- 21 Ağustos 2015
- 32.236
- 97.870
- 798
- 38
Ay canim herkes beni değişik olduğum için seviyo deseydin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay canim herkes beni değişik olduğum için seviyo deseydin![]()
bu arada altın acayip yükseldi
cumhuriyet altın 830 tl
yarım 406
çeyrek 203
gram 124
merhaba şuan için altın dışında en iyi yatırım aracı nedir?
altın hesabım var her ay o şekilde 1 çeyrek alıyordum ama şuan altın yükselişte almak istemiyorum.
en karlısı ne acaba?
İzne 02,08 de cıkcm kısmetse.
Benim kız guluyordu cok güzel bi poz yakaladı dr:)
Zaten evde duğun fotoları kalktı:)Ultrason fotoları her yerde:)
Ama cok güzel pozlar veriyr yavrum
Dr bile herzaman böyle pozlar yakalayamıyorz dedi.
aMııın ins bacımmoy maşallah kuzuma Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin :) bu haftayı da bitirdik sükür yuppi yaşasın haftasonu...

Benim oglumunda en güzel pozunu dogum yaptığım doktor yakalamıştı 28 inci haftada başlamıştım kadın bile şaşırmıştı ne mutlu olmuştum rabbim kucağında göstersin çok güzel bir duygu bizimki büyüdü 4 olcak şubatta sıcaktan yüzü pıtır pıtır olmus sivilce gibi ev hamam gibi diyorum bugun çocuk ergen olduİzne 02,08 de cıkcm kısmetse.
Benim kız guluyordu cok güzel bi poz yakaladı dr:)
Zaten evde duğun fotoları kalktı:)Ultrason fotoları her yerde:)
Ama cok güzel pozlar veriyr yavrum
Dr bile herzaman böyle pozlar yakalayamıyorz dedi.
:)Yaa masallahhBenim oglumunda en güzel pozunu dogum yaptığım doktor yakalamıştı 28 inci haftada başlamıştım kadın bile şaşırmıştı ne mutlu olmuştum rabbim kucağında göstersin çok güzel bir duygu bizimki büyüdü 4 olcak şubatta sıcaktan yüzü pıtır pıtır olmus sivilce gibi ev hamam gibi diyorum bugun çocuk ergen oldu![]()

Ay cok ayıp ya,Lelli dimple
Kimseye yüz vermiycen bazen ailene bile
Geçen abim size gelcez dedi sonra annemgilde onlara gidince annemgilin alıp bize geliyor bizim gelin evde çay bile icirmeden annemgilin her seferinde bize getiriyor kendi evinde tutmuyor bende Ogün çocukların odasına beşiği soktuk tak filan yemek yemistik bulaşıklar duruyordu bende gelmiycekler diye beşiği yapalım yikadim dedim eşime kaldı
Saat olmus akşam dokuz buçuk biz grliyoxux
Geldiler benim bulaşıklar duruyordu
Annem gelmiş mutfağa ee ne bu bulaşıklar niye yıkama miyosun
Bende kizdim isim gücün var gelemiycez deyip gelinim geliyor peşine takiuo sizi evinde çay filan vermeden doğru bize getiriyor dedim benim kendime gore iş güç var diye kizdim
Sıcaklardan uyunmuyo cnm bide gebeler sıcaklığı daha çok hissediyormus bide son aylarda hormonlar tavan oluyo ben şubat 5 te dogum yaptim son 2 3 hafta ateş basiodu evde sıfır kol dolanioyodum:)Yaa masallahh
Amiiiin Hayırlısıyla bi kavusaydıkk
Cok sıcak ya,ben bebe uyutmuyor diyodum
Aksam 22.00 da yattım,köydeydik
Sabah 7 de uyandım
Deliksiz uyumuşum.
Ay hatta kaynanam geldi uğradı doğuma 2 gün var ben dışarda deli soguk evde tshirtle kadın ddi hasta olcan napiyosun kızım diye ddim ne bilim cocukmu doguruyorum menopoza mı giriyorumSıcaklardan uyunmuyo cnm bide gebeler sıcaklığı daha çok hissediyormus bide son aylarda hormonlar tavan oluyo ben şubat 5 te dogum yaptim son 2 3 hafta ateş basiodu evde sıfır kol dolanioyodum![]()
Bir de onlarda su varbir süre sonra kabak tadı veriyor
çok haklısın
bende az görmeyi severim
birde sürekli ben geliyim, sen yederi
insanın iyi niyetini kullanmaya giriyor
sen beceriklisin yapıp döküp çıkarıyorsun
sen gidince o öyle yapmıyorsa çok haklısn
sonuçta sende eşinin hatırına denedin geldiler, baktın sıkıyor en güzelini yaptın
onlar düşünsün ...
Biz de de bisi tamir olacaksa bisi saha bozulur hep extra cikar masraf.Bugün ve dün sinirler tepemde ve basım catliyo
Benim derin dondurucu geldi ve motor bölümü kırık arıyorum ulasamiyorum firmaya deli oldum akşama ancak hallettik o oburune oburu diğerine veriyor sizi şikayet etcem benim paramı verin durumunuzu alın adam sonra ariyo yeni urun yollayın o kadar şey geçiyor çok heves etmiştim eşim diyo bende çok merak ettim heveslenmistim böyle olacağını bilseydin almazdi dedi
Bende fena sasirdim bizim pazarda 10tl tshrr 60tl koymus ve satilmis bayilazamSeyma dolapta sakır sakır elbise satıyo kızz:)
Anammm fiyatlarda 1 festival parası:)
Bide dolap dun 18.30 da acılmis:)
22 yoruml var:)
Bayıldımlar,harikalar
La ne ara elinize geçti de kargo bayıldınz
Gece teslimat mı yaptı seyma![]()