama ızlemesi keyıflı bı dızı kadrosu guzel
ben gec gordum diziyi canim.
simdi netten izleyip yetisiyorum yenj bolume.
Gercekden guzelmis.
pek öyle izledigim dizi yok gunduz diyanet tv aciyorum aksamsa esim izliyor benim sevdiklerim denk gelince izliyorum bende.
Ama bu sardi merakla izledim.

ben gec gordum diziyi canim.
simdi netten izleyip yetisiyorum yenj bolume.
Gercekden guzelmis.
pek öyle izledigim dizi yok gunduz diyanet tv aciyorum aksamsa esim izliyor benim sevdiklerim denk gelince izliyorum bende.
Ama bu sardi merakla izledim.

ay bende bayılıyorum
perşembe gelmiyor resmen

Dün eşim 2 paket içli köfe almış
25 tane bir paket toplam 50 tane
bende akşam 6 tane haşladım karışık kızartma ile yedi

bugünde pazar yaptıgım barbunya pilavı yersek çarşamaba allah kerim :)

yemek işi beni çok geriyor, akşam en erken 6:30 da evdeyim baze 6,45 -7 bile oluyor
işin durumuna göre ama çoğunlukla 6.30
işten yorgun gelince koşturmaca bitmiyor.
ne yapacağımı şaşırıyorum.

kasım ayınıda hayırlısı ile devirirsek iyi olacak :)
birkim zamanı gelsin istiyorum .

kızlar bu araada agzım komple aft oldu
ne yiyebiliyorum ne içebiliyorum
bir salgın varmış duydunuz mu onu sormak istedim
canım çok acıyor
alerjim var antibiyotik içemiyorum:(
kara dut sürüyorum, kenasort sürüyorum ama fena :(

Back
X