• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kızlaar gunaydınnn
bdv beni mapus damlarına attı yattım da cıktm:)
Yaa ne tatlısınz ne güzel seyler yazmııssınz hepiniz,saollasınzz:KK200:
Alısmısm size ayy bosluga dustum:(
Geldim ama ins yine ban yemem.
2 gun önce bdvde bi kız yardm istemişti,bebek bekliyomus,
Kıyafet alack durumu yokmuş falan neyse.
Dedim yaz bana özelden ben yollarım sana.b
O gun ban yedim.
Ama kızın nosunu falan aldım not ettim.
Cunku aklıma geldi banlanacağim.(Baska bi konudan)
Neyse ben dun aksm kargosunu teslim ettim
Kargoya da fırça aattm gec geldi ,dedim söz verdm gec gidecek simdi bi gun diye.
Anam sabah banım açıldı,kız bana msj atmış.
Söz verdiniz ,duygularımla oynadınız diyee:sopa:
>Valla helali hos olsun ama,ınsanlar bi garıp olmuş.
Sana söz verddım diye,4 senelik uyelğimi mi iptal etcem:D
Bu nasıl kafa.
Neyse sakinim.
Bu da bana ders olsun.
Hayır sanki bigun geç gidipbnolcak böyle insanlara iyilik yaranmiyo bence baby ben olsam iptal ederdim kargoyu

çok sukur tabiki

Bende bir gecmise gidim burayi acarken ne vardi ne yoktu.
50bin tl araba almistik ozaman borc oduyorduk sonra onu sattik 100bin tl aldik cok sukur onunda borcu bitti.
Seneye yine yukselticez arabayi.

30bin tl altinlardan haric bankada paramiz oldu.
Oturdugumun muhitin imar izni yoktu en buyuk istegimdi cunku evi muteahhide vermemiz icin imara acilmasi lazimdi.
O da oldu cok sukur.
Henuz evi vermedik ama o engel kalkti istesek yarin veririz.

Senelerdir istedigim yazlık hayalim var..

Onu da istesek biraz borcla aliriz(altinlari bozdurup bankadaki parayi ekleyerek) ama suan almicam.
Cunku etrafimdakiler sanki bizden medet umuyorlar.
Hani alsanizda bizde gitsek gibi esimle aram acilir bu sebeple almicam suan.
Beklesin biraz daha acelem yok
Zaten il'e muhit'e henuz karar vermedim.
Arastirmadim.
Yavas yavas olsun icime sinsin..

Köyden alirsak annemle ortakda alabiliriz.
Dusuncelerimiz var.
Bir de bekledigimiz bir miras olayi var.
Annemin tarafindan(yine bir imar sikintili ama olmayacak birsey degil olacak) o olursa annem alacak direk evi köyden ozaman hic almam zaten 2 kardesiz gider geliriz..

O sebeplede bekliyoruz.
Rabbim hayirlisini eylesin.
Bugunume binlerce sukur.
İns olur qlin kimseye demeyin tatile gittik başka yere dersiniz olur biter tabi esimde saklaraa
Bende eşim razı gelirse cekmeceli dondurucu almak istiyorum elimde 370 tl var çocuklardan kalan bayramdan onuda katip alirsan işte almazsa ustune katip çeyrek alcam

Slm canlar yorulmusum bugun giriştim bugun eve sil süpür yaptim toz aldim banyoyu yarin hallederim çocuğu parka çıkardım dönüşte şokta 3.5 tl harcadım ekmek irmik gofret kiyma çıkardım 300 gram kadar içli köfte deniycem hazırladım içini soguyor bulgurla irmik ısladim bekliyorum şişcek insallah yapabilirim ilkkez bi cesaret yapiom yanina mercimek çorbası attım pişiyor yanina bide salata yapicam yapiyim aksam yazarim az bakıyım ddim buraya

Mercimek_koftesi
Üye Kayıtlı Üye
31 dakika önce
Konu Sahibi: karamelli_turta
Add bookmark
#36.840
Merhaba hanimlar. Sizleri okuyorum. Ara ara yaziyorum ama genelde okumadayim. :KK70: sizlere birsey danışmak istiyorum. Aklimi cok kurcaliyor bu aralar cunku. Simdi ben 28 yasindayi.. subat ayindna beri issizim.surekli is basvurusu yapiyorum ama geris donus hic olmuyor malesef. Neyse. Ben tabi dun aksam internet uzerinden evde yapabilecegim is var mi diyr biryerler aranirken bir iki yer buldum. Evden dedigim de hani evlere taki boncuk kina paketleme isi verilenlerden. Iste bir kina paketleme isi buldum telefon numarasi ile beraber. Ama şöyle bir durum var ki hassas terazi de gonderiyorlar yaninda. Sadece hassas terazinin parasini aliyorlarmis 75 tl olarak. Kina paketleme her paketlemede 35 grwm kina konulacak cicegi ve bilimum suslemeleri iste 35 kurus 1 tanesi. Bunu daha yakin zamanda paylesimi yapilmis. Sezonluk olur diye dusnuyorum. En fazla ekime kadsr gideri var gibi sanki. Bir de tutun sarma isi var. Yani sigara sarma. Onu daha iste burada tutunculeri gezmedim evlere is veriyor msunuz diye. Bir soemaya cikicam iste. Yani kurban bayramina kadar en azindan daha iyi is ilanlaei cikar onlara basvururum diyorum hem de bu sure zarfında hepten de parasiz kalmak istemiyorum. Zaten elimde bir 100 tl cik kaldi. Fikirlerinize acigim vallahi. Nikah sekeri isini somustum carsamba gunu didari cikip ta. Vermiyoruz, piyasa durgun demislerdi. Yaprak sarma isine girecegim instagramdan ama dondurup kargoyla millete gondersem bile havalar sicak, soğan zaten bozulmaya musait bir yiyecek. Bu havalarda yakin yerlerden baska alan olmaz diye dusunuyorum. Biriaz uzun oldu ama. :)

İns olur qlin kimseye demeyin tatile gittik başka yere dersiniz olur biter tabi esimde saklaraa
Bende eşim razı gelirse cekmeceli dondurucu almak istiyorum elimde 370 tl var çocuklardan kalan bayramdan onuda katip alirsan işte almazsa ustune katip çeyrek alcam
yazlik alirsak illa duyulur.
Ama annem falan alirsa ya da ortak alirsak gelemezler.
neticede kardesiminde hakki olacak o evde izin almalari gerek.
zaten annemler aldi derim direk biz aldik demem ki.

Mercimek_koftesi
Üye Kayıtlı Üye
31 dakika önce
Add bookmark
#36.840
Merhaba hanimlar. Sizleri okuyorum. Ara ara yaziyorum ama genelde okumadayim. :KK70: sizlere birsey danışmak istiyorum. Aklimi cok kurcaliyor bu aralar cunku. Simdi ben 28 yasindayi.. subat ayindna beri issizim.surekli is basvurusu yapiyorum ama geris donus hic olmuyor malesef. Neyse. Ben tabi dun aksam internet uzerinden evde yapabilecegim is var mi diyr biryerler aranirken bir iki yer buldum. Evden dedigim de hani evlere taki boncuk kina paketleme isi verilenlerden. Iste bir kina paketleme isi buldum telefon numarasi ile beraber. Ama şöyle bir durum var ki hassas terazi de gonderiyorlar yaninda. Sadece hassas terazinin parasini aliyorlarmis 75 tl olarak. Kina paketleme her paketlemede 35 grwm kina konulacak cicegi ve bilimum suslemeleri iste 35 kurus 1 tanesi. Bunu daha yakin zamanda paylesimi yapilmis. Sezonluk olur diye dusnuyorum. En fazla ekime kadsr gideri var gibi sanki. Bir de tutun sarma isi var. Yani sigara sarma. Onu daha iste burada tutunculeri gezmedim evlere is veriyor msunuz diye. Bir soemaya cikicam iste. Yani kurban bayramina kadar en azindan daha iyi is ilanlaei cikar onlara basvururum diyorum hem de bu sure zarfında hepten de parasiz kalmak istemiyorum. Zaten elimde bir 100 tl cik kaldi. Fikirlerinize acigim vallahi. Nikah sekeri isini somustum carsamba gunu didari cikip ta. Vermiyoruz, piyasa durgun demislerdi. Yaprak sarma isine girecegim instagramdan ama dondurup kargoyla millete gondersem bile havalar sicak, soğan zaten bozulmaya musait bir yiyecek. Bu havalarda yakin yerlerden baska alan olmaz diye dusunuyorum. Biriaz uzun oldu ama. :)
sezonluk surecekse misal 1 ay yaptin aldigin para o gr. seysini ancak karsilar ki.
Bana sacma geldi ya😒
yani ondan 75tl istemeleri sacma.
a101 e falan geliyordu o aletden uygundu diye hatirliyorum.
tutun olabilir annem bir ara mak. almisti kendine sariyordu evde.
yufkacilarda falan manti yapiyorlar boyle iste olabilir.

Ben de bi tokaci duydum burada gidip toka yapmaya yardim ediyomussun 50tl veriyormus gunluk.
Ben malesef sıkılıyorum böyle el oyalayan seylerden cabuk daraliyorum.
Evde olsa yaparimda boyle dukkana bir yere gidip yapmak istemiyorum

b12 ve dvit. yerlerde resmen sinirin dibinde.
Ben bosuna bukadar halsiz degilim ya anliyorum kendimin halinden.
Kanepeden basimi kaldiramiyorum bas donmeleri surekli uyku halleri sersemlikler.

direk igne yazdi 10 ar tane🙄
vurun babam vurun.
vurunmaya basladim bismillah.
Yeminle can geldi bana.
gözüm acildi resmen ayakda uyuyordum.

sezonluk surecekse misal 1 ay yaptin aldigin para o gr. seysini ancak karsilar ki.
Bana sacma geldi ya😒
yani ondan 75tl istemeleri sacma.
a101 e falan geliyordu o aletden uygundu diye hatirliyorum.
tutun olabilir annem bir ara mak. almisti kendine sariyordu evde.
yufkacilarda falan manti yapiyorlar boyle iste olabilir.

Ben de bi tokaci duydum burada gidip toka yapmaya yardim ediyomussun 50tl veriyormus gunluk.
Ben malesef sıkılıyorum böyle el oyalayan seylerden cabuk daraliyorum.
Evde olsa yaparimda boyle dukkana bir yere gidip yapmak istemiyorum
Yani sezonluk.. malum dugun sezonu. Ama iste kurban bayramina kadar ise girersem iki ay iki aydir. Kina paketlemeyi birakinca hassas terqziyi firmaya geri gonderip parani geri alabiliyormussun. O toka olayi iyiymis. Ona da bir bakayim. O sarma tutunleri daha sormadim. Yarin cikip bir onlaei da sorucam. Evde yapilabilecek birde mandal isi buldum da. Mandal birlestiriyormussun. Makinesini de gonderiyorlarmis. Kilosuna 10 tl veriyorlarmış. Gunde 10 kilo mandal yapabilir miim ki diyr dusunuyorum. Gerci bu zamana kadsr hic evde is yapmadim.

Yani sezonluk.. malum dugun sezonu. Ama iste kurban bayramina kadar ise girersem iki ay iki aydir. Kina paketlemeyi birakinca hassas terqziyi firmaya geri gonderip parani geri alabiliyormussun. O toka olayi iyiymis. Ona da bir bakayim. O sarma tutunleri daha sormadim. Yarin cikip bir onlaei da sorucam. Evde yapilabilecek birde mandal isi buldum da. Mandal birlestiriyormussun. Makinesini de gonderiyorlarmis. Kilosuna 10 tl veriyorlarmış. Gunde 10 kilo mandal yapabilir miim ki diyr dusunuyorum. Gerci bu zamana kadsr hic evde is yapmadim.
tartinin parasini veriyorlarsa iyi ozaman.
nikah sekeri de vardi yanlis hatirlamiyorsam.
bi de seyi dusun 2. el kiyafet satmayi.
dolap/ gardrops uyg. guzel satiliyor.
etrafinda kiyafetlerini giymeyen verenler falan varsa daha cok kiyafet olur daha cok satarsin.
Ben kisin iyi satis yapmistim.
2 uygulamadan sattim toplamda 800tl gibi bir para kazandim.
ki sadece kendi kiyafetlerimizdi.
Hani etrafda giymeyen vs olsa daha cok satilir

tartinin parasini veriyorlarsa iyi ozaman.
nikah sekeri de vardi yanlis hatirlamiyorsam.
bi de seyi dusun 2. el kiyafet satmayi.
dolap/ gardrops uyg. guzel satiliyor.
etrafinda kiyafetlerini giymeyen verenler falan varsa daha cok kiyafet olur daha cok satarsin.
Ben kisin iyi satis yapmistim.
2 uygulamadan sattim toplamda 800tl gibi bir para kazandim.
ki sadece kendi kiyafetlerimizdi.
Hani etrafda giymeyen vs olsa daha cok satilir
Olabilir. Kendi kiyafetlerimden pek cikmaz da.. ama etrafimdaki insanlaein giymedigi kiyafetleri olabilir. Benden en fazla 3-4 parca cikar yani giymedigim. :D nikah sekerlerini sordum da kac yere. Vermiyoruz dediler. Yani oradan is cikmadi bana.

Olabilir. Kendi kiyafetlerimden pek cikmaz da.. ama etrafimdaki insanlaein giymedigi kiyafetleri olabilir. Benden en fazla 3-4 parca cikar yani giymedigim. :KK70: nikah sekerlerini sordum da kac yere. Vermiyoruz dediler. Yani oradan is cikmadi bana.
Sıkıntı yaratmaz mı o ya?
Benimde kardeşim hamilelik de bisuru marka elbise verdi.
Geri vercm doğumdn sonra almam diyor
Ama satışa koyamam sanırım.
Yani görürse ayıp olur:(

Sıkıntı yaratmaz mı o ya?
Benimde kardeşim hamilelik de bisuru marka elbise verdi.
Geri vercm doğumdn sonra almam diyor
Ama satışa koyamam sanırım.
Yani görürse ayıp olur:(
Haklisiniz o yonden ama benim boylr yapip alabilecegim sadece bir iki kisi var yani. Onlarda benim bazi ozel durumlarimdan dolayi anlayisla karsilarlar. Zaten bu sebeple alacagim dedigimde de verirler o dedigim 1-2 arkadasim. Ondan dolayi sikinti cikacagini sanmam.

Mercimek_koftesi
Üye Kayıtlı Üye
31 dakika önce
Add bookmark
#36.840
Bizim bir komşumuzda evde kurabiye yapıyordu.
Detaylarını bilmiyorum ama kurabiyeleri yapınca kadın arıyordu alıp gidiyorlardı.
O dönem bir sene boyuncada yapmıştı.
Bir araştırın isterseniz..

Bizim burda sarma yaptılar adam parayı vermeden kaçtı hemde çok kişiydi dolandırıcı olabiliyorlardı dikkat et verdiğini kurutmuyo öyle deyim

Bu arada eşim.supriz yaptı istediğim derin dondurucu almis bende hafta sonu bakmaya gitcez diye bekliyodm her sene kışın ocakta buzluk bitiyordu inş bu sene herşeyi bol bol koycam

Eklentiler

• Screenshot_2019-06-21-20-02-14.webp
    Screenshot_2019-06-21-20-02-14.webp
    8 KB · Görüntüleme: 81
Bizim burda sarma yaptılar adam parayı vermeden kaçtı hemde çok kişiydi dolandırıcı olabiliyorlardı dikkat et verdiğini kurutmuyo öyle deyim

Bu arada eşim.supriz yaptı istediğim derin dondurucu almis bende hafta sonu bakmaya gitcez diye bekliyodm her sene kışın ocakta buzluk bitiyordu inş bu sene herşeyi bol bol koycam
Hayırlı olsun güle güle kullan inş

Bizim bir komşumuzda evde kurabiye yapıyordu.
Detaylarını bilmiyorum ama kurabiyeleri yapınca kadın arıyordu alıp gidiyorlardı.
O dönem bir sene boyuncada yapmıştı.
Bir araştırın isterseniz..
Belki siparis usulu yapiyordu. Arayip gelip alindigina gire o kurabiyeler. Doğru aslinda. Bu yaz gunlerinde kargoyla da gidebilecek birsey. Yani yine ayni sehir icinde olana elden teslim gibi birseyde olabilir. Tesekkur ederim. Brn cevreme borek sarma kurabiye yapip sattigim isoyleyeyim. Baslarda siparis uaulu giderim. :)

Güle güle kullan canım

Senet konusunu da kurumsal bir yer mi yapmalı. Çeyiz zamanı borç oldu diyerek öyle yapabilirim babannemin okuması yoktu benim adıma oldu derim.

Kurumsal yer olması gerekmez. Babaannemden borç aldım ama olur da vefat ederse borcum ödenmeden kimsenin hakkı yenmesin diye senet yaptım diyebilirsin de..

Back
X