- 23 Eylül 2013
- 26.314
- 55.050
- 798
Yılbaşı gelmeden zamlar geliyor
Telefona yaptığım paket 39 liradan 49 liraya çıkmış.
Bide gelecek aydan itibarenmiş.Yaw insan bari ocaktan itibaren yapar.
Vicdansızlar hayınlarrr![]()
Bugün benide aradılar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yılbaşı gelmeden zamlar geliyor
Telefona yaptığım paket 39 liradan 49 liraya çıkmış.
Bide gelecek aydan itibarenmiş.Yaw insan bari ocaktan itibaren yapar.
Vicdansızlar hayınlarrr![]()
Banada mesaj atmışlar. 10 lira nedir ya bari 5 lira filan olsaydı:)Bugün benide aradılar![]()
Banada mesaj atmışlar. 10 lira nedir ya bari 5 lira filan olsaydı:)
Keşkem görmez olaydım![]()
Türk telekom kuzumsizin operator ne ki.
beni arayan sms atan yok
Enemm benim rızamı bile almadılar ya.Mecbur kabul edecek dediler herhalde:)bana onaylıyomusunuz diye sordu
başka çarem mi var dedim.
neyse interneti 7 gb yapmışlar.
750 binlik kredi karti mı gözlerim şaşı olduKIz Acunun 404 milyon borcu varmış.
750 binlik kredi kartı çıkınca seymanın,Dogus grubu demiski borcumuz var karının ekstresine baktın mı hic demiş Ferit sahenk.
Adam kredi kartı ektresini bankadan öğrenmiş cat boşamış 1 günde.
Hazıra dag dayanmaz istee.
Borc yapılandırması istiyormuş bankalardan simdi.
Biz iyiyiz siz nasılsınız:)Aman boşverin bacılar...biz kendimize bakalim...nasılsınız...neler yapıyonuz...
Biz iyiyiz siz nasılsınız:)
Birara yoktunuz sanki
Çok geçmiş olsun.Geçen hafta cuma 7.00 de ultrosan için çalıştığım hastaneye diye ciktim evden...evim ile hasta arası 5 dk bile değil...hastaneye giderken bi araç bizim arabaya yandan girdi..Allahtan önümüzde araç yoktu...babam gaza bastı..bizi kurtarmak için.. diğer araç ikinci bize dokunmasıyla geriye döndü.. o şekil kurtulduk..verilmiş sadakamiz varmis...carpan aile benim meslektaşımın tanıdığı...çok şükür herkes iyi...adam suçunu kabul etti..
O kaza sonrası acilin alt tarafındaydık.. önceden de kazada engelli kaldırım için.. vücudum kasildi..acilde sakinleştiriciler...falan filan...
...karsi taraf bakım masrafını karşıladı...evime kadar geldiler.
.Arabayı bakımdan aldık..zaten bu hafta yıllık ızinliydim..evde pinekleyerek gidiyooo tatil![]()
Kasilmalarim çok fazlaydı.. arada giriyordum siteye..ama yazamadimÇok geçmiş olsun.
Allah korumuş sizi.
Şimdi nasılsınız.Kasılmalar inşAllah geçmiştir.Kasilmalarim çok fazlaydı.. arada giriyordum siteye..ama yazamadim
Şimdi nasılsınız.Kasılmalar inşAllah geçmiştir.
En kısa zamanda tamamen geçer inşAllah.Azaldı...ama birden kasılıp bacağım atiyooo..o da belime vuruyo
Afiyet olsun ne güzel sohbetiniz var öyle özlediki böyle sohbetleri samimiyetleriherkes sandalyeleri kapsin sicak kurabiye ve cay esliginde yagmur izlicez.
ikindi cayina bizdensiniz genşler..
Başka arkadaşlar gelecek yada biz gidecez deseniz gerçekten insan bazen sıkılıyor yalnız kalmak istiyor karşıdakide anlayışsızsa işiniz çok zorya esimle gorusurse esimide aramam lazim yalanima ortak
kiz korkuyom ben burdan gecerler araba kapida olur yalanim cikar.