- 21 Ağustos 2015
- 32.262
- 97.965
- 798
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya bugun hic ısınamadım gitti.Üşüdüm ya hava ne soğuk.
Annemle biraz gezelim dedik.Avm ye gittik birşey almadım yalnız kısa bot baktım ama içime sinmedi.
Gratisten pudra aldım 20 lira.Makrodan sıvıyağ çay aldık 59 lira.Aslinda rimel eyeliner filan da alcaktim ama indirimi bekleyim bakalım:)
Elektrik faturamız gelmiş 91.60 lira.Alıştık artık düşük gelse şaşırırım ki![]()
Bende yukselttim valla.ya bugun hic ısınamadım gitti.
yukselttim kombinin derecesini artik kol gibi bir faturaya merhaba diyorum burdan
Ben kalin hırka giydim.Bende yukselttim valla.
Ayaklarım ısınmıyor ya normal çorap var bir patik çorap daha giydim.Yeni yeni ısınıyorum:)
Benim narin pşşikolojimi çok bozuyor bu doğalgaz faturası:)))
Bende anneme soruyorum yoo üşümüyorum diyor.Ben kalin hırka giydim.
terliksiz hic gezemem.
Ama oglum diyorki anne soguk degil sen usuyorsun diyor bana.
basbayağı soğuk işte yaw.
Kar yagan yerlerin sogugu buralara geliyor
koca yaz yandim kisin hic sesimi cikarmicam biktim sicak dedim kıs geldi basladik yineBende anneme soruyorum yoo üşümüyorum diyor.
Soğuk soğuk gerçekten. Onlar üşümüyor ne güzel ama biz donuyoruz :)
Siyah koltuk istiyorm bende:)mutfagım kırmızı siyah ağırlıklı oturma odasında öyle salon krem kahve berjerler lila çiçekli yatakodasına açık kahve beyaz çocukların odasına pembe hepsi ayrı telden çalıyor uyum sıfır eşimin sayesinde zıt renkler güzel olur dedi kahve siyahla güzel olurmuş değişik bende iyi öyle olsun nasılsa ilerde değiştiririm demiştim alırken :)
Soğuk soğukÜşüdüm ya hava ne soğuk.
Annemle biraz gezelim dedik.Avm ye gittik birşey almadım yalnız kısa bot baktım ama içime sinmedi.
Gratisten pudra aldım 20 lira.Makrodan sıvıyağ çay aldık 59 lira.Aslinda rimel eyeliner filan da alcaktim ama indirimi bekleyim bakalım:)
Elektrik faturamız gelmiş 91.60 lira.Alıştık artık düşük gelse şaşırırım ki![]()
Bende ev degistirince degiscem diyorum :)Siyah koltuk istiyorm bende:)
Değiştirilmiyor ya,yalan onlar:)6 sene oldu ev değiştirince anca değişir artık..
Zalimm zaman değil kocalarBende ev degistirince degiscem diyorum :)
nolcak bakim halimiz zalimsin zaman.
Kız ben tasinabilsem degistircez o da hevesli.Zalimm zaman değil kocalar
Ne gerek var derler hemen![]()
İstanbul buz yeminle bizim memlekete kar yağışı herkes kar manzarası resmi atıyor kış kendini gösterdi iyice bu sene soğuk gecicek belli geçen yıl pek kış olmamıştıya bugun hic ısınamadım gitti.
yukselttim kombinin derecesini artik kol gibi bir faturaya merhaba diyorum burdan
Ay negüzellKız ben tasinabilsem degistircez o da hevesli.
yatak odasini degismek istiyorum.
Hatta koltuklar yeni sayilir bunlari kullanirim diyorum.
Eskit iste örtme napcan göturup diyor.
o konuda karismaz ya Simdi mubarek gun hakkini yemim.
Ben gittim 5-6 sene onceydi masa aldim eve mutfak masasi.
Adam hic iyi yapmissin dedi gecti.
Hee dedim oldu.Evi değiştirince köye gitcek onlar direk dedimBenimde ilk isim Pirinç yatak almak:)Yatak odasınaFiyatlara bakiyorum esyalarin hani evi vermeye ikna edersek babami yatak odasi, yemek masasi ve tv masasi alicam.
koltuklarda degisir ozaman.
buzdolabinida yenilerim
hali tül zaten Allahin emri onlari ucuza hallederim diye hesap yapiyorum.
yatak odasi begeniyorum netten falan.
Hayaldemi kurmayalim dimi.
Kuzu benim sebeplerimde var ama.Ay negüzell
Bizimki biz oturmadık üzerimde aksamdan aksama diyo5 senelik koltukları misafir koltuğu yaparmış salondaki:)
Kendimize bi L köse alırız salona diyoHee dedim oldu.Evi değiştirince köye gitcek onlar direk dedim
Yeme yeme adamın hakkını:)