• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Hepimize güzel bir hafta olsun. Bende sabahları erken kalkmaya alışkınım karşı komşum çalışıyor ve işe giderken canım gitmek istemiyor diyor senin gibi evde kalıp temizlik yapmak istiyorum çocuklarımı karşılamak istiyorum diyor. Bende ona diyorum ki en verimli günlerin çok çalış bal tutan parmağını yalar (komşum mimar) diyorum ama artık çok mu bal tuttu yoksa yoruldumu bilmiyorum beni gördükçe şikayetin dozunu artırıyor. Neyse hanımlar çalışanlara kolay gelsin çok çabuk akşam olsun herkes özlediğine kavuşsun. Bu gün benim için o özel günlerden biri yine evlendiğim günden beri artık sayısını unuttum yine çamaşır makinem bozuldu. Sabah sabah hemen servisi aradım sağolsunlar geldiler ve 2016 mayısta aldığım makinemin motoru gitmiş. Servise sordum hangi makineyi alayım diye bazı tavsiyelerde bulundu eşime dedim bu sefer sen seç ben seçince Maşallah desemde ömrü vefa etmiyor. Temizlik bitti yemek yapıldı şimdi sizleri okuyorum bende sıkıntımı yazdım ama yine çok uzun oldu. Kusura bakmayın hanımlar sizlere yazarken içimden geliyor halbuki günlük hayatımda öyle çok konuşkan biri değilim çenemin düşüklüğü sizlere.
Ne tatli anlatmissin ama🤗
Bazi elektronik aletler şans sanirim.
Benimki arcelik suanlik memnunum.
5.senemiz kendisiyle masallah diyim.
Bundan önceki beko idi su akitiyordu, iyi sıktirmiyordu falan.
10.senesinde pert olmustu.
Ama son 2 senesi gerek elimle su doldurarak extra sıktirarak, elimde sıkarak falan idare etmistim.
yani 8.senesinde havlu atmisti sanirim.

Hepimize güzel bir hafta olsun. Bende sabahları erken kalkmaya alışkınım karşı komşum çalışıyor ve işe giderken canım gitmek istemiyor diyor senin gibi evde kalıp temizlik yapmak istiyorum çocuklarımı karşılamak istiyorum diyor. Bende ona diyorum ki en verimli günlerin çok çalış bal tutan parmağını yalar (komşum mimar) diyorum ama artık çok mu bal tuttu yoksa yoruldumu bilmiyorum beni gördükçe şikayetin dozunu artırıyor. Neyse hanımlar çalışanlara kolay gelsin çok çabuk akşam olsun herkes özlediğine kavuşsun. Bu gün benim için o özel günlerden biri yine evlendiğim günden beri artık sayısını unuttum yine çamaşır makinem bozuldu. Sabah sabah hemen servisi aradım sağolsunlar geldiler ve 2016 mayısta aldığım makinemin motoru gitmiş. Servise sordum hangi makineyi alayım diye bazı tavsiyelerde bulundu eşime dedim bu sefer sen seç ben seçince Maşallah desemde ömrü vefa etmiyor. Temizlik bitti yemek yapıldı şimdi sizleri okuyorum bende sıkıntımı yazdım ama yine çok uzun oldu. Kusura bakmayın hanımlar sizlere yazarken içimden geliyor halbuki günlük hayatımda öyle çok konuşkan biri değilim çenemin düşüklüğü sizlere.
işte karşı komşu benim :):)
insan çalışmaktan bir süre sonra yoruluyor
daha sakin ve huzurlu bir hayat arıyor
az yerim ama huzurum olur diyor
sonuçta çalışmak güzel ama yeri geliyor burada da anlaşamdığın konular , insanlar ve egolar oluyor
herşeyin hayırlısı

çok fena yaaa
ben anasını kitap kırtasiye ve kıyafet olmak üzere toplam 2.000 tl harcadım ve 2 eksik var daha
Valla 8 senedir bukadar görmedim ben.
Haftasinda costular.
ve sadece henuz 2 dersden alinan bunlar.

Diğer ögrtm. kıskanmasa bari🙄 neyimiz eksik demeseler. Hic eksik degilsiniz cook guzelsiniz dicem.

lelli acaba diyorum ocak ayı için sert bir biirkim olayıan mı ? girsek
devlet tasarruf diye sürekli açıklama yapıyor
yani bzide topik olarak senin önderliğinde ve önerielrinde bir sirkelnsek mi?
başkan ne dersin;?
Ben tatil donusu acayip kararliydim.
-1.300olarak basladim🙄
Nasıl toparlanıcaz bilmiyorum ki.
Ocak ayi icin aslinda en azindan 6 aylik bir birikim plani yapabiliriz.

Ben tatil donusu acayip kararliydim.
-1.300olarak basladim🙄
Nasıl toparlanıcaz bilmiyorum ki.
Ocak ayi icin aslinda en azindan 6 aylik bir birikim plani yapabiliriz.
aynı fikir deyim
ben bu ay elime geçen 350 TL için hemen usd aldım
kumbaraya devam
haftalık yemek programı yapıyorum
gereksiz harcamıyorum
öglen evden getiriyorum
yemek çeki ile acil eksikleri alıyorum
KK fazla yüklenmemek için çaba gösteriyorum
dikaktli ve sadece ihtiyaç dogrultusunda harcama yapıyorum
yemek programı haftalık olunca akşam sadece süt , yumurta ve ekmek alıyorum
gereksiz elektrik kapatıyorum
harcamadan önce birikime atıp kalanı ile idare etme çabası içindeyim
bakalım bu ay göreceğiz
geçen ay KK 5.500 tl gelmişti
şuan 3.200-tl de 23 eylüle hesap kesimim
gereksiz harcamazsam bu ay 2.300 tl daha az harcamış olacağım
KK daki taksitler de ocak da bitecek
ben yine ufak ufak da olsa usd almayı düşünüyorum

Sabah annem geldi 10.30
Simdi cıktı
Sabah beri evi kaldırdı kadın
Ama heryer jilet😆
O kadr para veriyonuz kadınlara günlük temizlik mi yapıo bunlar diyo🤦🏻‍♀️
Ev temizdi kadın yeni geldi ama dolaplar karıstı
Bebekle bende bakamadım 3 günde olmus cingen calıyo aptal oynuyo
Dolap toplanmasından nefret ediyorm zaten suan cok mutluyum☺️
Avmye kactm kız uyurken
30 tl migrosta
28 tl pastanede harcadm
2 tencere almjs gelirken anam😅
Emaye biri biri celik
Tablet bitmek üzereydi,onu gördğ yarın alır gelir kesin🤦🏻‍♀️
Dedim koci alck bugun sakın alma
En son kızı da yıkadı 💕
Eline geceni yıkıo temizlige baslayınca,arada kızı da cıkardı😆
Aksama et suyu corbam
TaE fasulyem var
Ayaklarım koptu ama, ins kız gece uyur biz de uyuruZ
Ahh ah kaynanam der hep köpekler ana olmasın saolsun oda ne yese alır ne yapsa getirir saolsun bize 😁😁

Günaydın kızlar eşimin peşine uyuyamadım yatak keyfi ettim az ogluş uyandi kalktik yataktan cay koycam kalkip dun erişte kestim bi tepsi kurumaya koydum balkon camlari silmistim mutfagin perdeyi yıkayıp astim kahvaltıdan sonra yatak odası oturma odasının camlarını halledicem inşallah elektrik tutup yer silerim yarin arkadaşım gelcek kahvaltiya geceden kemikli et çıkardım nohut isladim onu pişiririm yanina pilav yeter bugun 😁

Günaydın tutumlu hanımlar az sonra evden çıkıcam adaşım arkadaşımla okullar açılınca sabah 9.30 gibi buluşuyoruz bu yıl ilk buluşmamız her salı günü bir onda bir bende buluşuyoruz bir tatlı bir tuzlu hamur işimiz var çay sohbet ve kapanışımız da türk kahvesi bana da ona da öyle iyi geliyor ki sohbet cümlelerimizi hiç yanlış anlamadan kusura bakma gibi telaffuzlarda bulunmadan dost muhabbetimiz yaptıklarımızı yapamadıklarımızı birbirimiz ile paylaşıyoruz çok güzel oluyor. Kızlar inanın kızkardeşlerim var ama elin kızı dersiniz bana o kadar yakın ki kan bağına gerek yok birbirini anlamak yetiyor. Eşimin yeğeni var çok severim benden biraz küçük arkadaşımla bu buluşmama 'Kutsal Salı' diyor çok hoşuma gidiyor bu cümle neyse hepimizi güzel hayırlı insanlarla karşılaştırsın Rabbim.

Selamm
Dün benim yemekler yine az az olmus🙄
Bugun yemek yapiyorum.
Kıymali menemen ve makarna yaptim.
Biraz buzdolabinda baklavalik yufkam vardi tatli yapicam.
Kekler kurabiyelerde yarina biter yarisini yediler bile erbaslar.
2 yufka kalmisti onlarida 4 gozleme seklinde yaptim 2 sabah idare eder.

Bir arkadasimin esi hastanedeymis.
Net bir bilgi alamadim ama durumu kotuymus.
Ne oldu nesi var ögrenemedim.
Kadinin telf. arkadasi acti hastanedelermis 1 haftadir.
Esinin durumu kötu dedi.
Ortak arkadasimiz yok malesef
Tam olarak nesi var bilmiyorum.
Allah sifasini versin.
3 cocugu var.
Böyle seyler duyunca insan iste bak bukadarligiz diyor.

Şimdi oturdum arkadaşımdan 1'e geliyordu kalktım güzel geçti. İkimizde birbirimizi özlemişiz. Dönüşte Migrosa uğradım soğan 0.90 kuruşa düşmüş ama alamadım. Evde yoğurt süt gibi eksikler olunca daha fazla ağır taşıyamam diyerekten ilk defa bir indirimi reddettim. Ama eve zor geldim. Üstümü değiştirip hemen mutfağa yöneldim. Aşure yaparken yeşil mercimek fazla olmuştu hazır haşlanmış deyip hemen onu yemek yaptım yanına da sebzeli bulgur pilavı yaptım. Onlar demlene dursun dedim. Hemen size geldim. Birazdan bir nescafe yapıp eşimi kızımı beklerim. Bugünde böyle geçti ama mutluyum dolu dolu geçti. Sağlıklı huzurlu günlerimiz olsun.

selam kızlar.. kzımın 1 yaş aşısını yaptırdık geçen perşembe günü. 3 gün yüksek ateşle geçti. tam dün sabah uyandık ateşi düşmüş iyi derken ağırlıklı yüzünde olmak üzere vücudunda kızarıklıklar vardı.. alerji de olabilirmiş, enfeksiyon da.. arkadaşım çocuk doktoru onunla iletişime geçtim.. yapacak birşey yok dedi bi şurup söyledi özellikle ateşe dikkat et dedi biraz bekle gözlemle.. bakıcı abla bilgi veriyor sürekli sağolsun.. iştahı açıldı yiyor ama kızarıklık var hala 2.günde.. bakalım inşallah geçer..
çocuk hasta olunca ne tadım oluyor ne tuzum..

lelli acaba diyorum ocak ayı için sert bir biirkim olayıan mı ? girsek
devlet tasarruf diye sürekli açıklama yapıyor
yani bzide topik olarak senin önderliğinde ve önerielrinde bir sirkelnsek mi?
başkan ne dersin;?
çok güzel fikir. o zaman benim maaşımda düzene girer.. kendime ufak tefek birşeyler almak istiyorum.. künyedir bileziktir, artık alayım birşeyler..

Selamm
Dün benim yemekler yine az az olmus🙄
Bugun yemek yapiyorum.
Kıymali menemen ve makarna yaptim.
Biraz buzdolabinda baklavalik yufkam vardi tatli yapicam.
Kekler kurabiyelerde yarina biter yarisini yediler bile erbaslar.
2 yufka kalmisti onlarida 4 gozleme seklinde yaptim 2 sabah idare eder.

Bir arkadasimin esi hastanedeymis.
Net bir bilgi alamadim ama durumu kotuymus.
Ne oldu nesi var ögrenemedim.
Kadinin telf. arkadasi acti hastanedelermis 1 haftadir.
Esinin durumu kötu dedi.
Ortak arkadasimiz yok malesef
Tam olarak nesi var bilmiyorum.
Allah sifasini versin.
3 cocugu var.
Böyle seyler duyunca insan iste bak bukadarligiz diyor.
Gecmiss olsnnn
Rabbim sifa versin
Bende Neslican a cok üzüldüm ya ins kendine gelir
İg acıkken takip ediyordm
Dün hberlerde gördğm yogun bakımdaymıs😔
Rabbim tüm hastalalra sifa versin🙏🏻🙏🏻

Slmss
Anama dedim hadi git evine😅
Aa kovuyon mu dedi,dedim kovmuyırm istersen kal ama sende perisan oldun dün
Bugun ders bos git dinlen dedim☺️
İyi bari isimde vardı dedi gitti
Kıza 50 tl yollamıs babam
Bez alırsınız demis
Annem büyük boy finish tablet getirdi evden
Koci de aldı tablet aksm
Attm stoga
Kardesim cuma cagırmıs,annemde ablanla kızın asısına gitcz gelemem demis
Hic haberim yok🤦🏻‍♀️
Kociyle gitcz biz,niye öyle dedin dedim alıssın artk 2 cocukla yasamaya dedi.
Olmaz git sen dedim
Aksmaa taZe fasulye var
Benim adam 2 gündür sherotanda egitimde,aksamlrı yemek yemiyor😏
Bütün gün cok yiyorlarmıs
Öglen annem yemicem dedi
O gidince domatesli makarna yaptm yedim aksama da kaldı
Kardesim 2 paket kaymak getirmis
Birinden kaymakpare yapcam☺️

Back
X