Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende nevresimleri eşimle değiştiririm
Askerde jilet gibi yatak yaptıklarını söylemişti
Bende madem öyle gel bakayım dedim biraz da ben göreyim marifetlerini o gün bugündür onsuz değitirmem
Kız ben hep kendim değiştriyorm valla:)babyloading87 aksam hemen nevresimleri degisip esinden yardim istiyorsun.
Bunu yapabilirsin sakin ol sampiyon!
Olaya odaklan ve help me de.
Aksam bekliyoruz :)
Esila yeminle soğudum suan evlilikten.Ben neyim bu evde diye bağırasım varTül takıyor balkon yıkıyor, cam siliyor, hatta oteldeki cam silme şeysinden alıp getirdi. Bunların hepsi sırt problemlerinden ve giriş kattayım karşı apartman hep disarda diye ama eşim ağır iş yaptırmazdı bilirim
Amaa pişirme noktasında hep çok pişirir, yemeği yapar, herşey yapar ögrenciyken sarma sarmışBişey doğramaktan soymaktan nefret eder, ztn yarısını çöpte gördükçe bana sinir basıyor pek soydurmam
Ütüden nefret eder, ben zorla alır yaparım, yinede ütü yap demez kıyamam ona
Çamaşırlarda hep ben takip ederim.
Birde hiç çay doldurtmam, çay servisi önemli![]()
Allah ka bul etsin bacımGünaydın kızlar
Mevlid kandilimiz mübarek olsun. Bütün dileklerimiz hayırlısıyla kabul olur inşAllah.
Biz annemle bugün niyetliyiz.Allah kabul ederse inşAllah.Aslinda dünde tutcaktik ama kalkamadık:)
Neyse ben kalkam da şöyle bir dip köşe temizlik yapam:))
Gözüm gönlüm açılsın![]()

Evde tadilat,tamirat bütün isleri yaparTül de takarlar mi acaba
yani hic aksam tül yikamadim bi deneyip astirim bakim
Benim esime suna yardim et desem eder.
musluk degisir
avize takar
sofrasiyi topla dersem toplar(demezsem kacar toplamaz)
cöp atar
ama mesela kahve yapamaz.
sut tozu ve nescafe olayini anlamiyor
neyden nekadar katacagini tutturamiyor.
yemek yapamaz beceremez.
Ama karpuz alinca illa ilk o kesip dogricak agzima tikip tattiracak.
iyi karpuz aldim diye bir cesit övunme sekli.
sonra tadini soylemem icinde elinde bicakla durup 5sn kadar bekleme suresi var
burasi onemli.
Ben ilk evlendim koca bi karpuz almış gelmiş.Tül de takarlar mi acaba
yani hic aksam tül yikamadim bi deneyip astirim bakim
Benim esime suna yardim et desem eder.
musluk degisir
avize takar
sofrasiyi topla dersem toplar(demezsem kacar toplamaz)
cöp atar
ama mesela kahve yapamaz.
sut tozu ve nescafe olayini anlamiyor
neyden nekadar katacagini tutturamiyor.
yemek yapamaz beceremez.
Ama karpuz alinca illa ilk o kesip dogricak agzima tikip tattiracak.
iyi karpuz aldim diye bir cesit övunme sekli.
sonra tadini soylemem icinde elinde bicakla durup 5sn kadar bekleme suresi var
burasi onemli.
Bizimkide babasını örnek aldı herhaldeEşimin babası hiç yardım etmez, ama ona da kıyamam, hep çalışmış çok çalışmış, evde de kv kıyamamış. Oda ben babam gibi olmicam diye söz vermiş, elinden de gelir, turizmci, bir çarşaf serer dümdüz. Çok merhametlidir, ne geliyosa başına ondan geliyor ztn![]()
![]()
Şimdi böyle anlatınca çok tuhaf hissettim, ama pazar günleri gidicek diye üzgün oluyor o zmn hiç bişeye karıştırmam, aramızdaki denge fiziki olarak işlerde hiç şaşmadı, bu ara ben yorgunum o ayrı![]()
Esila yeminle soğudum suan evlilikten.Ben neyim bu evde diye bağırasım var
Anlatma heryerde,nazarlarsın valla adamı![]()
Bizimkide babasını örnek aldı herhalde
Allahtan anasını almamış,aboww ben toplayamazdım onun arkasını ozman.
Bak mübarek gün söyletiyor beni![]()
Kız ben hep kendim değiştriyorm valla:)
istesemde oyalar beni zaten.
6 senedir kendin değiştiriyorsn bu nerden cıktı der![]()
Benimkinde de sarı damarı var:)Yok kız, öyle deme, kimbilir benimkinde neler var sana ters gelecek
Herkesin kocası kendine özel bosver sen
Benimkinde bir gürcü damarı var abooo söylediğine göre hiç tutmamış bilmiyomusum
Ben sizin diyaloğuda seviyorum eğlencelisiniz bence![]()
Ben hic söylemiyorm buraya yazdııgımı,amannn zaten insta da flan takip ediyor.Ne yazmışım napmısım.Bide buraya herseyi yazıyorm.Ona günlerce anlat çekemem:)Kk yı yasaklamasın kız bide![]()
Benimkinde de sarı damarı var:)
Annem sözden sonra dediki kızım cok iyi çocuk,yakısıklı çocuk ama sen bunla uğraşırsın inat bu dedi.
Vermeyeydiniz ozman bu simdi mi söylenir dedim
IIhh der kapatır konuyu.Annem bakısından anlıyor arrtık ııhh dedi X tamam konu kapandı diyo o bile
Onun haricinde iyidir kocam ya Allah bozmasın.
Ben biraz komik bi kadınım.O ağır baslıdır.Sessizdir.Dengeliyorz iste:)
İnsta da faalan aksmları storylerimi izliyor.Bak ne paylaşmış yine,geyik yapmışsın yine falan diyor
Az sakin ol diyor:)
Ama ben de olamıyorm salon kadını napim:)
Ben hic söylemiyorm buraya yazdııgımı,amannn zaten insta da flan takip ediyor.Ne yazmışım napmısım.Bide buraya herseyi yazıyorm.Ona günlerce anlat çekemem:)
Kpderler gelinleri severmiş.Ay siz çok yaşayın emi
Eşimin babası şok markete girmiş söylene söylene çıkmış kimse benle ilgilenmedi diye eve gelmiş![]()
![]()
Bunu duydugumda çok gülmüştüm..
Annesi böbrek ameliyatından eve geldi hanımm meyve yokmu almadınmı diye ona soruyodu![]()
Ama öyle çalışmış anlatamam, 9 yaşında annesi ile köyde kalmış, fırına borçlarını kör bir at ile dağdan odun getirerek ödemiş. İlk çıraklığa başladığında öyle dayak yermiş ki bayıltırlarmış. Allahtan ki beni de çok sever bende nazlarım, evimde mutfakta tek sigara içen o ben salonda iç dedim içmedi ztn senede 3 sefer gelir. Ben gidince balkonda içer, illa tatlı alır, yemek söyler. Biraz biraz bişeyler değişiyor bu hali çok iyiymiş söylenenlere göre![]()
Kpderler gelinleri severmiş.
Benimkide kızlarına yapmazmış ama bana çantama kadar alır.
Beğeneyim bisey gider alır.
Lokma seviyorm diye döktürür hep.
Bide üşenmez gider pudra sekeri alır,öyle severim diye:)
Allah uzun ömür versin hepsine..