Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kötü şeyler yaşamişsiniz canim bir an önce işler yoluna girer umarım anneniz hakli kendince sizin üzüldügünuzu fark etmiş cikişmis sanırım ama eltinizin düşünmesi lazım ztn burda sık sık böyle görüşülüyor köye neden sizinle geliyor eşinizin de yüzü yumuşak sanırım siz eltinize rahatsizliginızi belli edeceksiniz anlasın işler yoluna girer cmm insallah biran önceSelamlar iyi bayramlar.Memlekete gittik bayramda çok kötü bir bayram geçirdim çok tatsız şeyler oldu.Konu eltimi ve yiğenini işe kreşe ara sıra eşim götürüyordu ben de eşimin götürüp getirmesini istemiyordum.Köye de bizle geldiler Kızı ve kendisi annemi de götürmüştüm patlak verdi konular.Sonuçta boşanma eşiğine geldik.Annem ve ailesi tartıştı.Annem ezilmeme dayanamadı bir de farklı düşündü aralarında ilişki var gibi yok dedim ama halen inanmıyor.Sonuçta yüz göz olduk.4 gün erkenden geldik apar topar.Ailesi ile artık görüşmem o da benimkilerle görüşemez artık.Söz verdi artık eltim ve kızı ile görüşmeyecek.Bir daha deneme kararı aldık bakalım sürmezse boşanacağız.
Haklısın canım eltin artık abartmış bu durumuSelamlar iyi bayramlar.Memlekete gittik bayramda çok kötü bir bayram geçirdim çok tatsız şeyler oldu.Konu eltimi ve yiğenini işe kreşe ara sıra eşim götürüyordu ben de eşimin götürüp getirmesini istemiyordum.Köye de bizle geldiler Kızı ve kendisi annemi de götürmüştüm patlak verdi konular.Sonuçta boşanma eşiğine geldik.Annem ve ailesi tartıştı.Annem ezilmeme dayanamadı bir de farklı düşündü aralarında ilişki var gibi yok dedim ama halen inanmıyor.Sonuçta yüz göz olduk.4 gün erkenden geldik apar topar.Ailesi ile artık görüşmem o da benimkilerle görüşemez artık.Söz verdi artık eltim ve kızı ile görüşmeyecek.Bir daha deneme kararı aldık bakalım sürmezse boşanacağız.
Kötü şeyler yaşamişsiniz canim bir an önce işler yoluna girer umarım anneniz hakli kendince sizin üzüldügünuzu fark etmiş cikişmis sanırım ama eltinizin düşünmesi lazım ztn burda sık sık böyle görüşülüyor köye neden sizinle geliyor eşinizin de yüzü yumuşak sanırım siz eltinize rahatsizliginızi belli edeceksiniz anlasın işler yoluna girer cmm insallah biran önce
Haklısın canım eltin artık abartmış bu durumu
İnşAllah en kısa sürede sorunlarınızı halledersiniz..
Çok üzüldüm gerçekten her derde bir hayır vardır eltiniz köye gelmese bunların gerçek yüzünü goremeyecektiniz evliliğin ilk yılların çok oluyor böyle şeyler belki yine eşiniz tarafıyla barisirsiniz ama en azından daha mesafeli olursunuz hakkınızda ne hayirlisiysa o olsun inşallahAnacığım giderken eltimin annesine penye almış hediye patik koymuş, lif koymuş lokum almış.Kayınvalidelere lokum almış, kolonya almış kekle börek yapmış yolda yeriz diye markette alışveriş yaptı ,kadıncağız yaranamadı bir de kurup de gelmişsin diye iftira attılar hasta kadına.
Bir de eşim eltimi almış geçen Kızı almış kreşten orda bir kadınla çocuğu da bizim tarafta oturuyormuş onu da almış getirmiş arabamla bana bişey demiyor eltim de demedi.Ertesi gün eşimin yiğeni Beren abla arkadaşım da bindi bu arabaya dedi nasıl yani dedim.Sonra eşim anlattı onlar da bu tarafa gelmiş de bu getirmiş benim iş yerimden 2 durak sonra oturuyorlarmış götürmüş bırakmış geri dönmüş iş yerime gelmişler bişey yok gibi ben de gelmişim binmiş eve gitmişiz.Kızarım diye söylememiş eşim Ayşe de söylemedi diyor gizlice sır gibi oldu diyor.Be adam madem getirdin kadını çocuğu beklesene beni ne diye 2 durak götürüp geri dönüyorsun beni almaya zaten ordan geçerken bırakırız araba su yakıyor sanki daha geçen 300 küsür benzin doldurdum eşşek Beren çalışıyor nasılsa millet gezsin.Çok dolmuşum ya haksız mıyım kızlar
Çok üzüldüm gerçekten her derde bir hayır vardır eltiniz köye gelmese bunların gerçek yüzünü goremeyecektiniz evliliğin ilk yılların çok oluyor böyle şeyler belki yine eşiniz tarafıyla barisirsiniz ama en azından daha mesafeli olursunuz hakkınızda ne hayirlisiysa o olsun inşallah
Saglık olsunnkuzuuAllah önunuze getirsin kuzu.
Bende carptirdim ama esim yapti geri sagolsun.
Dugun bileziklerimi bozdurduk esim ameliyat olacakti
Bilezikler 9bintl yapti(altinlarla birlikde)
3.500tl hastaneye gitti.
Gerisiylede gitti kardesleriyle olan ortak dukkanin borcunu odedi.
Ne kavga etmistim.
Ama yapti geri.
Yani yaptigim bileziklere atalara saydim neticede yine adamin parasiyla aldim hepsini.
Calismiyorum ya.
Hala borcun var diyorum ama 2-3 bilezik daha faizi var diyorum.
Cnm gecmis olsnSelamlar iyi bayramlar.Memlekete gittik bayramda çok kötü bir bayram geçirdim çok tatsız şeyler oldu.Konu eltimi ve yiğenini işe kreşe ara sıra eşim götürüyordu ben de eşimin götürüp getirmesini istemiyordum.Köye de bizle geldiler Kızı ve kendisi annemi de götürmüştüm patlak verdi konular.Sonuçta boşanma eşiğine geldik.Annem ve ailesi tartıştı.Annem ezilmeme dayanamadı bir de farklı düşündü aralarında ilişki var gibi yok dedim ama halen inanmıyor.Sonuçta yüz göz olduk.4 gün erkenden geldik apar topar.Ailesi ile artık görüşmem o da benimkilerle görüşemez artık.Söz verdi artık eltim ve kızı ile görüşmeyecek.Bir daha deneme kararı aldık bakalım sürmezse boşanacağız.