• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Üşüdüm ya hava ne soğuk.:KK12:

Annemle biraz gezelim dedik.Avm ye gittik birşey almadım yalnız kısa bot baktım ama içime sinmedi.

Gratisten pudra aldım 20 lira.Makrodan sıvıyağ çay aldık 59 lira.Aslinda rimel eyeliner filan da alcaktim ama indirimi bekleyim bakalım:)

Elektrik faturamız gelmiş 91.60 lira.Alıştık artık düşük gelse şaşırırım ki:KK70:

merhaba kızlar... cumalarınız mubarek olsun:KK200:
bayılıyorum size ya... Hoppa sizi okuyunca komşu gününe gitmiş gibi oluyorum bejciler pembikler:KK73:
bir ara diğerlerinin hepsini bırakıp buraya mı transfer olsam ki... yetişemiyorum her yere:confused:

Annemle biraz gezelim dedik.Avm ye gittik birşey almadım yalnız kısa bot baktım ama içime sinmedi.

Gratisten pudra aldım 20 lira.Makrodan sıvıyağ çay aldık 59 lira.Aslinda rimel eyeliner filan da alcaktim ama indirimi bekleyim bakalım:)

Elektrik faturamız gelmiş 91.60 lira.Alıştık artık düşük gelse şaşırırım ki:KK70:
ya bugun hic ısınamadım gitti.
yukselttim kombinin derecesini artik kol gibi bir faturaya merhaba diyorum burdan

yukselttim kombinin derecesini artik kol gibi bir faturaya merhaba diyorum burdan
Bende yukselttim valla.
Ayaklarım ısınmıyor ya normal çorap var bir patik çorap daha giydim.Yeni yeni ısınıyorum:)
Benim narin pşşikolojimi çok bozuyor bu doğalgaz faturası:)))

Bende yukselttim valla.
Ayaklarım ısınmıyor ya normal çorap var bir patik çorap daha giydim.Yeni yeni ısınıyorum:)
Benim narin pşşikolojimi çok bozuyor bu doğalgaz faturası:)))
Ben kalin hırka giydim.
terliksiz hic gezemem.
Ama oglum diyorki anne soguk degil sen usuyorsun diyor bana.
basbayağı soğuk işte yaw.
Kar yagan yerlerin sogugu buralara geliyor

Ben kalin hırka giydim.
terliksiz hic gezemem.
Ama oglum diyorki anne soguk degil sen usuyorsun diyor bana.
basbayağı soğuk işte yaw.
Kar yagan yerlerin sogugu buralara geliyor
Bende anneme soruyorum yoo üşümüyorum diyor.
Soğuk soğuk gerçekten. Onlar üşümüyor ne güzel ama biz donuyoruz :)

mutfagım kırmızı siyah ağırlıklı oturma odasında öyle salon krem kahve berjerler lila çiçekli yatakodasına açık kahve beyaz çocukların odasına pembe hepsi ayrı telden çalıyor uyum sıfır eşimin sayesinde zıt renkler güzel olur dedi kahve siyahla güzel olurmuş değişik bende iyi öyle olsun nasılsa ilerde değiştiririm demiştim alırken :)
Siyah koltuk istiyorm bende:)
Değiştirilmiyor ya,yalan onlar:)6 sene oldu ev değiştirince anca değişir artık..

Soğuk soğuk
Elektrk artık artar,kombiler yanıyo ya:(

Zalimm zaman değil kocalar:KK70:
Ne gerek var derler hemen:KK70:
Kız ben tasinabilsem degistircez o da hevesli.
yatak odasini degismek istiyorum.
Hatta koltuklar yeni sayilir bunlari kullanirim diyorum.
Eskit iste örtme napcan göturup diyor.
o konuda karismaz ya Simdi mubarek gun hakkini yemim.

Ben gittim 5-6 sene onceydi masa aldim eve mutfak masasi.
Adam hic iyi yapmissin dedi gecti.

Fiyatlara bakiyorum esyalarin hani evi vermeye ikna edersek babami yatak odasi, yemek masasi ve tv masasi alicam.
koltuklarda degisir ozaman.
buzdolabinida yenilerim
hali tül zaten Allahin emri onlari ucuza hallederim diye hesap yapiyorum.

yatak odasi begeniyorum netten falan.
Hayaldemi kurmayalim dimi.

İstanbul buz yeminle bizim memlekete kar yağışı herkes kar manzarası resmi atıyor kış kendini gösterdi iyice bu sene soğuk gecicek belli geçen yıl pek kış olmamıştı

Kız ben tasinabilsem degistircez o da hevesli.
yatak odasini degismek istiyorum.
Hatta koltuklar yeni sayilir bunlari kullanirim diyorum.
Eskit iste örtme napcan göturup diyor.
o konuda karismaz ya Simdi mubarek gun hakkini yemim.

Ben gittim 5-6 sene onceydi masa aldim eve mutfak masasi.
Adam hic iyi yapmissin dedi gecti.
Ay negüzell
Bizimki biz oturmadık üzerimde aksamdan aksama diyo:(5 senelik koltukları misafir koltuğu yaparmış salondaki:)
Kendimize bi L köse alırız salona diyo:bicak:Hee dedim oldu.Evi değiştirince köye gitcek onlar direk dedim:D
Yeme yeme adamın hakkını:)

Fiyatlara bakiyorum esyalarin hani evi vermeye ikna edersek babami yatak odasi, yemek masasi ve tv masasi alicam.
koltuklarda degisir ozaman.
buzdolabinida yenilerim
hali tül zaten Allahin emri onlari ucuza hallederim diye hesap yapiyorum.

yatak odasi begeniyorum netten falan.
Hayaldemi kurmayalim dimi.
Benimde ilk isim Pirinç yatak almak:)Yatak odasına

Ay negüzell
Bizimki biz oturmadık üzerimde aksamdan aksama diyo:KK43:5 senelik koltukları misafir koltuğu yaparmış salondaki:)
Kendimize bi L köse alırız salona diyo:bicak:Hee dedim oldu.Evi değiştirince köye gitcek onlar direk dedim:KK70:
Yeme yeme adamın hakkını:)
Kuzu benim sebeplerimde var ama.
y.odami annem aldi( evlendigimde aldigim iyi cikmadi dolap kapaklari indi asagi karyola idi kirildi buraya getiremedim attik) o donem esim bostaydi bazam vardi orda kirilinca almistik.
dolap ve cekmece lazimdi burasi kucuk parcalara gerek yoktu.
annem aldi dolap ve cekmeceyi bazada var diye oldurduk iste.
tam takim degil yani.
annem odeyeceginden yine cok iyi bisi almak istemedim.
Ama country yatak odalarinda gozum var.
en sevmedigim koltuk takimi chesterlar hic sevemedim.

bir de renkli koltuk sevmem.

eltimin kizi chester almis 2 3luler pembe 2 tekliler mint yesili.
oda cocuk odaai gibi.
sıkılacaksin bu renklerden zamanla dedim.
sıkılmış bile.

yenge keske ozaman gorusuyor olsaydik fikir verseydin bana diyor.
Birlikde bakardik diyor.

zamane gencleri iste :D

Selamlar

Oğlanla bir dışarı çıktık donduk geldik yeminle markete gitmiştik oğlanı market arabasına oturttum yoksa kaçıp gidiyor yanimdan tam kaldırırken ayağı sıkıştı çıkaramadım elimde doluydu sağolsunlar yardım ettiler bu ara huy değiştirdi çok hircinlasti ki çok sakin bı çocuktu gelene kadar ağladı çok sabrımı zorluyor kizmamak için başka odaya gidip sakinleşip geliyorum gerçekten çok zorlanıyorum gece uyumuyor yemek yemiyor inşallah geçici bir dönemdir

Marketten bez aldım oğlana 19 TL ye sonra seyhanlar marketten salamura yaprak aldım 5 liralık Pirinc aldım bir kilo kadar hepsi 35 TL gibi tuttu
Yaprağı sardım çok güzelmiş incecik efil efil bi yaprakti sonra buzlukta haşlanmış lahanam vardı onuda cikardimsard içim artti yine buzlukta dolmalık biber çıkardım doldurdum artık iki gün dolma yeriz hiç olmazsa yarınki yemeğim hazır temizlik yapicam yarin inşallah

Back
X