- 21 Mart 2018
- 1.881
- 6.748
- 158
Kuzum hiç uslu durmuyorsun ama:)badem alirsam kavala kurabiyesi denicem.
ona merak saldim
ununu kavuruyosun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum hiç uslu durmuyorsun ama:)badem alirsam kavala kurabiyesi denicem.
ona merak saldim
ununu kavuruyosun
bu aksam yapmam kuzuKuzum hiç uslu durmuyorsun ama:)![]()
Hmm teşekkür ediyorum canım sağolasınYazdığımız mesajin altında favori yazıyorya ona basıp mesajı favorilerinize ekleyebilirsiniz. Kaybolma derdi de olmaz:)
canım gittin m,i doktora
İnşallah olur,Allah ol derse oluverirayy bu ara hep önume geliyor.
bu arkadasimin k.p kefkende yazligi arsasi var.
Denize yakin bir arsasi varmis 90binemi 100binemi ne satacakmis.
baya buyukmus meyve bahcesi varmis.
Esime soylicem bi konusalim bakalim belki olur niye olmasin.
arsa olsunda ev yapilir bi sekilde.
prefabrik falan.
denize yakin dedi gidip bakmali.
önume cikmaya basladi yaklasiyorum sanirim bu yazlik isine gelip beni buluyor.
Birseyi aramadikca unuttukca daha cok cikar ya karsina olur onun gibi.
esime bi citlaticam.
arsayi almis olsak.
3 sene falanda biriktirsek 50-60bin daha prefabrik kondururuz.
yas da 40 olur benim oglan uniye yerlesir tam inzivaya cekilme vakitleri.
Ne iyi olur.
kısmet Allah yazdiysa niye olmasin
Gittim cnm başka özel hastahaneye gittim.Orada tekrar baktılar 13,5 çıktı yani 0-5 referans gene yüksek ama 135 gibi yüksek çıkmadı.O gün nasıl öyle yüksek çıktı anlamadım.Acaba yanlışlık mı yaptılar bilmiyorum ya da virgül hatasımı oldu çözemedim.Doktor hanım korktuğumuz gibi yüksek çıkmadı iyi dedi 1 ay sonra gene kontrole gel bakalım dedi.Ateşlenirsen eğer acilden giriş yap dedi.İyiym şükür çok korkmuştum düzeldim şimdi
Kolay gelsinnnnSelamlar
Bir ton isim var nerden başlasam bilemedim koltukları mi silicem bu gün salonunun perdesini makinaya aticam yıkamanın camida silerim dışarı yağmurlu ama benim camın üstünde 1metre çıkma var yağmur etkilemiyor
Ay silikonlu temizleyicim bitmiş almam lazım sonra beyaz sirke alicam temizlik yaparken iyi oluyor bir sürü eksik var cuma günü geldinmi buz dolabı boşalıyor bizde cumartesiden cumartesiden alışveriş yapıyoruz
Ayy sormayın geçen cuma abim geldi senede iki kere falan gelir bu biraz sürpriz gibi bişi oldu evde hiç bişi yok dolabı açıyorum bombos çorba yapsam mercimek yok pilav yapsam pirinç yok ekmek dahi yok o dereced bendenbir lira dahi yok sasirdim kaldım Allah'tan aç deilmiss yemiş gelmiş dışarda artık akşam eşim aldı geldi akşam bisiler ondada para yok karta çekiyor ne alıyorsa rabbim yardımcımız olsun vallahi günü kurtarıyoruz diyorum eşime biz kara kuru idare ediyoruz misafire gelince şaşırıp kalıyorum diyorum yapacak bişi yok idare etcezKolay gelsinnnn
Ayynen benimde dolap bos,annemler geldi ay dedim ins dolabı açmaz yoksa rezil olurum.
Kahvaltılık var biraz.
Meyve sebze bitti,yarın pazara cıkılcak.
Okadr da market yapıorz 2 kişi nasıl bitiyor 1 haftada anlamıyormm![]()
Oluyr öyle her evde zaman zaman sıkma canını cnm.çAyy sormayın geçen cuma abim geldi senede iki kere falan gelir bu biraz sürpriz gibi bişi oldu evde hiç bişi yok dolabı açıyorum bombos çorba yapsam mercimek yok pilav yapsam pirinç yok ekmek dahi yok o dereced bendenbir lira dahi yok sasirdim kaldım Allah'tan aç deilmiss yemiş gelmiş dışarda artık akşam eşim aldı geldi akşam bisiler ondada para yok karta çekiyor ne alıyorsa rabbim yardımcımız olsun vallahi günü kurtarıyoruz diyorum eşime biz kara kuru idare ediyoruz misafire gelince şaşırıp kalıyorum diyorum yapacak bişi yok idare etcez
ya affına siginarak bisi sorcam.Ayy sormayın geçen cuma abim geldi senede iki kere falan gelir bu biraz sürpriz gibi bişi oldu evde hiç bişi yok dolabı açıyorum bombos çorba yapsam mercimek yok pilav yapsam pirinç yok ekmek dahi yok o dereced bendenbir lira dahi yok sasirdim kaldım Allah'tan aç deilmiss yemiş gelmiş dışarda artık akşam eşim aldı geldi akşam bisiler ondada para yok karta çekiyor ne alıyorsa rabbim yardımcımız olsun vallahi günü kurtarıyoruz diyorum eşime biz kara kuru idare ediyoruz misafire gelince şaşırıp kalıyorum diyorum yapacak bişi yok idare etcez
pirinc bende ekmek su gibi gidiyor.Oluyr öyle her evde zaman zaman sıkma canını cnm.ç
Bizim erzaklarımız gelmedi,anam evde Yergök pirinç bayılazammm.
Esimin 3 ayda bir erzak veriyorlar fabrikadan.
Un,seker bitti.Bolca pirinç var.Dedim Aralk da da vermezlerse bol bol pilav yapcam yicez artık![]()
Günaydın bacılar
5 ten beri ayaktayım
Esim sehir dışına cıktı sabah.
Aksm gelcek.
Onla kalktım.
Yemek yaptım.
Patates oturtma
Toz aldım.
Semiz otu kavurdum.Aksam gidince yoğurtlarım.
En son Kuveytten gelen hurmam vardı:)Onların çekirdeklerini ayıklıyrdum
Dedim kızım delirme bırak
Avmye gittim,anam koton ucmuss
Black fridayda 199 tl olan pelüş 299
Annemlerin bana aldığı mont 190 tlmis.
Değişim yapmadım.Pazartesi dolap bakiyem yatcak 90 küsur.Onla alırım.
Sabah evde gömü buldum.
2 mango Jean 1 tanesi etiketi üzerinde.
1 tane de kardeşim hediye almıştı bi kac sene önce bi Jean
Onunda markası Phard diye bi marka.
Meğer 50 eur dan başlıyormuş o kotlar:)
Dolaba koydum sabah onları.
Bugun bi bluzum satılmış gece onu kargoya vercem.
İyi oldu bu dolap isi bana:)
Çok şükür kirada değiliz ama kredi ödüyoruz 912 TL 2450 gelirimiz var işte 910 krediye gidiyor ya iki aydır bu kadar vahim durumumuz aslında bakliyatim bol ondan yana sıkıntım yok çok şükür dondurucumda dolu ama yani yemeği tamamlayan malzemelerin kahvaltılık lafım eksik ah keşke oğlum yese de bir şekilde yediğini alsam en büyük sorun orda yemiyor bir şeyya affına siginarak bisi sorcam.
kiradasiniz sanirim.
Esiniz aylik bir mebla kazanci var mi?
gunluk mu kazaniyor.
Şeden sordum hani pirinc mercimek temel bakliyatlar ya az da olsa herkesin evinde hemen hemen bulunur.
Alinamayada bilir tabiki olmayinca olmuyor.
Hani boyle indirimden falan alip bulundururdunuz maas alinca esiniz evde cocukda var ya
onunda yemesi gerekiyor o sebepden sordum.
Ya zaten bu ara biraz sıkıştık erezaktan yana sıkıntım yok çok şükür bakliyatim yazın 4er kilo almıştım bu seneyi çıkartır bana biteni de bittikce alıyorum artıkOluyr öyle her evde zaman zaman sıkma canını cnm.ç
Bizim erzaklarımız gelmedi,anam evde Yergök pirinç bayılazammm.
Esimin 3 ayda bir erzak veriyorlar fabrikadan.
Un,seker bitti.Bolca pirinç var.Dedim Aralk da da vermezlerse bol bol pilav yapcam yicez artık![]()