• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Günaydın ahali..
Bu aksam esim yok calistiklari tershanenin yemegi varmis.
Onun gelmesi 12yi bulur.
Bugün yaluğuz takılırız oğluşla.
öglen pazara cikicam.
Ordanda markete liste uzun bakalım nekadar tutacak.

yemek yapmam .
Ben kendime sebze alicam oğlum icinde annemden otlanırız.
Dün aksam torununa kebap getirdi anneannemiz.
Böyle tabak yapmis yanina sogani tursusu len dedim bize böyle sunum yapmamissindir.
Torunuma diyor.

Bugündemi salsam söyle hazir esimde geç gelecek :)
Salma haftası ilan ettim bu haftayı
Anne ile yakın oturmanın faydaları
Keşke bende annemle yakın otursaydım
Aramızda arabayla 30 dk var ama yakınlık gibisi yok

Anne ile yakın oturmanın faydaları
Keşke bende annemle yakın otursaydım
Aramızda arabayla 30 dk var ama yakınlık gibisi yok
ayy kesinlikle.
Annem resmen şey "yetiş bacım"
"ilkyardim" falan.
Daha onceki evimle burasi yuruyerek 20-25dk falandı.
Cok sık geliyordum.
Ama bu seferde oglum eve gitmek istemiyordu alisiyordu buraya.

Hiçç:)
Yanmaz tabisi:)
Bende senden alıştım(annemi de alıştırdım:) )biliyor musun.Önceden fırını açar bir çeşit yapardım artık peşine başka birşey daha yapıyorum. İyi oluyor öyle:)
Kızlar sizin bu dediğiniz aklımdan hiç çıkmıyor ancak fırın yemeği yaparsam ardından Ne yapayım diye düşünmek zorunda kalıyorum Siz Genelde ne yapıyorsunuz ki ben bir yemek yapsam 2 gün yeniliyor kek poğaça da eşim 1 2 dilim yiyi Fazla yemiyo

MArket işleri çetrefilli
Aynı ürün aynı marka aynı gramajda bile ürünler arasında 10 lira farklar olabiliyor

Kızlar sizin bu dediğiniz aklımdan hiç çıkmıyor ancak fırın yemeği yaparsam ardından Ne yapayım diye düşünmek zorunda kalıyorum Siz Genelde ne yapıyorsunuz ki ben bir yemek yapsam 2 gün yeniliyor kek poğaça da eşim 1 2 dilim yiyi Fazla yemiyo
bizdede yenmiyor kek poğaça börek seviyor eşim kızlar yemiyor kurabiye seviyorsanız onun pişme süreside kısa onu yapabilirsin

canim acma falan yapabilirsin at buzluga 4-5er tane cikarirsin.

MArket işleri çetrefilli
Aynı ürün aynı marka aynı gramajda bile ürünler arasında 10 lira farklar olabiliyor
Kesinlikle öyle ben detayli bir cok urun inceleyemedim.
Ama gözume onlar takıldı aldiklarimdan.

Hatta pazarda su közmatik denen tavayi sordum 10tl dedi almadim.
a101 de aynisi 4.95 idi.
Burada kizlar soylemisti bakim bi dedim sansima varmış.

Ben kurabiyenin ayarını hiç tutturamiyorum tariften mı başka bireyden mı bilmiyorum ama güzel olmuyo tas gibi oluyor
icine kattiklarindandir.
tabi az pisirmekde önemli.
cok kizarmadan alacaksin
ben hep onceden isitilmis 180° firinda 15dk kadar pisiririm(tabi kontrollu)
margarin oda sicakliginda olmali.
ayrica margarin, siviyag, undan haric 1- 2 corba kasigi kadar katilan nisasta her daim agizda dagilan bir kurabiye kivami verir.

Canım buzlukta yer kalmadi sebin açmanı da kaydetmiştim telefon sifirlaninca o da gitti
Yapıp misafir mı cagirsam napsam
Benimde doluyor yer acilinca hemen yapip koyuyorum.
2 tarif var deneyip tam not aldi herkesden
dur atim sana bunlari dene

Selamlar

Bende bu gün fırında türlü yapicam arkasına da hemen kek koyucam yarısıni dilimleyip buzluğa aticam yarısında yeriz büyük ihtimal

Poaca yapınca 3 tepsi poaca çıkıyor tarifimden birini o gün yiyoruz komşulara veriyorum falan kalanını da hemen dondurucuya kaldırıyorum lazım oldukça çıkarıyorum iyi oluyor

Kart kesildi bu gün çok şükür eşim hafta sonu bir kilo kıyma alicam mantı yapicam inşallah dondurucu için birer beze koyuyorum çıkartıp başla sos yap ohhh miss yine maaş alınca bir kilo daha kıyma alıp köfte yuvarlicam sulu köfte için hazırda dursun kışın zor gecicek bize belli oldu

icine kattiklarindandir.
tabi az pisirmekde önemli.
cok kizarmadan alacaksin
ben hep onceden isitilmis 180° firinda 15dk kadar pisiririm(tabi kontrollu)
margarin oda sicakliginda olmali.
ayrica margarin, siviyag, undan haric 1- 2 corba kasigi kadar katilan nisasta her daim agizda dagilan bir kurabiye kivami verir.
Tamam canım bunu dikkate alicam
Selamlar

Bende bu gün fırında türlü yapicam arkasına da hemen kek koyucam yarısıni dilimleyip buzluğa aticam yarısında yeriz büyük ihtimal

Poaca yapınca 3 tepsi poaca çıkıyor tarifimden birini o gün yiyoruz komşulara veriyorum falan kalanını da hemen dondurucuya kaldırıyorum lazım oldukça çıkarıyorum iyi oluyor

Kart kesildi bu gün çok şükür eşim hafta sonu bir kilo kıyma alicam mantı yapicam inşallah dondurucu için birer beze koyuyorum çıkartıp başla sos yap ohhh miss yine maaş alınca bir kilo daha kıyma alıp köfte yuvarlicam sulu köfte için hazırda dursun kışın zor gecicek bize belli oldu
eline saaglik canim

Mantı işine falan mı gitsem ne yapsam bilemedim bı tanıdığım evde yapıp satıyor baya da alıcısı var kilosunu 35 TL den yapıyor bı alan 10 kilo alıyor aklımda deli sorular

Mantı işine falan mı gitsem ne yapsam bilemedim bı tanıdığım evde yapıp satıyor baya da alıcısı var kilosunu 35 TL den yapıyor bı alan 10 kilo alıyor aklımda deli sorular
Aslında bu hazır yemek hazır seyler isine girismek lazim.
peynirci babadan pismis sarma alanlar vardi.
Ufacik kutu 12tl yaziyordu.
icinde toplasan 15tane var.

Aslinda calisanlarin oldugu site tarzi yerlerden cok alanlar oluyor.
manti, sarma, boyle pratik acma, kek falan.
şu bahcesi olupda salca , domates sos, tursu, tarhana yapanlara ozeniyorum.
takip ettigim bi sayfa var evet yorucu ama kendi mahsulu parasida iyi.
Kadin bir cok sey icin cok az kaldi diyordu.
bazisi bitmis bile.

Aslında bu hazır yemek hazır seyler isine girismek lazim.
peynirci babadan pismis sarma alanlar vardi.
Ufacik kutu 12tl yaziyordu.
icinde toplasan 15tane var.

Aslinda calisanlarin oldugu site tarzi yerlerden cok alanlar oluyor.
manti, sarma, boyle pratik acma, kek falan.
şu bahcesi olupda salca , domates sos, tursu, tarhana yapanlara ozeniyorum.
takip ettigim bi sayfa var evet yorucu ama kendi mahsulu parasida iyi.
Kadin bir cok sey icin cok az kaldi diyordu.
bazisi bitmis bile.
Tek hayalim aslında üretken olmak imkan olsa her şeyi yetiştirir satarım sebos mu yoksa dediğiniz kişi ne güzel girişimci yaşında genç

Ya o fiyata siz ben almayiz ama bazı çalışanlar alıyor mecburen yetiştirmesi yerde vallahi tanıdığım 10 kilo mantıyı 1,5 günde yapıyor nerdeyse 400 TL alıyor ama çok zor zahmetli bir iş sevmek lazım o zaman yapılır aslında

İnşallah bir an evvel hayalim gerçek olur cokk aminnn

Tek hayalim aslında üretken olmak imkan olsa her şeyi yetiştirir satarım sebos mu yoksa dediğiniz kişi ne güzel girişimci yaşında genç

Ya o fiyata siz ben almayiz ama bazı çalışanlar alıyor mecburen yetiştirmesi yerde vallahi tanıdığım 10 kilo mantıyı 1,5 günde yapıyor nerdeyse 400 TL alıyor ama çok zor zahmetli bir iş sevmek lazım o zaman yapılır aslında

İnşallah bir an evvel hayalim gerçek olur cokk aminnn
ben tek basima yapamam sanirim cunki cabuk sıkılıyorum
kurutulmusgıda sayfasi benim dedigim.

Back
X