• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Günaydın.
Mevlid kandilimiz mübarek olsun..

Mevlid Kandili'nde kimin bir dileği varsa akşam namazını kılıp yerinden kalkmadan 40 kere Fatiha süresini okuyup ardından şu duayı etsin; -“Allah’ım ! Senin ilmin benim isteğime yeterlidir. Fatiha hürmetine dileklerimi ihsan eyle. Senin keremin bana kafidir. Kereminle muamele eyle. Fatiha hürmetine gönlümde olanı meydana getir Allah’ım!”
Bu duadan sonra kişi dileğini yaradan da isteyebilir.

Erbaslari yolculadim.
Aksamdan kabagi sekere yatirmistim.
Hemen sabah onu attim ocaga pisti ay 3 dilim yedim bile sabah sabah.
Anneme vericem 1 tabak.
Yarisi duruyor onuda bir kac gun sonra pisiririm.

Azicik kestirebilirsem uyucam.
Ne pisircem hic bilmiyorum.

Dün oglum anne börek yok mu dedi.
ispanakli peynirli gul boregi vardi buzlukda cikardim isittim yedi.

Valla buzluk iyide bitiyor hemencik.
Yine bisiler yapmam lazim.

Sacma sapan tepkilerim var.
Ama bu arada esimi daha da tanidim
Asiri derecede sosyal yonu kuvvetli benim cikardigim sorunlari aninda cozuyor. Hem ona hem cevreye sorun cozumu sahabe. Guvenim saglamlasiyor galiba simardim sirtimi ona yasladim.
Hayır olsun bacım.
Yoruldun galiba..
Oluyor hepimize öyle arada..
Sorun çıkardığının farkındasın ama en azından.Adamı da fazla zorlama.
sakin kalmaya calıs,geçecek diye düşün..
Allah yardımcın olsunn:dua:

tr_lelli tr_lelli okuyorum canım yazmaya üşeniyorum :KK70:

Perşembe akşam hastalandım üşüme titreme geldi karnım midem kasıldı.Sabah işe gidemedim izin aldım.Annemlere haber verdim geldiler hastayım diye sağolsunlar kardeşim tüm evi süpürdü.Annem ıspanak, pırasa, kıymalı makarna yaptı Elmalı pasta yaptı eşim seviyor diye 2 tepsi.Bir tencere de dolmabiber doldurdu dolaba koydu pişirirsin diye.Cuma akşam gitmeyin dedim akşamlayalım yemek yedik oturduk 12 ye doğru gittiler ben tabi biraz daha oturun diye diye yollamadım.

Dün de ulusa gittik klozetin temiz suyu kaçırıyor boru aldık ona babam usta o yapacak.Dış çekim yaptırmıştık fotoğrafçıya uğradık kapak foto seçtik kapağın modelini seçtik sonuca geldik şükür bitecek foto işi.Sonra miğrostan alışveriş yaptık.Benim adam o kadar yemek var evde sabah da menemen yapmıştım artmıştı o da var dedi et alalım.Tamam dedim ciğerde alalım dedi.İyi hadi dedim.Eve geldik hem Eti hem ciğeri pişirdik birini yapalım diğerini yarına yapalım dedim YOk dedi.Eti yaptık ciğeri yaptık makarna da ısıttım yerken hiç yoktan bir konudan tartıştık.Konuşma benle dedim görürsün konuşmamayı dedi oturma odasına gitti ciğer de kaldı ocakta.İlk defa ayrı yattık dün.O benim ne kadar inatçı olduğumu daha bilmiyor o konuşmazsa ben hiç konuşmam.Görsün bakalım :KK59: Bugün de regl oldum 2 aydır bebek için uğraşıyoruz olmuyor daha yeniyiz ama hayırlısı artık.

Bugün çamaşır yıkadım astım beyazlar kurumuştu topladım kaldırdım.Bulaşık makinesi çalıştırdım boşalttım.Duşumu aldım oturdum.Sizleri okuyorum biraz tesbih çekeceğim kitap okuyacağım yarın iş var evde olmak güzeldi
Sakın 2 ayda olmuyor kafasına girme,belki 1 yılda olacak belki 3 ayda kuzum..
İlk yıl evlilik kabus gibidr hep derim.
Benim esim dünyadaki tek kadın benim,ve onsuz sokağa cıkıyorm gibi davranıyordu:D 1 yılda astık.
Ayrı yatma sen yinede..Ben saf gider yatardım yanına:D Yalnız uyuyamam.1-2 böyle oldu sıonra sen yalnız uyuyamazsın diye o geliyor:D
Böyle böyle öğreniyor insan evliliği..

Günaydınn kızlarrr
Hayırlı kandillerr
Rabbim ettiğimiz duaları kabul etsin..
Bizi affetsin insallahh:dua:

Eklentiler

• IMG_E2507.webp
    IMG_E2507.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 43
Hayır olsun bacım.
Yoruldun galiba..
Oluyor hepimize öyle arada..
Sorun çıkardığının farkındasın ama en azından.Adamı da fazla zorlama.
sakin kalmaya calıs,geçecek diye düşün..
Allah yardımcın olsunn:dua:

Arada aklım gelince gönül alıyom oda garibime yetiyo galiba
Birde büyük bir olgunlukla şımarıklıksa başım üstüne kocana yapıyorsun ama beni sevmekten vazgeçersen biterim diyor o zmn sorun büyük diyor

Sakın 2 ayda olmuyor kafasına girme,belki 1 yılda olacak belki 3 ayda kuzum..
İlk yıl evlilik kabus gibidr hep derim.
Benim esim dünyadaki tek kadın benim,ve onsuz sokağa cıkıyorm gibi davranıyordu:KK70: 1 yılda astık.
Ayrı yatma sen yinede..Ben saf gider yatardım yanına:KK70: Yalnız uyuyamam.1-2 böyle oldu sıonra sen yalnız uyuyamazsın diye o geliyor:KK70:
Böyle böyle öğreniyor insan evliliği..

Bende ayrı yatma diyecektim, cekindim
Ben evlenmeden önce söz vermiştim, söz almıştım asla ayrı uyumayacaktık.
Allah mecburisini verdi, bugüne şükür..
Çok kedi köpek tartışması yasadık didiştik ama, eşimin çabasıyla o gururu inadı bıraktım dırdır etsemde 5 dk sonra gülme geliyo barısıyoz :D

közmatikde kestaneyi denedim.
Valla yaptiklarimin icinde en iyisi oldu.
löpür löpür yedik bile.
Allah razi olsun beybiler siz önermistiniz.
enfesto oldu.
Esim hep böyle yap dedi.
Ay evet o cok değişik ve hızlı oluyor.
Aksm kardeşim döküm tavada yapmış.1 saat uğraştı kız bide patladı hep,közmatik alcam ona da .Pratik oluyor.

Bende ayrı yatma diyecektim, cekindim
Ben evlenmeden önce söz vermiştim, söz almıştım asla ayrı uyumayacaktık.
Allah mecburisini verdi, bugüne şükür..
Çok kedi köpek tartışması yasadık didiştik ama, eşimin çabasıyla o gururu inadı bıraktım dırdır etsemde 5 dk sonra gülme geliyo barısıyoz :KK70:
İnsan o sinirle ceza olarak görüyor.
Ben asıl yatınca kıyamet kopuyor.Salonda uyuyakalıyor esim.Bakıyorm sabaha karsı ssessiz sessiz geliyr.
Sen aksm nerde yattın diyorm.Senden sonra geldim diyor :D Yalan halbuki:D
Bizde salonda yatma kavga sebebi:D

Ay evet o cok değişik ve hızlı oluyor.
Aksm kardeşim döküm tavada yapmış.1 saat uğraştı kız bide patladı hep,közmatik alcam ona da .Pratik oluyor.
sadece biraz koku duman oluyor
ki ben köz kokusunu cok severim.
altini kisip uzerine kapak kapattim ben.
yap valla bacim 4.95 e iyi yakaladim sen yazmistin zaten yoksa aklima gelmezdi sagolasin

İnsan o sinirle ceza olarak görüyor.
Ben asıl yatınca kıyamet kopuyor.Salonda uyuyakalıyor esim.Bakıyorm sabaha karsı ssessiz sessiz geliyr.
Sen aksm nerde yattın diyorm.Senden sonra geldim diyor :KK70: Yalan halbuki:KK70:
Bizde salonda yatma kavga sebebi:KK70:

Biz salonda uyuyoz, ama yatağa geçiyoruz ya illa biri uyanıyo öbürünü sürüklüyor
Ama cumartesi söylendim, nevresim geçirmemiştik, kalktım tek başıma uğraştım, eşimi kaldırdım, o ara uyku fln kalmadı :D :D :D oysa bana uyuma uyuma nevresimler diye baştan söylemişti :D

Biz salonda uyuyoz, ama yatağa geçiyoruz ya illa biri uyanıyo öbürünü sürüklüyor
Ama cumartesi söylendim, nevresim geçirmemiştik, kalktım tek başıma uğraştım, eşimi kaldırdım, o ara uyku fln kalmadı :KK70: :KK70: :KK70: oysa bana uyuma uyuma nevresimler diye baştan söylemişti :KK70:
Anamm nevresim değiştirmeye yardım eden adamlar varmış gızzz masallah:nazar::spor:

Anamm nevresim değiştirmeye yardım eden adamlar varmış gızzz masallah:nazar::spor:
benim eşimde yapar önce söylenir sonra beraber değiştiririz nevresimleri tek başına yapmaz illa bende olcam yanında bazen sinir oluyorum yapıver işte elinden geliyor ne diye benide çağırıyosun

Back
X