tr_lelli
okuyorum canım yazmaya üşeniyorum
Perşembe akşam hastalandım üşüme titreme geldi karnım midem kasıldı.Sabah işe gidemedim izin aldım.Annemlere haber verdim geldiler hastayım diye sağolsunlar kardeşim tüm evi süpürdü.Annem ıspanak, pırasa, kıymalı makarna yaptı pişirdi Elmalı pasta yaptı eşim seviyor diye 2 tepsi.Bir tencere de dolmabiber doldurdu dolaba koydu pişirirsin diye.Cuma akşam gitmeyin dedim akşamlayalım yemek yedik oturduk 12 ye doğru gittiler ben tabi biraz daha oturun diye diye yollamadım.
Dün de ulusa gittik klozetin temiz suyu kaçırıyor boru aldık ona babam usta o yapacak.Dış çekim yaptırmıştık fotoğrafçıya uğradık kapak foto seçtik kapağın modelini seçtik sonuca geldik şükür bitecek foto işi.Sonra miğrostan alışveriş yaptık.Benim adam o kadar yemek var evde sabah da menemen yapmıştım artmıştı o da var dedi et alalım.Tamam dedim ciğerde alalım dedi.İyi hadi dedim.Eve geldik hem Eti hem ciğeri pişirdik birini yapalım diğerini yarına yapalım dedim YOk dedi.Eti yaptık ciğeri yaptık makarna da ısıttım yerken hiç yoktan bir konudan tartıştık.Konuşma benle dedim görürsün konuşmamayı dedi oturma odasına gitti ciğer de kaldı ocakta.İlk defa ayrı yattık dün.O benim ne kadar inatçı olduğumu daha bilmiyor o konuşmazsa ben hiç konuşmam.Görsün bakalım

Bugün de regl oldum 2 aydır bebek için uğraşıyoruz olmuyor daha yeniyiz ama hayırlısı artık.
Bugün çamaşır yıkadım astım beyazlar kurumuştu topladım kaldırdım.Bulaşık makinesi çalıştırdım boşalttım.Duşumu aldım oturdum.Sizleri okuyorum biraz tesbih çekeceğim kitap okuyacağım yarın iş var evde olmak güzeldi