• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Biy

Biyerden sonra suyunun suyunun suyuna dönüyo hikaye:KK43:Orası delilik.Oraya dusurmesin Allah:)
Ya tabiki degerlendirmek guzel bisi de.
Benin midem almiyor.
Mesela birisi corbaya artan pilavi kattim demisti.
Ben onun evinde bir daha bisi yiyemedim.
acaba su neyin artigidir bu neyin artigidir diye takinti yaptim.

Annem peteklerini temizletmeyi dusunuyor.
Nekadar dedim fiyat almadim daha ama seninkinide temizletiriz ozaman dedi.
Sagolsun o kendininkiyle öder ödetmez bana.
Cok iyi olur ben hic petek temizligi yaptirmadim ama kombiyi temizlettim gecen yıl.

ic kapilarin kollarinin boyasi atmis.
kilitlerinide degilde dislarini degismek istiyorum 90tl tuttuyor.
n.11 siparis versem kendim takarim.
vidalarim.

su ev icin hic bisi yapmak istemiyorum ama hos durmuyor sinirim bozuluyor.

pazardan geldim aldiklarimi yerlestirdim.
baliklari ayikladim.
3 sira sarma sardim.
mutfagi topladim.
ocaga attim pisiyor sarma.

Pazara gitmeden de nevresimleri degistirdim.
Onlar yikaniyor.

bugun sarma balik salata var baska bisi yapmicam.
evide supurmicem yarin supururum.

Son düzenleme:
Bende yapicam profiterol ya aklima vurdu bak.

yapalim ama gercegini :)

ay midem kalkti.
Ben hic sevmem hani bilmem neresi icin olan suyla yok surayi yikadim.
yok kalan pilavla corba yaptim(ben bahceye indiririm kalsa bile kuslara)
yok artik sabunlari topladim.
Ben bunlari sevmiyorum.
artik seyleri biseyde kullanmam.
bisi yaparken fazla gelirse artarsa neysede.

uctu elektrik.
Yapalım valla:)
Sarı saçlarından amann güzel tariflerinden sen suçlusun Lellim :)

beren_naz beren_naz begenip kacmak yok cimbizlarimmmm :)
napiyosun? nerelerdesin.

tr_lelli tr_lelli okuyorum canım yazmaya üşeniyorum :KK70:

Perşembe akşam hastalandım üşüme titreme geldi karnım midem kasıldı.Sabah işe gidemedim izin aldım.Annemlere haber verdim geldiler hastayım diye sağolsunlar kardeşim tüm evi süpürdü.Annem ıspanak, pırasa, kıymalı makarna yaptı Elmalı pasta yaptı eşim seviyor diye 2 tepsi.Bir tencere de dolmabiber doldurdu dolaba koydu pişirirsin diye.Cuma akşam gitmeyin dedim akşamlayalım yemek yedik oturduk 12 ye doğru gittiler ben tabi biraz daha oturun diye diye yollamadım.

Dün de ulusa gittik klozetin temiz suyu kaçırıyor boru aldık ona babam usta o yapacak.Dış çekim yaptırmıştık fotoğrafçıya uğradık kapak foto seçtik kapağın modelini seçtik sonuca geldik şükür bitecek foto işi.Sonra miğrostan alışveriş yaptık.Benim adam o kadar yemek var evde sabah da menemen yapmıştım artmıştı o da var dedi et alalım.Tamam dedim ciğerde alalım dedi.İyi hadi dedim.Eve geldik hem Eti hem ciğeri pişirdik birini yapalım diğerini yarına yapalım dedim YOk dedi.Eti yaptık ciğeri yaptık makarna da ısıttım yerken hiç yoktan bir konudan tartıştık.Konuşma benle dedim görürsün konuşmamayı dedi oturma odasına gitti ciğer de kaldı ocakta.İlk defa ayrı yattık dün.O benim ne kadar inatçı olduğumu daha bilmiyor o konuşmazsa ben hiç konuşmam.Görsün bakalım :KK59: Bugün de regl oldum 2 aydır bebek için uğraşıyoruz olmuyor daha yeniyiz ama hayırlısı artık.

Bugün çamaşır yıkadım astım beyazlar kurumuştu topladım kaldırdım.Bulaşık makinesi çalıştırdım boşalttım.Duşumu aldım oturdum.Sizleri okuyorum biraz tesbih çekeceğim kitap okuyacağım yarın iş var evde olmak güzeldi

tr_lelli tr_lelli okuyorum canım yazmaya üşeniyorum :KK70:

Perşembe akşam hastalandım üşüme titreme geldi karnım midem kasıldı.Sabah işe gidemedim izin aldım.Annemlere haber verdim geldiler hastayım diye sağolsunlar kardeşim tüm evi süpürdü.Annem ıspanak, pırasa, kıymalı makarna yaptı pişirdi Elmalı pasta yaptı eşim seviyor diye 2 tepsi.Bir tencere de dolmabiber doldurdu dolaba koydu pişirirsin diye.Cuma akşam gitmeyin dedim akşamlayalım yemek yedik oturduk 12 ye doğru gittiler ben tabi biraz daha oturun diye diye yollamadım.

Dün de ulusa gittik klozetin temiz suyu kaçırıyor boru aldık ona babam usta o yapacak.Dış çekim yaptırmıştık fotoğrafçıya uğradık kapak foto seçtik kapağın modelini seçtik sonuca geldik şükür bitecek foto işi.Sonra miğrostan alışveriş yaptık.Benim adam o kadar yemek var evde sabah da menemen yapmıştım artmıştı o da var dedi et alalım.Tamam dedim ciğerde alalım dedi.İyi hadi dedim.Eve geldik hem Eti hem ciğeri pişirdik birini yapalım diğerini yarına yapalım dedim YOk dedi.Eti yaptık ciğeri yaptık makarna da ısıttım yerken hiç yoktan bir konudan tartıştık.Konuşma benle dedim görürsün konuşmamayı dedi oturma odasına gitti ciğer de kaldı ocakta.İlk defa ayrı yattık dün.O benim ne kadar inatçı olduğumu daha bilmiyor o konuşmazsa ben hiç konuşmam.Görsün bakalım :KK59: Bugün de regl oldum 2 aydır bebek için uğraşıyoruz olmuyor daha yeniyiz ama hayırlısı artık.

Bugün çamaşır yıkadım astım beyazlar kurumuştu topladım kaldırdım.Bulaşık makinesi çalıştırdım boşalttım.Duşumu aldım oturdum.Sizleri okuyorum biraz tesbih çekeceğim kitap okuyacağım yarın iş var evde olmak güzeldi
Gecmis olsun canim.
Anneler iyiki var

Cicim aylari bitti demek :)
Saka bir yana malesef keske olmasa böyle seyler ama her evlilikde oluyor ufak tefek tartismalar.
yani hic yoktan bile gerilebiliyor bir an da ortam.

Bebek icinde Allah hayirlisini kalbinizdekini versin canim.Umarim tez vakitde aliriz bebek haberini.

ya zaten bir kac kisiyiz ya özluyorum böyle senin diger arkadaslarin sohbetini.

Gel tabiki
Hayır olsun insAllah.

Insallah

O yuzden hic bsy yazmadim diger sayfalarida biraktim..

Bu ara masraflari kistik ihtiyac yok eve gectikce bir et bir sebze gidiyorum birde kisin balikcimiz var.
Annem canakkaleden peynir zeytinyagi getirmisti kahvaltilikta almadim.
Cumartesi kahvaltiya geldiler menemen sucuk peynir recel cesitleri tahin pekmez kaymak koy ekmegi simit hallettim yagmurluydu yufka alip bsy yapamadim.
Esim black fridayda mont alacak soz verdi
Bende tras kopugu bicak kazak sirt cantasi bakicam. (Sirt cantasi taksime decahtlon acilacakmis orayi bekleyebilirim)
Oyle yuvarlanip gidiyorum
Zerre calismak istemiyorum.
Ucretsiz izne ayrilabilirim

Sacma sapan tepkilerim var.
Ama bu arada esimi daha da tanidim
Asiri derecede sosyal yonu kuvvetli benim cikardigim sorunlari aninda cozuyor. Hem ona hem cevreye sorun cozumu sahabe. Guvenim saglamlasiyor galiba simardim sirtimi ona yasladim.

Gecmis olsun canim.
Anneler iyiki var

Cicim aylari bitti demek :)
Saka bir yana malesef keske olmasa böyle seyler ama her evlilikde oluyor ufak tefek tartismalar.
yani hic yoktan bile gerilebiliyor bir an da ortam.

Bebek icinde Allah hayirlisini kalbinizdekini versin canim.Umarim tez vakitde aliriz bebek haberini.

ya zaten bir kac kisiyiz ya özluyorum böyle senin diger arkadaslarin sohbetini.

Allah başımızdan eksik etmesin annelerimizi canım.

Insallah

O yuzden hic bsy yazmadim diger sayfalarida biraktim..

Bu ara masraflari kistik ihtiyac yok eve gectikce bir et bir sebze gidiyorum birde kisin balikcimiz var.
Annem canakkaleden peynir zeytinyagi getirmisti kahvaltilikta almadim.
Cumartesi kahvaltiya geldiler menemen sucuk peynir recel cesitleri tahin pekmez kaymak koy ekmegi simit hallettim yagmurluydu yufka alip bsy yapamadim.
Esim black fridayda mont alacak soz verdi
Bende tras kopugu bicak kazak sirt cantasi bakicam. (Sirt cantasi taksime decahtlon acilacakmis orayi bekleyebilirim)
Oyle yuvarlanip gidiyorum
Zerre calismak istemiyorum.
Ucretsiz izne ayrilabilirim
Bereketli olsun hepsi agiz tadiyla yensin.
decahtlon bize yakin acildi guzel seyler var ben begendim.

Belki dinlenmeye ihtiyacin vardir.
Yani tabiki is, maddiyat hepsi lazim.
Ama insanda beden yorgunlugundan ziyade ruhende dinlenmeye ihtiyac duyuyor.
Neticede zaman akip gidiyor..
Bir daha bu zamanlar bize geri verilmeyecek hatta su an bile..

Umarım istedigin gönlune göre olan olur.

Bereketli olsun hepsi agiz tadiyla yensin.
decahtlon bize yakin acildi guzel seyler var ben begendim.

Belki dinlenmeye ihtiyacin vardir.
Yani tabiki is, maddiyat hepsi lazim.
Ama insanda beden yorgunlugundan ziyade ruhende dinlenmeye ihtiyac duyuyor.
Neticede zaman akip gidiyor..
Bir daha bu zamanlar bize geri verilmeyecek hatta su an bile..

Umarım istedigin göblune göre olan olur.

Evet ben ztn herseyi hep gecen zamandan geri tuttum.
Kesin izin alicam ztn sonra nisana kdr olsek su yok
Bakalim..
Cok yoruldum. sabahin kor vaktinde cikiyorum.

Decachtlonun cantalarini kullaniyorum hic bsy olmuyor. Tatile toplu goturuyorum yer tutmuyor plaj cantam gezme cantam oluyor. Bir buyugune ihtiyacim var. Bide bendeki cart mor tatile guzel de simdi kullanamam. Hem fiyatlar hep cazip.

Ihlamur kestane derken meyve faslindayiz.
Ben tesbihlerimi cektim esim de netten bir zamanlar cukurova'yı acti
Bende bir daha izliyorum :)
ilki musvette niyetine olmus oldu.

yarın bir suru is var.
Keske aklima gelmese
yemek yap ütu yap ev supur sil.
bugun salinca yarina kaldi.

Back
X